05.12.11, 09:16
Witajcie smile

Dzisiaj chcialabym porozmawiac o Cesarzowej.

Jestesm dosc niezdecydowana jak nalezy ja odczytywac w rozkladzie, bo przyzwyczailam sie interpretacji, ze jest realna kobieta stojca JUZ przy boku mezczyzny, jesli wypada w rozkladzie, on na bank jest zaangazowany w powazny zwiazek i nigdy nie mialam co do tego watpliwosci.
Ale ostatnio mam watpliwosci...
Ale kiedy odchodzimy od tej reguly?
Czy Cesarzowa musi byc kobieta ktore juz jest "oficjalnie", "namacalnie" przy boku mezczyzny, czy moze byc dopiero w sferze jego marzen,wypbrazni, zna ja i dazy do niej, marzy o niej ale nie sa razem?
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Cesarzowa 05.12.11, 11:37
      No wlasnie,jak to jest z ta Cesarzowa naprawde,nigdy nie wiem czy to jest"ona"ta inna i mam sie bac,czy moze to jestem ja.Bo jak pytanie nie dotyczy zdrady??Pierwszych interpretacji uczylam sie z Jozwiakowej ksiazki,one sa odmienne od tutejszych.mam w glowie galimatias.Jezeli Cesarzowa to ta inna ,to co robi w tym samym rozkladzie Kaplanka???Np.dzisiaj na pytanie co z nami dalej bedzie,wyciagnelam w 7 kartac/7 perel Izis/h..3 krolowe,Kaplanke w przeciwnosciach i Cesarzowa na srodku...na 3 miejscu krolowa Bulaw,na 5tym Krolowa Miieczy,na 7mym Krolowa kielichow 1 karta rydwan,4 co bedzie po drodze 4 bulaw..Karty ze mnie drwią???Wzielam siebie za Cesarzowa,ale ...tygiel mam ogromny.Moze juz je tak udreczylam tym moim zwiazkiem ze mi powiedzialy zebym sie odczepila???Ciagle wlasnie szukam w Waszych postach cos konkretniej o tej Cesarzowej,no i o innych kobietach,troche sobie o krolowej Kielichow poczytalam,no nature to mam jej,wypisz wymaluj,ale do Cesarzowej mi daleko.Pozdrawiam
      • czu-jka Re: Cesarzowa 09.12.11, 15:55
        Ja też się nie mogę zorientować. Fakt, ze u niego ciągle wychodzi Kapłanka a tylko czasmi Cesarzowa przy nim wiec obstawiam, ze to ja jestem Kapłanką.
        Jak stać się tą Cesarzową w zyciusmile. To jest ostatnio moja zagwostka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka