Dodaj do ulubionych

zagadka :D

05.12.11, 11:04
30 października byłam w Niemczech na urodzinach. 26 października losowałam sobie karty jak mi tam będzie i jak w ogóle będzie (nie chciałam iść, ale musiałam).
Karty Arcus Arcanum
Pokaż mi te urodziny: 7 monet
Ja tam: Moc
Jak się będę tam czula: Kochankowie
Jak długo tam zostanę: 4 pucharów

Jak byście zinterpretowali karty?
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: zagadka :D 05.12.11, 11:19
      7 monet - wnioslas powiew swiezosci, nowosci. Zaproszenie mialo byc powdziekowaniem za Twoja prace.
      Czulas, ze jestes kims waznym, dobrze sobie poradzilas w tej troche przymusowej sytuacji
      Kochankopwie - moze gospodarze mieli jakies zamiary wobec Ciebie? Moze zaprosili samotnego pana na te urodziny? Chcieli Was skojarzyc? Bylas prawdziwa ozdoba przyjecia, chcieli sie Toba pochwalic?
      Chyba za dlugo, zmeczylo Cie to towarzystwo, przestalo byc elegancko...

Tarot 78 drzwi
    • algaria Re: zagadka :D 05.12.11, 11:21
      Tak jak napisałaś - 7 monet szłaś tam z wielkimi oporami baaa nawet może wyszłaś w ostatniej chwili, albo nawet się trochę spóźniłaś, wolałabyś zostać w domu i posłuchać o nich z relacji innych i np pooglądać zdjęcia ale nie uczestniczyć w uroczystości.
      Czułaś się speszona i nie na swoim miejscu ale szybko się oswoiłaś i pokazałaś z dobrej miłej strony - to na zewnątrz w środku myślałaś "co ja tu robię" zabierzcie mnie stąd
      W stosownym momencie zabrałaś swoje zabawki i wróciłaś do domu - Byłaś nie za długo ale i nie wyszłaś jako pierwsza - nie złamałaś reguł dobrego wychowania wink

Pewno mnie poniosła wyobraźnia
    • kinka-minka Re: zagadka :D 05.12.11, 12:27
      Dawno mnie tu nie bylo ale lubie zagadki smile
      A wiec tak
      Weszlaś tam stół był suto oblozony smakolykami i nie tylko , weszlas troche zaklopotanai zawstydzona , bylo duzo nowych osob ,wzbudzilas soba duzo zainteresowania , mnostwo pytań pod twoim katem ,chyba sie zasiedzialas bo milo ci sie spedzilo czas smile
      • kinka-minka Re: zagadka :D 05.12.11, 12:29
        albo mi sie jeszcze skojarzylo ze siedzialas znudzona ale nie umialas nic wymyslec i siedzialas i czekalas na odpowiednia chwile
    • sybilla777777 Re: zagadka :D 05.12.11, 17:02
      Nie czulas sie tam komfortowo, chcialas jak najszybciej wyjsc bo to nie Twoje klimaty ale zostalas bo tak wypadalo
    • krolowa.mieczy odpowiedź 05.12.11, 17:27
      Wszystkie miałyście rację smile
      7 monet mówi o daniach na stole i sporej liczbie osób. Na początku czułam się skrępowana mimo, że znałam tych ludzi, ale przecież byłam w pracy 24/dobę! uncertain
      Moc mówi o moich odmowach... picia alkoholu. W mojej umowie mam zakaz i muszę się tego trzymać. Częstowali, pytali czy chcę, ale twardo odmawiałam. Tym sposobem zdobyłam ich dozgonne zaufanie.
      Kochankowie mowią o dwóch grupach. Gdy impreza się rozkręcila to ludzie podzielili się: młodzi osobno i starsi osobo. Ja byłam jakby pomiędzy, bo gadałam ze starszymi a gdy wychodziłam palić na balkon to przebywałam z tymi w moim wieku.
      4 pucharów to siedzenie do usr.nej śmierci. Myślałam że jajo tam zniosę. Osoba z którą przyszłam mówiła "ja nie chcę wyjść pierwsza", ale ze względu na jej wiek było to wskazane. Przeklinałam jej zaściankowość i dulszczyznę! Po 1 w nocy poszłam.
      (zresztą i tak poszłyśmy jako pierwsze).
      Reszta była tak, jak napisałyście w swoich postach.
      Brawo! big_grin
      • krolowa.mieczy Re: odpowiedź 05.12.11, 17:30
        Aha, nie było tam swatania mnie z facetem. W ogóle byly same pary tylko ja sama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka