Dodaj do ulubionych

Sąd. Akt II

07.12.11, 19:46
No i dzis calkiem nieoczekiwanie doszlo do ugody w sprawie o zachowek. Bylo trudno. W pewnym momencie zacytowalam zdanie, ktore uderzylo mnie swoja oczywistoscia (dzieki Babo Potworzesmile "niczego ci nie musze oddawac, bo niczego ci nigdy nie zabralam". Poszlam na kompromis, czas wreszcie spokojnie spac i cieszyc sie zyciem.
Dzieki Algario, wiedzialas, ze oni zechca szybko zakonczyc proces.
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Sąd. Akt II 07.12.11, 19:57
      A rano rozlozylam karty:

Aura dnia - 7 kijow
      To, co pomaga (pozytywne energie) - 9 kijow
      to, co przeszkadza (negatywne energie) - krolowa kijow
      Wynik - krol kijow

Dopiero teraz widze, ze same kije, a wiec element negocjacji.
      7 kijow - wypisz wymaluj- konflikt, w ktorym kazdy obstaje przy swoim, w koncu zawalczylam o swoje, bronilam swojego.
      9 kijow - duzo przeszkod, ale wszystkie do pokonania, przeciwnik uzywal nieuczciwych metod, ktore demaskowalam.
      Krolowa kijow - brakowalo mi wiary i sily, dlugotrwaly stres oslabil mnie.
      Krol kijow - Podjelam dobra decyzje?
      • algaria Re: Sąd. Akt II 07.12.11, 21:41
        Kije to walka - negocjacje pokazały by raczej miecze
        A Ty walczyłaś o to co słusznie Ci się należało Po za tym buławy to szybkość & buław to Ty kontra reszta - ale stojąca na wygranej pozycji Pomagało opanowanie przynajmniej na zewnątrz nie poddałaś się przemyślałaś działanie ułożyłaś plan i poszłaś w bój. W środku się gotowałaś (bo jak inaczej w tej sytuacji) - Q buław A wynik dnia? król buław - teraz odetchnij napij się jakiegoś trunku po świętuj i ciesz się z wygranej bo wygrałaś jak ten król buław
        • anna151sx Re: Sąd. Akt II 07.12.11, 21:47
          Dzieki. Tak zrobie, jakies wino znajde wink
    • baba_potwor Re: Sąd. Akt II 07.12.11, 21:52
      anna151sx napisała:

> No i dzis calkiem nieoczekiwanie doszlo do ugody w sprawie o zachowek. Bylo tru
      > dno. W pewnym momencie zacytowalam zdanie, ktore uderzylo mnie swoja oczywistos
      > cia (dzieki Babo Potworzesmile "niczego ci nie musze oddawac, bo niczego ci nigdy
      > nie zabralam".

Nie za ma co big_grin. Jeżeli pomogłam, to bardzo się cieszę. Gratuluję sukcesu i odzyskanego świętego spokoju smile.
      • algaria Re: Sąd. Akt II 07.12.11, 22:56
        Też w sumie gratuluje bo jest co.. przede wszystkim odzyskania spokoju kiss
        • anna151sx Re: Sąd. Akt II 08.12.11, 10:00
          Tak, masz racje. Dziekuje. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka