19.01.12, 15:21
od kilku miesiecy firma w ktorej pracuję stoi na granicy wyplacalności, powoli zaczełam się rozglądać za czyms innym, ale jak na razie bezskutecznie, troche sie martwie co bedzie dalej, tym bardziej ze jestem osoba samotna, czy moge liczyc na jakies pozytywne zmiany w tym roku?
Z góry dziękuję za odp i poświęcony czas
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Prośba 19.01.12, 18:10
      femina77 ma wystarczającą liczbę postów. Kto ma ochote i czas może powróżyć
      Msmile
    • algaria Re: Prośba 19.01.12, 22:11
      Sytuacja zawodowa do 3 miesięcy od tej pory
      Talia tarot snów
      z przełożenia 2 buław 5 monet, eremita - teraz myślisz co zrobisz zastanawiasz się w tej pracy osiągnęłaś wszystko co mogłaś więcej z niej nie wyciśniesz bo teraz to są marne grosze jesteś lojalna tylko przez przywiązanie do tej pracy boisz się zmian ale czas wyruszyć w nową drogę - dojrzalszą Życie Cię i tak zmusi byś pracę zmieniła może powinnaś wcześniej sama rozejrzeć się za czymś nowym, za nim wszystko się rozpadnie.

sytuacja rydwan - coś bardzo szybko się zmieniło nagle i gwałtownie
      to do niej doprowadziło Q buław kobieta szefowa ale także złe decyzje, nietrafne inwestycje złe prognozy zła polityka firmy, brak dobrego kierownictwa
      to wiesz śmierć wiesz że coś się kończy zmienia i nie ma od tego odwrotu
      to czujesz 7 monet - pieniądze nie są wypłacane na czas trzeba na nie czekać
      to jest ale odchodzi 5 mieczy - wiesz że ta cała sytuacja jest porażką na którą nie masz wpływu
      to będzie najpierw wieża zawali się rąbnie całkowicie
      ty umiarkowanie czekasz zrezygnowana i cicha spokojna ale nie wiem czy przez jakiś czas nie będziesz miała dochodów z dwóch źródeł
      otoczenie wiara (papież) wszyscy wierzą że może będzie dobrze że firma wróci do dawnej świetności że nie będzie zwolnień
      obawy/nadzieje as monet liczysz na pieniądze zarobek na coś nowego Niestety musisz wziąć sprawy w soje ręce i zacząć działać rozglądać się za czymś nowym - w tej pracy niż dobrego już nie będzie
      wynik paź mieczy ( król buław, 10 mieczy, głupiec) - Zdobądź wiedzę co dalej z firmą choć ewidentnie widać jej rozpad Zdobądź wiedzę gdzie potrzebują do pracy rozejrzyj się za czymś nowym innym. Szef i tak ogłosi upadłość firmy i będziesz musiał zacząć coś nowego iść swoją nową drogę - dlatego paź mieczy radzi byś nie czekała do końca szukała innej pracy

Zapytałam jeszcze czy femina znajdzie nową pracę - wyszło sprawiedliwość, 10 buław i 8 buław - nie będzie łatwo i pół roku do 8 miesięcy znajdziesz legalną inną pracę
      • femina77 Re: Prośba 19.01.12, 22:15
        dziękuję bardzo za odp, niezwykle celne i trafne spostrzezenia jesli chodzi o obecna sytuacje

jeszcze raz dziekuje za poswiecony czas

czy moge jeszcze spytac o zycie osobiste, jakies zmiany sie szykuja? jestem samotna
        • leda-is-one nieetycznie.... 21.01.12, 14:42
          moja droga!dostałas rzetelna i obszerną wrożbę na głowne pytanie..i to od WRÓZKI!!!!już dobrej wróżki, nie ucznia!! mysle że na drugie pytanie też bys sie tutaj doczekała,najwyzej sie przypominajac.Dlaczego latasz w tym samym czasie po innych forach pytać???NIEETYCZNIE I NIEELEGANCKO!!wg mnie oczywiscie..
      • femina77 Re: Prośba 24.01.12, 11:47
        Algario,

Twoja wróżba zaczyna się już powoli spełniać, jeśli chodzi o wydarzenia związane z pracą, mam tylko nadzieję, że zmiany przed którymi stoję wyjdą mi na korzyść?Po raz kolejny napiszę, iż jestem pod wrażeniem trafności ww. prognozy
        • algaria Re: Prośba 24.01.12, 12:50
          Dziękuję za docenienie smile
          Myślę że te zmiany wyjdą na dobre. Boimy się wchodzić w coś czego nie znamy, w myśl zasady lepszy znany wróg niż obcy Ale to co nowe nie zawsze musi być złe, po za tym u Ciebie chyba zmiany są nieuniknione, tam się wszystko sypie...
          Trzymam kciuki za Ciebie i za dobre decyzje, które musisz podjąć smile
          • femina77 Re: Prośba 24.01.12, 12:59
            Dokładnie ma Pani rację trzeba iść do przodu i sie nie bać
            A taki dar to prawdziwa rzadkość

jeszcze raz dziękuję za odp i dobre słowa

pozdrawiam,

• femina77 Re: Prośba-do Algarii 01.03.12, 11:53
        Zgodnie z sugestiami i zaistniałą obecnie sytuacją rozglądam się za nową pracą, mam tylko małe pytanie - na jaką dziedzinę, branżę powinnam zwrócić szczególną uwagę, gdzie uda mi się znaleźć pracę? z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
    • algaria Re: Prośba 20.01.12, 12:06
      Zapomniałam dodać że jako zapłatę proszę o jakiś fajny przepis na coś smacznego na pocztę gazetową
      • femina77 Re: Prośba 20.01.12, 12:31
        ok poszukam czegos i wyslesmile
    • cukinia3 Re: Prośba 21.01.12, 18:21
      Ten rok może być dla Ciebie pełen wydarzeń, w których będziesz miała okazję przejąć inicjatywę (tak naprawdę ten rok zależy od Ciebie). Być może w tym roku nawet poznasz kogoś bardzo ważnego, być może nawet partnera.
      Najważniejszym wydarzeniem w roku 2012 może być dla Ciebie jakieś święto, wyjazd, w związku z poprzednią kartą podejrzewam, że może to także być poznanie partnera.
      W sferze osobistej czeka Cię stabilizacja w sensie finansowym lub emocjonalnym .
      W sferze finansowej czeka Cię... stabilizacja finansowa! wink Widzę, że karty krążą wokół dwóch tematów – ewentualny partner oraz poprawa złej sytuacji w pracy.
      Mogą Cię spotkać przeciwności losu, w których będziesz musiała postawić na swoje działanie, zaufać sobie samej w walce. Może wydarzyć się coś, co będzie dążyło ku zburzeniu tego, co starałaś się wyrobić przez długi czas. Nie pozwól się złamać, postaw na swoje umiejętność, uwierz w swoje działanie i postaraj się rozwiązać powstały konflikt.
      Pojawią się przed Tobą nowe perspektywy i możliwości, którym będziesz musiała się poddać. I ponownie – jeśli uwierzysz w siebie, może Ci się udać bardzo dużo. Zaakceptuj jednak te zmiany i bierz to, co daje Ci los.
      Jak podsumujesz rok – być może uznasz, że to, co będzie się działo w 2012 jest dla Ciebie bardzo wyczerpujące. Zechcesz poprzestać na tym, co osiągnęłaś.
      Może odejść od Ciebie chęć myślenia o sobie, chęć zadbania o swoje potrzeby w wirze wszystkich zmian, które w tym roku nadejdą.
      Nie opuści Cię Twój obiektywizm i zdrowy rozsądek w działaniu.
      Rada na rok 2012 - Jeśli chcesz zmiany w życiu, uwierz w siebie, przestań myśleć, że Twoje życie utknęło, że wszystko jest nie takie, że nic nie zmienia się na dobre. Musisz liczyć się z tym, że podjęcie pewnych kroków wymaga sporego nakładu energii, ale jeśli tego nie zrobisz – utkniesz w tym, w czym cały czas siedzisz. Podsumowując – zmiany, zmiany, zmiany! Staraj się działać a ten rok może być dla Ciebie bardzo pozytywny smile Nie płaczemy nad sobą, tylko działamy!
      • algaria cukinia 21.01.12, 20:38
        Jakiego rozkładu użyłaś? Jakiej talii?
        A gdzie wylosowane karty? Tu jest szkółka i my się uczymy właśnie na wylosowanych kartach Po za tym jak mamy się podpiąć pod interpretację i podać swoją skoro nie znamy kart
        • cukinia3 Re: cukinia 21.01.12, 20:48
          Racja, przepraszam. Użyłam rozkładu znalezionego na forum, wygląda on następująco:

1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) ( 8 buław)
          2. Najważniejsze wydarzenie w roku ( 4 buław )
          3. Co cię czeka w sferze osobistej (Królowa denarów)
          4. Co cię czeka w sferze zawodowej (4 monet)
          5. Czego się nie spodziewasz, co cię zaskoczy (7 buław)
          6. Nowe perspektywy i możliwości (Koło Fortuny)
          7. Jak podsumujesz rok (2 mieczy)
          8. Co od ciebie odejdzie (Pustelnik - tutaj zastanawiałam się BARDZO długo jak to zinterpretować w odniesieniu do całego rozkładu)
          9. Co z tobą zostanie (Król mieczy)
          10. Rada na rok 2011

Ułożyłam go w ten sposób za pomocą talii Ridera Waite'a:
          1
          3...2...4
          8.... 5....6...7 .....9
          10
          • algaria Re: cukinia 21.01.12, 21:46
            Super - dziekuję
            a pustelnik jako odejście może mówić że odejdzie samotność, kroczenie własną wytyczoną drogą, może nawet rozsądek i stałe przyzwyczajenia (co może mówić o tym że dziewczyna lekko zaszaleje wink) Zgnuśniałość i takie stare nawyki, popadanie w takie starcze stetryczenie. Czyli w sumie dobra karta jak na odejście dotyczące młodej dziewczyny
            • cukinia3 Re: cukinia 21.01.12, 22:09
              Chodziło mi po głowie właśnie utracenie rozsądku, ale w końcu zdecydowałam się na interpretację, którą tu wykonałam. smile Dziękuję za sugestię, wezmę pod uwagę, bo jestem początkująca.
              • algaria Re: cukinia 21.01.12, 22:13
                Jak na początkującą radzisz sobie genialnie - myślałam że zawodowo karty kładziesz baaa utwierdziło mnie to że nie podałaś kart do interpretacji smile
                • cukinia3 Re: cukinia 21.01.12, 22:20
                  Wow, Algario, dziękuję. Jestem w szoku, bo bardzo sceptycznie podchodzę do moich umiejętności, a raczej ich braku. wink Karty mam dopiero od jakiegoś tygodnia i wręcz się boję, że rzucam się na zbyt głęboką wodę stawiając jakiekolwiek rozkłady.
                  • femina77 Re: cukinia 21.01.12, 23:40
                    bardzo wszystkim dziękuję za poświęcony czas i interpretacje,chyba faktycznie nie pozostaje mi nic innego jak tylko poddać się biegowi wydarzeń tym bardziej ze prognozy są obiecujące, nie będę się już dłużej naprzykrzać, serdecznie pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka