Zapraszam króliczki doświadczalne pragnące poznać swoją seksualność (albo cudzą -ale partnerów, nie obcych ludzi) przy pomocy Tarot of Sexual Magic
Tutaj
Postawię karty każdemu, bez zapłaty ale należy trzymać się poniższych ustaleń:
1. w tym wątku nie robię dużych rozkładów
2. wszystkie pytania mają dotyczyć kwestii miłości, seksualności i erotyki bo o tym przede wszystkim mówi ta talia
3. nie więcej niż 3 pytania krótkie albo jedno dłuższe (będę ew. sama dostosowywać)
4. całość traktujemy z przymrużeniem oka bo talię mam od wczoraj a poza tym miejmy dystans do siebie. Ten tarot naprawdę dużo odkrywa. I pamiętajcie, że dopiero będę go testowac na was
5. nie ma się czego wstydzić
6. przykładowe pytania podaję dla tych, którzy nie wiedza jak i o co pytac (możecie je modyfikować)
- krótki rozkład do talii był taki: czego pragnę, czego się obawiam, co mam do przerobienia w tej sferze (ale pamiętajcie, że jesteśmy tylko w sferze erotyki, seksualności i potrzeb w miłości)
- inne pytania, które wymyśliłam na poczekaniu: moja/jej/jego seksualność, czego ja/on/ona pragnie, jak on/ona mnie postrzega, co ona/on we mnie lubi, czego nie lubi (co pociąga lub nie), erotyczne pragnienia moje/jej/jego, jaki będzie seks z nią/nim, itp., ajk wygląda moje życie erotyczne, jak będzie wyglądać, co mnie czeka w tej sferze w najbliższym czasie, itp. I wszystko co wam przyjdzie do główy w tej sferze.
- jakiś feedback by się jednak przydał chociaż temat otoczony 3 Mieczy.
- wybierzcie maksymalnie 3 pytania (po jednej karcie będę losować) i napiszcie dokładnie w poście o co pytacie.
Zapraszam odważnych i będę odpowiadać w miarę możliwości (jak się odważni znajdą) bo trochę mam napięty tydzień