Dodaj do ulubionych

urodziny mam, kolejne i prosic o karty chciałam

10.06.12, 16:30
po prosbie jestemwink
biore was troche na litosc , mam nadzieje ze ten moj wiek starczy wystarczy byscie zechciały wziac karty w dłon i zerkneły co tam u mnie słychac i widacsmile
jako, ze zyje intensywnie i uszami mi wychodzi mi to tempo, to licze na jakis spokoj a moze i nudy
mam nadzieje, ze któras z pań wiedzm ulituje sie nad stara babowa i nie zostawi jej w tym dniu takiej samotnej i wyczekujacej
smile
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: urodziny mam, kolejne i prosic o karty chciał 10.06.12, 18:24
      Wszystkiego najlepszegosmile ja chetnie spojrze w karty a interesuje Cie jakis konkretny rozklad?Bo tych urodzinowych troche jesttongue_out czy zdajesz sie na mniesmile
      • babowa Re: urodziny mam, kolejne i prosic o karty chciał 10.06.12, 18:32
        freya pytaj o co chcesz, u mnie w kazdym aspekcie życia gorąco
        chce juz oddechu
    • algaria karty 10.06.12, 18:30
      W przerwie między grillowaniem a prasowaniem wyciągnęłam karty dla babowej - interpretacje podam później

Urodzinowy
      z p rycerz buław, 8 buław, paź buław

Energie które odchodzą 7 buław
      Cele które udało Ci się osiągnąć paź denarów
      Zadania które przechodzą as buław
      Gdzie jesteś dziś 5 mieczy,
      Wyzwania z którymi się zmierzysz król mieczy
      Nowe energie które się pojawią 8 kielichów
      Cele które możesz osiągnąć cesarz
      Miłość rycerz mieczy
      praca 3 buław
      finanse 6 kielichów
      niespodzianki śmierć
      Ogólna prognoza na rok koło fortuny
      Urodzinowy dar od wszechświata 3 mieczy
      • algaria interpretacja 10.06.12, 21:18
        [b]Energie które odchodzą 7 buław
        > Cele które udało Ci się osiągnąć paź denarów
        > Zadania które przechodzą as buław
        > Gdzie jesteś dziś 5 mieczy,
        > Wyzwania z którymi się zmierzysz król mieczy
        > Nowe energie które się pojawią 8 kielichów
        > Cele które możesz osiągnąć cesarz
        > Miłość rycerz mieczy
        > praca 3 buław
        > finanse 6 kielichów
        > niespodzianki śmierć
        > Ogólna prognoza na rok koło fortuny
        > Urodzinowy dar od wszechświata 3 mieczy[b]

Odejdzie walka - sama przeciw wszystkim i o wszystko. Niby walka wygrana ale jednak to walka. Tego już nie ma, tej szarpaniny. Za tego życia ukończyłaś szkołę - co prawda nie zupełnie bo piszesz prace ale ukończysz ja już lada chwila. Na przyszły rok przechodzi Ci as buław - pomysł zamysł plan działanie to co rozpoczęłaś czego jesteś na samym początku to przechodzi do dalszej realizacji. Jesteś na rozstajnych drogach niby coś ugrałaś ale to nie cieszy niby odeszłaś, ale z żalem zostawiłaś. By się cieszyć musisz się pogodzić że nic nie będzie w pełni - musisz nauczyć się cieszyć i doceniać małe kroczki małe sukcesy przelotne uśmiechy.... Król mieczy ma różne oblicza - jest facetem na stanowisku, jest komornikiem jest dyrektorem, jest dyplomatą ale i obowiązkami, pracą, dokumentami i czystymi regułami gry. Ja myślę że trochę powalczysz i zawodowo i z mężczyzna ze swoimi obawami i swoimi uczuciami - bo król mieczy bierze wszystko na chłodno on kalkuluje i przelicza waży i rozważa. - Będziesz się z tym zmagać.
        8 kielichów zwiastuje zmiany odejście pozostawienie za sobą zakończenie ale furtkę na powrót sobie też zostawisz Może w tym roku wreszcie zbierzesz w sobie siły by ruszyć zwłaszcza że już jesteś w karcie 5 mieczy. Cesarz to i facet to i poważanie to stanowisko Czyli możesz zajść bardzo wysoko z kimś bardzo wysokim (nie chodzi mi o wzrost) - Ty wiesz o czym i o kim ja mówię (wróżbita Maciej) Masz szanse go zdobyć. Uważaj bo w miłości masz rycerza mieczy ta karta mówi o przelocie awanturach nagromadzeniu energii Po jego przejściu jest tylko ruina pożoga i dżuma. To gwałtowność w brutalnym tego słowa znaczeniu - to nie jest rycerz buław co wpadnie namota omota i poleci Ten rycerz zwiastuje bardzo dużo złej energii cierpienie - szybko się zacznie szybko poleci gwałtowne reakcje namiętność zmiany i ... płacz łzy szok. Zastanów się w królu mieczy czy ten cesarz jest tego wart - owszem nieziemska namiętność ale rozpacz z rwaniem włosów z głowy.
        3 buław na prace mówi że podjęłaś- już decyzję przemyślałaś i szykujesz się do drogi patrzysz tęsknie na statki i nie wiesz wsiąść nie wsiąść zmienić nie zmienić - wydaje mi się że coś się zmieni bo i 8 kielichów i 5 mieczy a teraz kolejna karta brama nie musi to być radykalna zmiana może być np przeniesienie w obrębie placówki lub miasta - coś się jednak zmieni.
        Finanse - karta w swej wymowie miła choć niepieniężna Ja myślę że powrócisz do tego co było kiedyś - może los się odwróci ale uważaj na tego króla mieczy bo on ma władzę w sądownictwie i jest człowiekiem w mundurze - urzędnika i nie tylko.
        Niespodzianką będzie ewaluacja Twojego życia coś się zmieni odmieni przemieni coś zyska coś straci coś się skończy coś zacznie ale będzie to łagodny i długotrwały proces Nic gwałtownego Śmierć da się wyczuć to nie wieża.
        Prognozę masz super - koło fortuny - i szczęście i radość i zmiany i może nawet wygraną czy podniesienie stanowiska (ten cesarz i król mieczy) ale ale żeby nie było tak różowo to koło się kręci i będzie raz na wozie raz na nawozie. \
        Dar jest bardzo dobry - ja mam też taki dar - 3 mieczy i jestem już w nim od pół roku z okładem wink Powiem tak czy serce złamane i rozpacz to też ale przede wszystkim kierowanie się rozumem nie sercem - ja już nie lecę jak ćma do światła - teraz już dobrze muszę wszystko przemyśleć. 3 mieczy to kalkulacja na zimno (razem z królem mieczy) to podejmowanie rozsądnych decyzji - konkretnych. Dobry dar bo karty mówią o zmianach odejściach zakończeniach wielu spraw i takie zimne racjonalne podejście jest bardzo przydatne

Jeszcze raz wszystkiego co piękne i mądre.
    • freya_v Re: urodziny mam, kolejne i prosic o karty chciał 10.06.12, 18:48
      Chcialam taki sam rozklad postawicsmile ale skoro algaria mnie wyprzedzila to sie ugryze w jezyktongue_outwink babowa ja sie chetnie moge z Toba zamienic bo ja caly czas w wisielcu tkwieuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka