Dodaj do ulubionych

błagam, kochani

15.06.12, 18:27
Witam

Czy jakaś dobra duszyczka postawiłaby mi karty na uczucia na miesiąc?
Obecnie mam doła z powodu samotności chciałabym wiedzieć czy ten miesiąc
już taki będzie, że nie dość, że zdołowana to jeszcze nikogo nie poznam?

Proszę was

Obserwuj wątek
    • mar.tis Re: błagam, kochani 18.06.12, 20:20
      serio nikt nie chce mi powróżyć? proszę sad
    • freya_v Re: błagam, kochani 18.06.12, 21:38
      niektórzy nie wiedzą czy są postytongue_out
      • mar.tis Re: błagam, kochani 19.06.12, 10:04
        freya_v napisała:

> niektórzy nie wiedzą czy są postytongue_out

Muszę coś w ustawieniach pozmieniać żeby było je widać?
        • freya_v Re: błagam, kochani 19.06.12, 13:15
          Niekoniecznie mar.tis..smile tutaj bardziej przydalaby sie inf od adminki ze mozna wrozycwink
          • mrgodot Re: błagam, kochani 20.06.12, 10:37
            Można, można smile
            Mar.tis jest już znana na forum więc nie ma porblemu.
    • freya_v Re: błagam, kochani 20.06.12, 13:39
      Kto pyta nie bladziwink

Postawilam celtycki na uczucia do konca lipca.
      1.2.Ty i problem-4monet 5mieczy
      3.korona rozkladu-2mieczy
      4.przeszlosc-7bulaw
      5.terazniejszosc ktora mija-7kielich
      6.najbl.przyszlosc-slonce
      7.aktualna pozycja zyciowa-krol mieczy
      8.otoczenie-7mieczy
      9.obawy lub nadzieje- 5bulaw
      10.wynik-mag

Napewno bedzie duzo duzo lepiej niz terazsmile widze ze po jakichs trudnych przezyciach jestes teraz bardzo nie ufna co do otaczajacych Cie ludzi chlodno oceniasz i kalkulujesz puki co tak trzymaj bo w otoczeniu karta oszustw jeszcze przy 5 bulaw to moga byc nie uczciwe klutnie dyskusje itp nie wykluczone ze na kims sie zawiedziesz ale masz slonce i maga co zapowiada poprawe Twojego samopoczucia kontakty z ludzmi spotkania rozmowy. Nie stety nie sadze by pojawil sie tu jakis nowy mezczyzna raczej polepsza sie znajomosci te ktore juz masz uwazaj tylko by radosc nie przyslonila Ci czujnosci bo chociaz znajomi zaczna do Ciebie przychodzic to niekoniecznie z dobrymi intencjami. 7kielichow obok 4monet i 5mieczy wyraznie podkreslila ze fakt iz nic sie nie dzieje bardzo Cie przygnebil ale nie ma tego co by na dobre nie wyszlo bo mag ma czym dysponowac wiec do konca lipca wrazen Ci nie zbrakniesmile
      Pozdrawiam,freya.
      • mar.tis Re: błagam, kochani 20.06.12, 20:47
        Dziękuje kochana za wróżbę czy zapłata w formie przepisu na ciasto może być?
        Jeśli tak to na jakiego maila przesłać?

Odnośnie wróżby to również wydaje mi się, że będzie lepiej niż jest.
        Przede wszystkim słoneczko tutaj wydaje się rozchmurzyć te czarne chmury nade mną?
        Może jakieś miłe radosne zauroczenie?komplementy? taka nie zobowiązująca i miła
        znajomość? tylko nie wiem jak w tym kontekście wygląda mag,bo przecież MAG może
        oznaczać też faceta? jakiegoś czarującego? nie wiem jak to interpretować, zaś z drugiej
        strony czytałam kiedyś, że mag to także szaleńcze uczucie, więc ciężko stwierdzić ewentualnie jak mówisz może to być czas różnych intensywnych spotkać co by mnie
        cieszyło, bo ostatnio rzadko gdzieś wychodzę.
        • mar.tis prośba o interpretację/ na uczucia 20.06.12, 20:50
          Czy ma ktoś ochotę jeszcze się wypowiedzieć, zinterpretować rozkład?

Zapraszam śmiało.

Nie wiem jak rozgryźć tego MAGA przy wyniku...
          • freya_v Re: prośba o interpretację/ na uczucia 20.06.12, 22:52
            Zauwaz ze pytalam o Twoje samopoczucie.. zeby dowiedziec sie czy pojawi sie w Twoim zyciu nowy mezczyzna przydalby sie osobny rozklad. Moje karty mialy sie skupic na Twoim samopoczuciu do konca lipca a nie szukaniu kandydata na partnera. Dodatkowy rozklad powie Ci wiecej bo ten mag moze byc np gotowoscia na nowy zwiazek otwarcie sie..

ps. nie mam ostatnio weny do gotowania wystarczy mi Twoje dziekujesmile
            • mar.tis Re: prośba o interpretację/ na uczucia 24.06.12, 16:06
              freya_v napisała:

> Zauwaz ze pytalam o Twoje samopoczucie.. zeby dowiedziec sie czy pojawi sie w T
              > woim zyciu nowy mezczyzna przydalby sie osobny rozklad. Moje karty mialy sie sk
              > upic na Twoim samopoczuciu do konca lipca a nie szukaniu kandydata na partnera.
              > Dodatkowy rozklad powie Ci wiecej bo ten mag moze byc np gotowoscia na nowy zw
              > iazek otwarcie sie..
              >
              > ps. nie mam ostatnio weny do gotowania wystarczy mi Twoje dziekujesmile

ok, w takim razie serdecznie dziękuje a czas pokaże jak to się będzie miało wszystko w tym
              miesiącu
      • niwa1 Re: błagam, kochani 21.06.12, 14:50
        > Postawilam celtycki na uczucia do konca lipca.
        > 1.2.Ty i problem-4monet 5mieczy
        > 3.korona rozkladu-2mieczy
        > 4.przeszlosc-7bulaw
        > 5.terazniejszosc ktora mija-7kielich
        > 6.najbl.przyszlosc-slonce
        > 7.aktualna pozycja zyciowa-krol mieczy
        > 8.otoczenie-7mieczy
        > 9.obawy lub nadzieje- 5bulaw
        > 10.wynik-mag

AW w Twoim rozkładzie na uczucia to Słońce i Mag, a więc można być tylko dobrej myśli, że sytuacja ulegnie zmianie na lepsze. Wróci Ci optymizm, chęć życia oraz znajdą się ludzie obok Ciebie wnoszący radość i dużo dobrej energii.
        Sporo tych Mieczy, ale to wynika z tego, że ostatnio dałaś z siebie sporo energii, licząc na to, że warto, a okazało się, że nie - teraz tkwisz w 4 Denarów - jesteś ostrożna, boisz się ryzykować, doceniasz spokój, nawet jeśli jest nudnosad.
        Ale przecież dobrze wiesz, że każda znajomość wiąże się z ryzykiem, nic nie jest pewne, nie da się tego zaprogramować jak w Królu Mieczy?
        Przy 5 Mieczy musisz stawić czoło wyzwaniom, nawet jeślibyś miała więcej stracić niż zyskać, ale siedząc na 4-literach nic się nie zmieni.
        Rozmyślasz, marzysz, wyobrażasz sobie i się lękasz, że nie masz dość sił w sobie aby spróbować/5 Buł/ tak w realu, a nie tylko w wyobrażni/7 Puch/.
        Na bliskich, znajomych nie możesz teraz liczyć, sama się musisz rozprawiś ze swoimi obawami, ale jak wspomniałam, wróci Ci humor i dobre samopoczucie, odżyjesz.
        Mag na końcu rozkładu to może być mężczyzna, czarujący,który się pokaże w twoim życiu, ale ta karta może wskazywać też Ciebie, że bierzesz sprawy w swoje ręce i z energią idziesz naprzód, bo jesteś cudowną osobą, która ma w sobie tyle do pokazania innym, ale musisz w to uwierzyć, a ta karta Ci to gwarantuje, że taką jesteś na prawdęsmile
        To dobra wróżba, życzę powodzenia.
        • mar.tis Re: błagam, kochani 24.06.12, 16:12
          > AW w Twoim rozkładzie na uczucia to Słońce i Mag, a więc można być tylko dobrej
          > myśli, że sytuacja ulegnie zmianie na lepsze. Wróci Ci optymizm, chęć życia or
          > az znajdą się ludzie obok Ciebie wnoszący radość i dużo dobrej energii.
          > Sporo tych Mieczy, ale to wynika z tego, że ostatnio dałaś z siebie sporo energ
          > ii, licząc na to, że warto, a okazało się, że nie - teraz tkwisz w 4 Denarów -
          > jesteś ostrożna, boisz się ryzykować, doceniasz spokój, nawet jeśli jest nudno:
          > (.
          to prawda, że się boję przeszłość do tego doprowadziła

> Ale przecież dobrze wiesz, że każda znajomość wiąże się z ryzykiem, nic nie jes
          > t pewne, nie da się tego zaprogramować jak w Królu Mieczy?
          > Przy 5 Mieczy musisz stawić czoło wyzwaniom, nawet jeślibyś miała więcej straci
          > ć niż zyskać, ale siedząc na 4-literach nic się nie zmieni.
          > Rozmyślasz, marzysz, wyobrażasz sobie i się lękasz, że nie masz dość sił w sobi
          > e aby spróbować/5 Buł/ tak w realu, a nie tylko w wyobrażni/7 Puch/.

no bo nie mam dość siły , wręcz męczy mnie już ten marazm i myślę, że związek to już
          chyba tylko w marzeniach niestety;/

> Na bliskich, znajomych nie możesz teraz liczyć, sama się musisz rozprawiś ze sw
          > oimi obawami, ale jak wspomniałam, wróci Ci humor i dobre samopoczucie, odżyjes
          > z.
          > Mag na końcu rozkładu to może być mężczyzna, czarujący,który się pokaże w twoim
          > życiu, ale ta karta może wskazywać też Ciebie, że bierzesz sprawy w swoje ręce
          > i z energią idziesz naprzód, bo jesteś cudowną osobą, która ma w sobie tyle do
          > pokazania innym, ale musisz w to uwierzyć, a ta karta Ci to gwarantuje, że tak
          > ą jesteś na prawdęsmile
          > To dobra wróżba, życzę powodzenia.

Chciałabym wierzyć w siebie, ale problem w tym, że już nie potrafię.
          Mam nadzieję, że pozytywny sens wróżby się jednak sprawdzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka