Dodaj do ulubionych

jakie rozkład? mieszkanie

25.07.12, 20:15
zdecydiwalismy, ze sprzedajemy mieszkania w PL
ja juz swoje wystawiłam dzisiaj
ale obawiam sie tego czy uda mi sie sprzedac

kto moze zrobic rozkład na to czy uda sie korzystnie sprzedac czy wpgole uda sie mi sprzedac?
odwdziecze sie tez jakims rozkładzikiem
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 20:35
      czy uda ci sie korzystnie sprzedac mieszkanie do konca tego roku?

to jest kaplanka
      blok rycerz mieczy
      swiadomosc 4bulaw
      podswiadomosc as monet
      mija 6kielichow
      bedzie walet mieczy
      otoczenie 9kielichow
      nastawienie 10monet
      nadzieje obawy 5bulaw
      wynik KOLO FORTUNY (dociagnelam rydwan, 10kielichow)

A to ci los psikuska szykujewink Szybko sprzedaz, zainteresowanie bedzie, moze ceny w przyszlym roku do gory podskocza, dlatego duze zainteresowanie bedzie w tym roku? Ogloszenie zamiescisz w tym walecie mieczy pewnie. Mysle, ze korzystna sprzedaz bedzie. A szybko chyba chcesz je sprzedac, bo w bloku rycerz mieczy?
      • czu-jka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 20:38
        Mi też się wydaje, ze bedzie sprzedaz.
        Wynik bardzo fajny
      • asia.33 Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 20:46
        dziekuje - pomysl co w zamian i kiedy wink

kurcze ale koło to chyba dobrze bo to jak totolotek - w sensie przeznaczenie i losowanie ale patrzac na dołozone jesy wyjazd,10puch nie złe kraty sa
        nastawiona na zysk - choc za to to ja kupie 1/4 tego co chce
        obawiam sie ze 5 kiji duzo osob bedzie chciało sobie tylko obejrzec
        • anuszzka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:05
          kolo na wyniku to duza niespodzianka, emocjonalnie bedziesz zadwolona na pewno
          ty nastawiona na 10monet, wiec nie obnizysz ceny
          otoczenie 9kiel, wiec kupujacy tez bedzie zadowolony
          w sumie dobre te karty, tylko kolo cos ci szykuje, zdziwisz sie obrotem sprawy na pewno
          • asia.33 Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:09
            hm no własnie a zapytaj moze co to koło oznacza?
      • anuszzka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:16
        nie wiem czy tak mozna, bo karty juz potasowalam ale zapytalam sie co to kolo w tym rozkladzie oznacza i wyszlo: as monet, 4bulaw
        dalej nie wyjmuje, bo miala byc niespodziankawink
        • asia.33 Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:22
          kurcze ale mi niespodzianka tu nie bardzo potrzebna jest big_grin
          as monet + 4kiji no jest oferta jako as a 4kiji juz same 4 sciany
          mam nadzieje ze szybko sprzedam i juz sobie pojade
        • asia.33 Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:23
          anuszka pamietaj ze jestem winna wrózbe

jakie masz karty jaka talia?
          • anuszzka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:33
            asia.33 napisała:

> anuszka pamietaj ze jestem winna wrózbe
            ok, narazie nie trzebawink
            > jakie masz karty jaka talia?
            RWsmile
            • anuszzka Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:35
              jak sprzedaz to zweryfikuj co to za klient jeden, czy przyjezdny z rodzina
              • asia.33 Re: jakie rozkład? mieszkanie 25.07.12, 21:46
                to ja szczesliwa wyjade spelniac swoje plany rodzinne wink bo najpier jest wyjazd ale sobie interpretuje "pod swoje " marzenia
      • asia.33 WSTEPNA ODP 27.07.12, 14:55
        dostalam oferte ale za mało o 10tys, negocjuje - róznice zaproponowalam w ratach czli tyle ile chcial pan w gotówce a reszta w ratach ..ciekawe co odpowie???
        spieszy mi sie bo mam upatrzone dla siebie cos fajnego no i nie chce juz tu siedziec bo chce juz wyjechac.
        • asia.33 Re: WSTEPNA ODP 05.08.12, 18:29
          Pani O umówiła sie na dzisiaj o 17 i nie przyjechała a ja czekałam na nia nawet nie powiadomiła
    • asia.33 MEBLE 27.07.12, 15:09
      wystawiłam tez meble
      i zaytałam jak sie sprzedadza, jakie sa szanse wogóle

1. witrynki i komody jako calosc = 2, 6mo, koło fort
      kurcze na komodzie jest male wyszczerbienie ok 1cm , moze to jest tu pokazane ale chyba sprzedam co? kolo to zmiana tylko suma ksiezyc ..moze pokazuja ten may defekt

2. wypoczynek 3 czesci = słońce, as mi, 2kiji
      słonce daje zabezieczenie ze powinno byc ok czyli mam sie tym nie martwic jakby, ktos sie skontaktuje i czeka na decyzja moja?suma 22 czyli glupiec - ida sobie z kims w swiat?
      • anuszzka Re: MEBLE 27.07.12, 15:36
        Komoda szybciej chyba pojdzie. A ja sobie leze wlasnie nad jeziorem i czytam was, dobrze mi co? wink
      • asia.33 Re: MEBLE 05.08.12, 18:33
        przysza Pani E i ogladała hmmm oczywiscie jak to kupujacy miala uwago choc na odst zdjec juz jej obnizylam cene teraz tez krecila nosem

Dziewczyny sprawdzcie czy kupi??? cos mi karty nie chca gadac
    • asia.33 PANI OLA - 1 KANDYDATKA 30.07.12, 21:30
      ma obejrzec mieszkanie , widziała zdjecia i chce osobiscie wiec chyba jest jakas szansa

to jest Pani OLA = sąd to karta szansy wiec jest to potencjalna szansa na sprzedaz albo jakas dawna zanjoma

jej ocena mieszkania = as puch, ryc monet, głupiec as puch to powinno sie podobac, ryc monet wie ze trzeba troszke podremontowac - uprzedzilama ja , glupiec- nowy poczatek albo spontaniczna zaskakujaca ocena
      jej decyzja = słonce, 10 puch, paz kiji słonce to dobre warunki , tak jest u mnie w mieszkaniu bardzo słonecznie okna od wschodu, duze podwojne okna i podwojne balkonowe - tu moze jej sie spodobac, 10 puch i paz kiji albo bedzie nanmawiac rodzine albo po prostu poczuje sie namówiona, sprowokowana , czy zachecona jak to pazik
      czy kupi ? = 3kiji, paz mi, 9monet 3kiji rozglada, oglada, pazik mieczy chyba po czasie jak przemysli i obejrzy inne odezwie sie w paz mi i zdecyduje na zakup - 9monet big_grin za szybko sie ciesze?
      • asia.33 Re: PANI OLA - 1 KANDYDATKA 05.08.12, 18:31
        ta Pani umowila sie i nie pojawila
        teraz patrzac uwazam ze karta sąd mowila o tym ze ponownie sie odezwie

ale tym razem chyba pazik kiji na koncu nie wiem czy to powazna osoba , ktora wogole ma zamiar kupic
    • asia.33 PAN MARCIN nr 2 30.07.12, 21:45
      wypadło mi koło fortuny przy tasowaniu

po raz drugi koło fortuny yyyyyy ooooo?

to jest pn = 3kiji, as mieczy- oglafajacy

jego ocena -kapłanka, ryc mi, cesarz
      jego decyzja- 7puch, 4monet, Q puch - powie ze duzo chce?4monet ze za drogo?
      czy kupi? 9 monet, krol mi, 9mi - zmartwi sie bo sprzedane ?

ogolnie zaczne od konca ...obejrzy ale 9monet jak sie zdecyduje to juz bedzie sprzedane chyba bo tu na miejscu nr 1 ta 9monet a u Pani Oli bylo to jako wynik i bedzie zakłopotany zmartwi sie tym

dlaczego wypadło mi kolo fortuny? sadb] ryc mi , cesarzowa, krol monet [/b] no i zgłupiałam
      • asia.33 Re: PAN MARCIN nr 2 30.07.12, 21:52
        cos mi nie daje spokoju Marcin bo w moim rozkladzie bylo tym o mieszkaniu kaplanka i ryc mi - i w wyniku kolo fortuny , ktore tu wypadło 2x a na koncu jak konczylam wrozyc na Pana M odwrocilam karty juz skladajac po wrozbie widze znowu wychylilo sie kolo fortuny
        • lukrusia Re: PAN MARCIN nr 2 30.07.12, 22:01
          To jak tak krótko wg . mnie mieszkanie kupi pani Ola ta pani ma pieniązki na zakup mieszkania i jest nim zainteresowany , będzie chciała się dogadać względem ceny i napewno przyjdzie osobiście pooglądać mieszkanie.
          smile
          • asia.33 Re: PAN MARCIN nr 2 30.07.12, 22:10
            no to wiem bez krat wink
            bo jest zainteresowana widziała zdjecia , przyjdzie zoabczyc bo inaczej sie nie da kupic wink i juz sie umówiła wink big_grin nie wiem co to ten głupiec w rozkładzie moze uzna ze nie

na ale karty na M dziwne byly bo kolo fortuny to byl wynik w poprzedniej wrozbie czy sprzedam a tu wyskoczylo az w sumie 3 x i to mnie zbiło z tropu
            • lukrusia Re: PAN MARCIN nr 2 30.07.12, 22:16
              głupiec - to jej brak wiedzy w tej dziedzinie , pooglądać poogląda mieszkanie ,. ale zapewne fachowców chciała by zawołać aby sprawdzili czy wszytko jest ok.

smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka