gosia1705 23.08.12, 13:00 Witam serdecznie Nie za dobrze się dzieje ostatnio w moim małżeństwie Bardzo proszę o postawienie kart dotyczącą sytuacji w moim małżeństwie, relacji męża, jego prawdomówności, lojalności i wierności wobec mnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1705 Re: Prośba o wróżbę 23.08.12, 13:01 Oj zagapiłam się ja Małgorzata 17.05.1973 mąż Bartosz 14.01.1975 Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prośba o wróżbę 28.08.12, 18:27 Gosiu nie wiem czy masz cos konkretnego na uwadze czy masz podst by sadzic czy juz cos wiecej bo z tym to wiesz trzeba by byc ostroznym zrobiłam typowy rozklad parterski przełozenie : sad, kapłanka, 9monet ------------------------TY / ON co jest teraz miedzy Wami = paz monet mysli = 3kiji / Q puch słowa = 2kiji / paz kiji serce = 2mi / 8mi zachowanie = 3puch/Q mi mi tu wyglada tak jakbys meza naszła lub znalazła jaies dowodyswiadczace o kontaktowaniu sie z jakas pania , moze znalazłas smsa, czy jakiegos maila cos zoabczyłas 3kiji albo zauwazylasz ze gzoes sie rozgladał oboje macie taka chwile zatrzymania w sercu Ty myslisz o tym i nie wiesz co powiedzic co zrobic co to znaczy, on ma 8mi wiec jakis stres ktory podobnie go blokuje. jesli tak bylo lub jest ze on z kims pisał lub cos podobnego to faktycznie tu jest u niego Q mieczy a to kobieta piszaca no i z przełozenia tak jakby wlasnie odnowil kontakt ale nie widac tu nic wiecej oprocz kontaktowania sie pisania czy rozmowy napisz czy cos sie zgadza Odpowiedz Link