16.11.12, 12:02

Nieśmiało proszę o wróżbę na Nowy Rok, czy dostanę w końcu pracę, czy ułoży się w moim związku, iwona 22.07.1977
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Witam 16.11.12, 12:37
      Można kłaść karty.
      Mmamma, pamiętaj, że oprócz "zapłaty" oczekiwane jest również twoje odniesienie się do kart i komentarz.
    • freya_v Re: Witam 16.11.12, 21:51
      Ja postawilam celtycki na zwiazek do konca 2013 roku.

1.2-Ty i problem
      -7bulaw,slonce
      3-korona rozkładu
      -krol puchar
      4-przeszlosc
      -pustelnik
      5-terazniejszosc ktora mija
      -diabel
      6-najblizsza przyszlosc
      -4puchar
      7-aktualna pozycja zyciowa
      -9puchar
      8-wplyw otoczenia
      -krolowa puchar
      9-obawy lub nadzieje
      -kaplanka
      10-wynik
      -glupiec

interpretacja bedzie troszke pozniej..
      • freya_v Re: Witam 16.11.12, 22:14
        Bardzo wrazliwa z Ciebie dziewczyna, wasz zwiazek jest bardzo uczuciowy.. po kartach sadze ze podejrzewasz partnera o zdrade. walczycie teraz ze soba, partner jest silna osobowoscia tak jakby to on stawial warunki w waszym zwiazku ma byc tak jak to on chce.. w przeszlosci oddaliliscie sie od siebie bedac razem zaczeliscie szukac swojej wlasnych drog. brak porozumienia zdrowej komunikacji i wiary w odbudowanie relacji spowodowalo ze jest teraz miedzy wami duze napiecie.. klopoty wygladaja na przejsciowe acz kolwiek jestem zdania ze zwiazek ten nie przetrwa karta glupiec wskazuje ze kazde rozpocznie nowa droge a przynajmniej daje taka mozliwasc,krol pucharow jest sentymentalny níe bedziesz partnerowi obojetna ale nie zrobi nic dla poprawienia relacji szczegolnie gdy jest jeszcze 4puchar-karta braku checi do czegokolwiek,biernosci i apatii.karta 9puchar jako Twoja aktualna pozycja zyciowa pokazuje ze Ty rowniez nie jestes chetna do dzialan i nie bedziesz starac sie za was dwoje. podsumowujac rozejdziecie sie lub bedziecie zyli obok siebie.obecne wydarzenia za bardzo z niecheca was do walki o zwiazek.
        • mmamma Re: Witam 17.11.12, 13:46
          Witam
          dziekuje za interpretacje kart
          prawie wszystko sie zgadza, jestesmy daleko od siebie i nie ma sie ku sobie, choc odejsc chyba nie odejdziemy na zawsze, mamy dzieci, wiec pewnie zostanie zycie obok siebie, duzo żalu, pretensji a mało wybaczenia i coraz mniej miłości, przykre to.
          A czy w kartach wychodzi mi praca czy jestem nadal skazana na pieniądze męża?
          • freya_v Re: Witam 17.11.12, 17:33
            Czy Iwona podejmie prace do konca 2013 roku

krolowa bulaw,9puchar,suma swiat.

jezeli masz dobra przyjaciolke lub bliska siostre badz inna taka pierwsza planowa kobiete w otoczeniu to odwolaj sie do niej bo taka kobieta moze istotnie Ci pomoc. male szanse na znalezienie stalej pracy ale moze dac Ci pomysl badz mozliwosc dorobienia. pieniadze beda niewielkie acz kolwiek wystarcza na pierwsze potrzeby. popytaj kolezanek siostr itp a szansa na dodatkowe pieniadze bedziesmile
            • mmamma Re: Witam 18.11.12, 07:21
              To też się zgadza, że tylko lekko dorabiam, czyli nic się nie zmieni, ale ja i tak spróbuję czegoś lepszego poszukać. Dziękuję, odezwę się na Twojej poczcie mailem, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka