Dodaj do ulubionych

Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu.

02.02.13, 17:24
Witajcie
na forum jestem pierwszy raz, ale z tarotem poznajemy sie juz od jakiegoś czasu.
czy jakaś pomocna dusza pomoze mi w interpretacji?

Relacja w fazie początkowej, nie ma związku, w pracy sie spotykamy, luźne rozmowy przy okazji pracy. Nie wiem czy cos z tego bedzie?

Dwa pytania:
Jak będzie układała się nasza relacja do końca lutego 2013 r?
XVIII Księżyc – ukryte marzenia moje, myśli. On może sie domyśla, ale ja skrywam uczucia , 10 pucharów – raczej bez uniesień, ale miło As buław – może ten As coś przyśpieszy, nada tempa, coś zaiskrzy?

Suma: XVIII księżyc + XX sąd + I mag = XVII Gwiazda, HB XI Moc i II kapłanka
XVI wieża + XXI świat
XV diabeł

Będzie gorąco, elektryzująco?

Drugie pytanie:
Dokąd zmierza nasza relacja?
XVI wieża – totalne trzęsienie ziemi, coś sie wydarzy, 8 monet – albo będzie wyhamowanie, spokojne kontakty bez uniesień, tylko praca, lub może powolne budowanie czegoś po katastrofie. Paź buław (on często pojawia sie w pytaniach o tego faceta, kojarzę pazia z nim). Może nastąpi jakaś katastrofa i on paź buław odda się pracy? Oddali się?
Mam problem z tą 8 denarów zawsze.

Suma: 16 wieża + 17 księżyc + III cesarz = XIV Umiarkowanie, HB VI kochankowie
XI siła + XX sąd
IX eremita

Chyba ta relacja jednak wyhamuje wskutek jakiejś rewelacji.

Obserwuj wątek
    • romanea Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 02.02.13, 18:06
      Moja interpretacja:
      Dwa pytania:
      Jak będzie układała się nasza relacja do końca lutego 2013 r?
      XVIII Księżyc – ukryte marzenia moje, myśli. On może sie domyśla, ale ja skrywam uczucia , 10 pucharów – raczej bez uniesień, ale miło As buław – może ten As coś przyśpieszy, nada tempa, coś zaiskrzy?

Suma: XVIII księżyc + XX sąd + I mag = XVII Gwiazda, HB XI Moc i II kapłanka
      XVI wieża + XXI świat
      XV diabeł

Będzie gorąco, elektryzująco?
      Ksieżyc to moje skrywane uczucia, wycofanie też, bo boje sie cokolwiek pokazać, żeby sie nie ośmieszyć. Moze one nie będą juz takie ukryte (10 pucharów), zrobi się ciepło, dobrze ujawnią sie uczucia moje i moze beda wzajemne? (w końcu to kielichy). As buław to działanie, iskra, szansa. Moze wzajemna fascynacja? W podsumowaniach jest gorąco. jest jakaś nagła zmiana, wszystko sie z hukiem zmieni (wieża), jest swiat. Może mój spokojny świat obróci sie w gruzy dzieki podszeptom diabła (namiętnosć). Kapłanka - nie wiem, romans?

Drugie pytanie:
      Dokąd zmierza nasza relacja?
      XVI wieża – totalne trzęsienie ziemi, coś sie wydarzy, 8 monet – albo będzie wyhamowanie, spokojne kontakty bez uniesień, tylko praca, lub może powolne budowanie czegoś po katastrofie. Paź buław (on często pojawia sie w pytaniach o tego faceta, kojarzę pazia z nim). Może nastąpi jakaś katastrofa i on paź buław odda się pracy? Oddali się?
      Mam problem z tą 8 denarów zawsze.

Suma: 16 wieża + 17 księżyc + III cesarz = XIV Umiarkowanie, HB VI kochankowie
      XI siła + XX sąd
      IX eremita

Chyba ta relacja jednak wyhamuje wskutek jakiejś rewelacji.
      Znów ta wieża, jakiś przełom nastąpi. W efekcie jak pisałam wszystko wyhamuje, wycofamy się (albo tylko ja) z tej relacji. Dużo myślenia będzie.
      Chyba, że nic w ogóle nie będzie, co mną wstrząśnie (wieża, strasznie mi się, ten kolega podoba, jestem nim zauroczona), wskutek czego uspokoję się, zamknę się sobie, zacznie się czas przemyśleń i spokoju?
      • amazela Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 02.02.13, 19:24
        A co to są za "sumy" ? Skąd się wzieły te karty, na jakie pytania odpowiadają? Co one znacza, skad je wziełaś? To jakies rozkłady?
        • romanea Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 02.02.13, 19:35
          zawsze sumuję karty przy rozkładach na trzy karty. Mam wtedy kwintesencję, sumowanie uzupełnia przekaz tych trzech kart. O sumowaniu kart:
          sumowanie kart w tarocie

• amazela Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 02.02.13, 23:14
      Dzieki za wyjaśnienie kwestii sumowania, nie stosuję, ale przejrzałam, o co chodzi. Przyznam, że nadal nie rozumiem, skad tak duzo kart się bierze w tym sumowaniu.
      Np. XVIII księżyc + XX sąd + I mag = XVII Gwiazda, HB XI Moc i II ka
      > płanka
      > XVI wieża + XXI świat
      > XV diabeł
      Mamy księżyc, sąd i maga, ale dlaczego to odpowiada kolejnym trzem kartom? Myślałam, że się je liczy do jednej karty. Pewno nie wgryzłam się w temat i stosujesz jakąś metodę, której nie znam.
      Myślę, że z Twoich kart wynika, że nic miedzy Wami nie bedzie, a ta wieża to Twoje rozczarowanie. Łaczy Was praca i tak raczej zostanie. To takie moje odczucie crying
      • romanea Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 03.02.13, 19:16
        Amazaleo, dziękuję za interpretację.

Jeśli chodzi o moje sumowania, to robię to na kilka sposobów, stad tyle tego. Ale to moja ciekawość. Zawsze to więcej informacji, ale czasem i więcej zamieszaniasmile

pozdrawiam ciepło
        • romanea weryfikacja 14.04.13, 21:53
          miałam wcześniej, ale teraz przeglądm swoje wpisy i widze, ze nie napisałam, jak było:
          relacja nabrała tempa później, ale o tym w innych watkach.w lutym Było duzo spojrzeń, drobnych gestów, zastanawiania sie, przyglądania sie sobie. czasem jakiś nagły gest impuls, po którym serce waliło. Nie było na pewno obojetnie, ale bez konkretów. jednak czuc bylo, ze cos jest na rzeczy, coś wisiało w powietrzu i czasem atmosfera była gorąca. I tak sie toczyło, ale tempa nabierało raczej, niz zwalniało.

jeśli chodzi o pytanie dokad zmierza nasza relacja to wieża nie na darmo tam sie ukazała. działo się. nie spodziewałam sie takiego finału.
      • romanea Re: Dokąd zmierza relacja? Zweryfikuję w marcu. 03.02.13, 19:59
        I jeszcze odnośnie sumowania, bo nie odpowiedziałam:
        - pierwszy wynik: Suma tego XVIII księżyc + XX sąd + I mag = 18+20+1 = 39-22= 17 (XVII Gwiazda)

- drugi wynik
        sumowanie metodą HB (Hajo Banzhafa), poszperaj w google, na pewno znajdziesz na jednym z forów ezo (nie wiem, czy tu moge dawac linki do innych forów).

Mój wynik wziął sie stąd:
        XI Moc i II kapłanka: XVIII ksieżyc + 10 pucharów + As buław = 18 + 10 +1 = 29 = 2+9 = 11, czyli XI moc .
        11 (XI moce) jest większa od 9, więc sumujemy 1+1 = 2 (II kapłanka) - to drugi wynik w sumowaniu wg tej metody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka