Dodaj do ulubionych

dziewczyny

09.02.13, 14:19
wielka prośba o wróżbę. Chodzi o mego exa A. Znow mamy kontakt. Jest dobrze, ale ja chcialabym, aby do mnie wrocil. Wciaz mi na nim zalezy. Wiem, ze jestem dla niego wazna, ale on trzyma dystans. Wciaz jest wolny... I tu pytanie - co powinnam zrobic, jak doprowadzic do tego, aby zechcial znow ze mna byc ? Sama nie postawie kart, bo mi glupoty powychodza. Wiecie, jak to jest. Takze bardzo prosze o karty, to dla mnie mega wazne smile
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: dziewczyny 14.02.13, 21:44
      Sytuacja obecna-8pucharow
      Co sie niebawem wydarzy-as puchar
      Gdzie tkwi problem-7pucharow
      Problemy,trudnosci-5pucharow
      Jak postepujesz-rycerz mieczy
      Rada-6monet
      Wynik-rycerz bulaw

8puchar podkresla ze emocje uczuci wrocily relacja pulsuje na nowo..
      Szykuja sie jakies mile wydarzenia..cieple slowa mile gestysmile 7puchar i 5puchar to dosc mocne karty w sferze problemowej. Wygurowane oczekiwania, chec urzeczywistnienia marzen, myslenie zyczeniowe. Na dzien dzisiejszy zbyt wiele oczekujesz... 5puchar pozostawila slad nie da sie zmienic faktu ze z jakiegos powodu raz sie juz rozstaliscie..on bedzie sie zastanawial czy warto wchodzic jeszcze raz do tej samej rzeki. Pokazalas sie w rycerzu mieczy mysle ze wprowadzasz rewolucje w jego zyciu. Oboje mysleliscie ze to temat zamkniety tymczasem emocje odzyly i daja do myslenia. Jestes nerwowa i przejeta sytuacja dzialasz w ,,poplochu'' by nie stracic okazji do zgody.. 6monet coz radzi wyjsc z inicjatywa..wiadomosc, zaproszenie do spotkania zrobic cos co da mu do myslenia co da mu powod do rozpatrzenia kwesti powrotu.. rycerz bulaw napewno nie zostanie obojetny, mozesz liczyc na bardzo przyjemne chwile a nawet na upojna nocwink
      • szeltie Re: dziewczyny 19.02.13, 15:20
        Dopiero dzis udalo mi sie wejsc na forum, dlatego teraz odpisuje. Freya, jestes genialna! Dzien po mojej prosbie o karty widzielismy sie i postanowilismy sprobowac raz jeszcze smile. I wszystkie te karty, na kazdej z pozycji sie sprawdzily. No szok normalnie. Dziekuje Ci bardzo. Zaraz przesle zaplate smile
        • freya_v Re: dziewczyny 19.02.13, 17:02
          Ciesze sie ze wrozba sie spelnila bo byla bardzo pozytywnasmile mam nadzieje ze teraz sie wam udasmile zaplata doszla,pozdrawiamsmile
          • pintos32 Re: dziewczyny 20.02.13, 14:50
            życze powodzenia i trzymam kciukismile
            • szeltie Re: dziewczyny 16.03.13, 20:11
              No i się spiep...ło..... sad
              • anna151sx Re: dziewczyny 16.03.13, 20:27
                Jak w życiu wink
                • yool125 Re: dziewczyny 16.03.13, 21:16
                  Ludzie mówią ,że odgrzewany obiad nie wiem jak pyszny w wersji pierwotnej nigdy nie posmakuje już tak dobrze..... no i mają racje sad((((( chyba nie warto wracać do siebie jak z jakiegoś powodu nie zagrało za pierwszym razemsad(((choć Karty wyszły wtedy naprawde fajne
                  pozdrawiam ciepło
                  • freya_v Re: dziewczyny 18.03.13, 16:09
                    Rycerz buław nie zagrzewa miejsca na długo.. Nie wiem co się takiego wydarzyło ale może sama za jakiś czas dojdziesz do wniosku że to nie miało sensu. Zachowaj te fajne wspomnienia i patrz w przyszłość. Trzymaj się cieplutkokiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka