Dodaj do ulubionych

Tajna kieszeń zmodyfikowana nieco - ZWERYFIKUJĘ

09.02.13, 23:09
trochę ja sobie zmodyfikowała, bo i tak wiem o przeszkodach. Dowiedziałam sie, ze ma rodzinę, niezbyt chyba im sie wiedzie... Ale proszę mnie nie oceniać...

1 Cel w stosunkach u partnera
2 i 3 Co partner o Tobie myśli
4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)
6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie
9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie
12 Co partner ukrywa
13 Co powoduje, że musi coś ukrywać

--------1
2 -----12 ----4
3---
Obserwuj wątek
    • romanea Re: Tajna kieszeń zmodyfikowana nieco - ZWERYFIKU 11.02.13, 20:30
      proszę, może ktoś pokusi sie o interpretacjęsmile
    • niwa1 Re: Tajna kieszeń zmodyfikowana nieco - ZWERYFIKU 12.02.13, 17:45
      > 1 Jego cel - 4 miecze
      Na chwilę obecną kieruje się zdrowym rozsądkiem, mnie kojarzy się ta karta z wybraniem optymalnie najlepszego rozwiązania/wyjścia w danej sytuacji, na teraz więc nie zamierza podejmować żadnych działań-to najlepsze co może zrobić w tej sytuacji, jest to też karta pewnych ograniczeń, do których trzeba się dostosować, stąd taka postawa bywa jakby wymuszoną postawą.
      To są miecze, a one mówią o psychice, intelekcie-co oznacza, że podchodzi do ciebie w bardzo rozważny i racjonalny sposób i będzie się starał panować nad swoimi reakcjami i mieć wszystko pod kontrolą.

> 2 i 3 Co o mnie myśli – 2 miecze, XIX słońce
      I znów miecze-rozsądek - owszem myśli, że jesteś ciepłą, wnoszącą dużo ciepła osobą,
      będąc w twoim towarzystwie zapewne czuje tę pozytywną energię, która bije z ciebie,
      ale nie traci przy tym głowy/2 miecze

> [b]4 i 5 co do mnie czuje (jego wewnętrzne odczucia) – 5 monet, XV diabeł
      Jako kobieta podobasz mu się bardzo, masz w sobie wdzięk i go pociągasz, trudno mi się jednoznacznie odnieść do 5 den- ale mam takie wrażenie, jakby czuł coś takiego
      -"nie dla psa kiełbasa"- tzn. jakby się nie angażował, bo sytuacja nie sprzyja, jakby wręcz nie dopuszczał do siebie opcji uczuć - ale kusisz go, kusisz

> 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec mnie Qmonet, 4 buław, 9 kielich 
      Zachowuje się jako ktoś kto ma żonę i wspólne z nią życie, ciebie traktuje z szacunkiem i uważa cie za piękną kobietę oraz osobę doskonałą w tym co robisz w pracy

> 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie 7 kiel, II kapłanka, as
      > buław

Tutaj uważam karty pokazały, że jest zadurzony w tobie, as buł-może ci niespodziewanie dac to odczuc jakimś drobnym gestem

> 12[b] Co on ukrywa as kielich
      że się zakochał
      13 Co powoduje, że musi coś ukrywać 4 kielich
      jego życie uczuciowe jest ustabilizowane i uważa, że lepiej będzie jak tak pozostanie

> 14, 15, 16 co chciałby zrobić w stosunku do mnie, gdyby nie ograniczenia XX
      > sąd, Q buław, 10 kiel

Ograniczenia są zbyt silne uważam, Sąd,10 kieli-rodzina go mocno trzyma, jako QBuław zaczynasz wykazywać coraz więcej inicjatywy, możliwe, ze tak właśnie się stanie bez względu na wszystko.
      Pozdrawiam

• romanea Re: Tajna kieszeń zmodyfikowana nieco - ZWERYFIKU 12.02.13, 22:23
        1 Jego cel - 4 miecze
        Na chwilę obecną kieruje się zdrowym rozsądkiem, mnie kojarzy się ta karta z wybraniem optymalnie najlepszego rozwiązania/wyjścia w danej sytuacji, na teraz więc nie zamierza podejmować żadnych działań-to najlepsze co może zrobić w tej sytuacji, jest to też karta pewnych ograniczeń, do których trzeba się dostosować, stąd taka postawa bywa jakby wymuszoną postawą.
        To są miecze, a one mówią o psychice, intelekcie-co oznacza, że podchodzi do ciebie w bardzo rozważny i racjonalny sposób i będzie się starał panować nad swoimi reakcjami i mieć wszystko pod kontrolą.
        Dokładnie tak samo to widzę, tylko nie umiem ubrać w słowa czasami!

2 i 3 Co o mnie myśli – 2 miecze, XIX słońce

I znów miecze-rozsądek - owszem myśli, że jesteś ciepłą, wnoszącą dużo ciepła osobą,
        będąc w twoim towarzystwie zapewne czuje tę pozytywną energię, która bije z ciebie,
        ale nie traci przy tym głowy/2 miecze - tak jest. On jest opanowany, chociaż ja widzę te mikrospojrzenia i nie tylko mikro. No widzę. Ale to prawda, że rozum zwycieża. i dobrze.

> 2 i 3 Co o mnie myśli – 2 miecze, XIX słońce
        Jako kobieta podobasz mu się bardzo, masz w sobie wdzięk i go pociągasz, trudno mi się jednoznacznie odnieść do 5 den- ale mam takie wrażenie, jakby czuł coś takiego
        -"nie dla psa kiełbasa"- tzn. jakby się nie angażował, bo sytuacja nie sprzyja, jakby wręcz nie dopuszczał do siebie opcji uczuć - ale kusisz go, kusisz . Ja tak to czuję, ale jego zachowanie, poza tymi spojrzeniami właśnie sugeruje chłod i obojętność. widze dokładnie tak samo, z tym ze nie mysłałam, czy nie wierzyłam, że ja jemu się naprawde mogę podobać .Ale postawiłam sobie trzy karty: Czy ja go pociągam fizycznie, jako kobieta?
        Królowa buław, XX swiat, 5 buław - - no w końcu Q buław nie na darmo wychodzi, ze Światem ZAWSZE mam problem, moze być dobrze, albo i źle. Ale jest miedzy dwiema kipiącymi energią kartami, wiec chyba nie jest tak źle?

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec mnie Qmonet, 4 buław, 9 kielich 
        Zachowuje się jako ktoś kto ma żonę i wspólne z nią życie, ciebie traktuje z szacunkiem i uważa cie za piękną kobietę oraz osobę doskonałą w tym co robisz w pracy - nic dodac, nic ująć. I dobrze. Nie miałabym do niego szacunku, gdyby było inaczej

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie 7 kiel, II kapłanka, as
        > buław –

Tutaj uważam karty pokazały, że jest zadurzony w tobie, as buł-może ci niespodziewanie dac to odczuc jakimś drobnym gestem. Wow! Mi wystarczy świadomość, ze mu sie podobam i drobne uwodzenie z wyczuciemsmile

Co on ukrywa as kielich

że się zakochał - nie wiem co napisać, on jest baardzo powściągliwy

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać 4 kielich
        jego życie uczuciowe jest ustabilizowane i uważa, że lepiej będzie jak tak pozostanie - rzeczywiscie. Tez tak myślę, że on tak myśli i wcale się nie dziwię.

14, 15, 16 co chciałby zrobić w stosunku do mnie, gdyby nie ograniczenia XX
        > sąd, Q buław, 10 kiel –
        Ograniczenia są zbyt silne uważam, Sąd,10 kieli-rodzina go mocno trzyma, jako QBuław zaczynasz wykazywać coraz więcej inicjatywy, możliwe, ze tak właśnie się stanie bez względu na wszystko.

Podzielam Twoje zdanie. Nie mam zamiaru niszczyc czyjegos szcescia. Na pewno nie. Zresztą nie wiem, czy szcęscia, moze nieszczęścia, ale jednak małzeństwo do czegos zobowiązuje. na pewno czuję się piękna dzięki niemu (nie wiem kiedy tak się czułam) i dostałam duzego kopa pozytywnej energii w ogóle do wszystkich spraw. Fakt w Q buław inicjuję niektóre sytuacje, ale on sie w nie angażuje sam. I ciągnie mnie jednak. nie jestem na pewno bierna.

Baaaardzo Ci dziękuę. bardzo trafnie zinterpretowałaś ten rozkład. Otworzyłaś mi oczy nie niektóre aspekty. Niby je czułam, ale gdy jest to napisane, bardziej do człowieka docierasmile Drobny upominek przesle Ci jutro na priv w ramach wdzięcznosci za poświęcony czas. Mam nadzieję, że sie przyda. Buziaki
    • romanea WERYFIKACJA 04.03.13, 21:29
      Jeśli kogoś to interesujesmile
      Ale obiecałam i dotrzymuję słowa.
      Oczywiście to moje subiektywne odczucia:
      1 Jego cel - 4 miecze - wszystko się zgadza. Działań konkretnych nie było, taka jak niwa1 napisała. Ograniczenia to rodzina. Z tego, co widziałam na własne oczy, to jego patrzenie w oczy, itp., nawiązywanie ze mną kontaktu, ale od razu ucieczka, takie maskowanie się.

2 i 3 Co o mnie myśli – 2 miecze, XIX słońce
      ale nie traci przy tym głowy/2 miecze. nie wiem , co mysli, ale wyglada to tak jak napsiałaś. Z jednej strony nawiazywanie kontaktu, z drugiej strony od razu odcinanie sie, jakby myslał, ze posuwa sie za daleko. Widzę, że mu sie podobam

4 i 5 co do mnie czuje (jego wewnętrzne odczucia) – 5 monet, XV diabeł
      -"nie dla psa kiełbasa"- tzn. jakby się nie angażował, bo sytuacja nie sprzyja, jakby wręcz nie dopuszczał do siebie opcji uczuć - ale kusisz go, kusisz .
      Znów cięzko zweryfikować, ale z tego, co widzę (nie piszę o odczuciach, bo sa mało obiektywne): gapi sie nieustannie, gdy patrzę, udaje, ze nie patrzy. Gdy patrzy, to w oczy.

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec mnie Qmonet, 4 buław, 9 kielich 
      Zachowuje się jako ktoś kto ma żonę i wspólne z nią życie, ciebie traktuje z szacunkiem i uważa cie za piękną kobietę oraz osobę doskonałą w tym co robisz w pracy.
      zachowywal sie tak, jak wyzej pisałam. Obserwował mnie, patrzył głeboko w oczy, nawiazywał kontakt, żartował, z drugiej strony od razu uciekał, zdawał sobie sprawę, że chyba to i tak za dużo w jego sytuacji. Poza tym, to patrzenie w oczy stało sie w przeciągu miesiaca intesywniejsze.

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie 7 kiel, II kapłanka, as buław
      Tutaj uważam karty pokazały, że jest zadurzony w tobie, as buł-może ci niespodziewanie dac to odczuc jakimś drobnym gestem
      Tak było, drobne gesty, taka trochę opiekuńczość, delikatność (ale nie lalusiowatosć), to patrzeenie w oczy, bardzo miło. I wszystko to, o czym wyżej napisałam. Fajnie było dosyć jak na warunki

Co on ukrywa as kielich
      że się zakochał
      Tak myslę, że cos tam w serduszku zagrało. Ale ja jestem bardzo ostrożna, bo moze mi sie wydawać. Ale widzę przecież, ze nie zachowuje sie jak inny facet. ja naprawdę mocno przystopowałam, zeby nie wplątac sie w cos i staram sie byc obiektywna (ale nie wychodzi mi to stopowanie zbytnio)

Co powoduje, że musi coś ukrywać 4 kielich
      jego życie uczuciowe jest ustabilizowane i uważa, że lepiej będzie jak tak pozostanie.
      Zgadzam się całkowicie.

14, 15, 16 co chciałby zrobić w stosunku do mnie, gdyby nie ograniczenia XX
      sąd, Q buław, 10 kiel –

Tu też sie zgadzam. Co do mojej inicjatywy, to jednak nie mogłam sie powstrzymac od drobnego uwodzenia go. Jednak tylko tyle. Cierpię, bo beznadziejna jest ta sytuacja, a facet zawrócil mi w głowie.

Sama jestem ciekawa, co z tego bedzie (chodzi mi o mój stan emocjonalny)

Kilka dni temu w krótkim rozkładzie na trzy karty na pyt.o wrazenie jakie na nim wywieram wyszło: 9 buław, Wieza XVI, król buław - wiec to chyba koniec. Dobarłam Cesarzową. Wróci wiec do rodziny.

A dzisiaj na pyt. jakie bedą moje odczucia dot. jego uczuc do mnie po jutrzejszym spotkaniu: 3 buław, 4 buław, 5 bulaw - niby do przodu, ale to moje odczucia, moze wiec dużo sobie wyobraząm (chociaż naprawdę staram sie brac to wszystko na chłodno).

Dziękuje Ci Niwo jeszcze raz, bardzo trafnie to zinterpretowałaś.

• niwa1 Re: WERYFIKACJA 04.03.13, 22:40
        Z kart i z tego co piszesz widać, że Pan jest pod twoim urokiem Romaneo, szkoda tylko, że żonaty.
        > Kilka dni temu w krótkim rozkładzie na trzy karty na pyt.o wrazenie jakie na ni
        > m wywieram wyszło: 9 buław, Wieza XVI, król buław - wiec to chyba koniec. Dobar
        > łam Cesarzową. Wróci wiec do rodziny.

Z tych kart uważa cię za silną osobowość, która może mu wywrócić swiat do góry nogami, może widzieć w tobie zagrożenie. Jako Król Buław dostrzega twoje wdzięki i nie jest im obojętny.
        Widzi też, że jak się uprzesz na coś, to wtedy idziesz po trupach, nie zważasz już na nic,
        wyzwalasz w nim duże emocje.
        Dobrana Cesarzowa to tylko potwierdzenie, że działasz na niego/Król Buław/

> A dzisiaj na pyt. jakie bedą moje odczucia dot. jego uczuc do mnie po jutrzejsz
        > ym spotkaniu: 3 buław, 4 buław, 5 bulaw - niby do przodu, ale to moje odczucia,
        > moze wiec dużo sobie wyobraząm (chociaż naprawdę staram sie brac to wszystko n
        > a chłodno).
        Trochę zagmatwałaś to pytanie
        Będziesz chyba czuła niedosyt i zapragniesz zawalczyć o niego, same buławy, będziesz podekscytowana, podniecona, naelektryzowana, może się coś zadziać między wami.
        • romanea Re: WERYFIKACJA 05.03.13, 14:05
          Dziękuje Niwosmile

Mam nadzieje, ze nie mysli o mnie aż tak źle (ja po trupach do celu to raczej niesmile) Ale jestem uparta.

dzisiejsze spotkanie było właśnie takie, jak napsiałaś
          "Będziesz chyba czuła niedosyt i zapragniesz zawalczyć o niego, same buławy, będziesz podekscytowana, podniecona, naelektryzowana, może się coś zadziać między wami"

Nie chodzi tylko o mnie, widziałam, ze z nim dzieje sie to samo. Dążył do kontaktu, prawił komplementy. Uff, rzeczywiscie mam poczucie, ze cos sie ruszyło.

Oczywiscie zadałam pytanie wrażenie jakie wywarłamsmile Wisielec XII, świat XXI, Diabeł XV.

Wieczorem biorę się za rozpracowanie kart, bo wszystkie one nie kojarzą mi się pozytywnie, a naprawdę mam bardzo pozytywnie wrażenia z dzisiejszego dnia, na pewno nie odczułam jakiejś ucieczki, fałszu. Było spontanicznie, iskrząco i to baardzo, przyjemnie, fajnie się rozmawiało. Mam wrazenei, ze zbliżylismy sie do siebie, a świat najczęściej wypada na oddalenie (tzn. ja się naczytałam o takim znaczeniu)

Życzę miłego popołudnia, moje juz jestsmile
          pozdrawiam

• niwa1 Re: WERYFIKACJA 06.03.13, 17:41
            > Mam nadzieje, ze nie mysli o mnie aż tak źle (ja po trupach do celu to raczej n
            > iesmile) Ale jestem uparta.
            - to nie tak /nie to dosłownie miałam na myśli-poniosło mnie - tu nie o te "trupy" chodzi smile, ale o to, że jak sobie cos postanowisz, to będziesz wytrwale do tego dążyć, chodziło o to, że masz w sobie tę determinację w dążeniu do celu,
            tzn., że nie kończy się to "słomianym zapałem", ale jeśli juz się czegoś podejmujesz, czegoś pragniesz - to dasz z siebie "wszystko" /oddasz się temu/ - a w kontekście sytuacji pomiędzy wami - oznacza to to - że skłonna jesteś iść na "całość" - tak odebrałam rozkład z Wieżą -
            i on to właśni w taki sposób odebrał.
            > Oczywiscie zadałam pytanie wrażenie jakie wywarłamsmile Wisielec XII, świat XXI, D
            > iabeł XV.[/b]
            • romanea Re: WERYFIKACJA 06.03.13, 19:53
              Niwo, po raz kolejny bardzo Ci dziękuję, ze zechciałaś spojrzeć i napisać. Cieżko tak sobie samemu interpretować, bo chciałoby sie widziec same pozytywy.

Emocje z mojej strony nabrały na sile. Nie wiem jak tam u niego jest w rodzinie. Nie chcę nikogo krzywdzic, bo facet ma ochotę na romans. Chociaż ja myśle, ze to sie na fantazjowaniu skonczy (sądząc po wcześniejszych dłuzszych rozkładach). Nie kończyły się one miłośnie.

Z drugiej strony we mnie emocje nabrały rozpędu, ale też nie mam ochoty na krótki romans, bo zawsze mocno sie angażuję. Nie chcę rozczarowania. Wiem też, ze jeśli już to pójdzie za daleko, to na pewno nie dam sie zepchnąć na dalszy plan i będę walczyła - mogę polec. Właśnie o tym napisałaśsmile

Pytałam o wrażenie jakie na nim wywarłam. Czyli jak on mnie odebrał. Bo jak ja jego, to sama wiem najlepiejsmile

Tak, używam całej talii. Nie czuje jej, ale już jedzie do mnie nowasmile

Ja tez jestem bardzo ciekawa. On raczej jest powściągliwy w czynach, słowach. Krok do przodu, dwa do tylu. Wczoraj był chyba do przodu, ze tak sie rozpędził. Nie wiem, nie wiem... uczucia we mnie buzują, ale odnośnie finału jestem raczej pesymistycznie nastawiona.

• niwa1 Re: WERYFIKACJA 08.03.13, 13:37
                Wiem Romaneo jak się sobie samej wróży, ale wiesz-ja też mogę się mylić-

> ja myśle, ze
                > to sie na fantazjowaniu skonczy (sądząc po wcześniejszych dłuzszych rozkładach
                > ). Nie kończyły się one miłośnie.

Pierwszy rozkład nie kończył się miłośnie/bardziej rozsądkowo z jego strony/ -
                nie założyłaś też czasu w rozkładzie/jakiego ma dotyczyć/ - Ja uważam, że we wróżbach chodzi o "wyłapanie" aktualnej energii, - która wiadomo, zmienia się co dzień - co chwila..
                może więc czas tej wróżby już minął??
                • romanea Re: WERYFIKACJA 08.03.13, 22:27

"Ja uważam, że we wróżbach chodzi o "wyłapanie" aktualnej energii, - która wiadomo, zmienia się co dzień - co chwila..
                  może więc czas tej wróżby już minął?? "

No właśniesmile Rzeczywiście tak jest! Zauważyłam, że ten sam problem karty z biegiem czasu pokazują inaczej. Im częściej pytam, tym bardziej dotyczy ona czasu teraźniejszego (takie są moje odczucia). Z drugiej strony ja pytam na niedługi odstęp czasu (nie ustaliłam z kartami tego okresu, ale podświadomie wybieram ok. 3 miesiące.).

Wydaje mi sie to sensowne, bo dokładnie pamiętam moje rozczarowanie, gdy karty o nim mówiły, ze on mnie nawet nie dostrzega, nie istniałam dla niego, żadnych emocji, same monety i miecze, zero emocji. To dotyczy nie tylko jego, ale i innych sytuacji, które zmieniały się o 180 stopni.

W końcu to ja kreuję swoje życie, ja podejmuję decyzje lepsze lub gorsze. Gdyby było inaczej, mogłabym usiąść i płakać nad swoim losem, bo karty nie pokazały mi szczęśliwego zakończenia danej sprawy.

Staram się mieć głowę na karku. Stąd te wszystkie wątpliwości i tysiąc pytań. Boję sie tego diabła, ze stracę głowę, ale on tez kusi jak nie wiem. Ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jednak nie potrafię tak po prostu wejsć w romans. Ze względu na dumę (nie mam ochoty byc kimś na boku), kiedys romans się kończy, co oznacza cierpienie dla mnie i innych. Ale też kusi i mam takie skrajne emocje. Raz euforia, wybuch uczuc, raz dół i zwątpienie.

Wiesz, ze na tego Wisielca nie zwróciłam zbytniej uwagi? Myślę, ze on właśnie zastanawia sie nad tym (pytałam o jego wrażenie, jakie na nim wywarłam). Pewnie ma takie same dylematy jak ja.
        • yool125 Re: WERYFIKACJA 05.03.13, 20:44
          Chcesz romansu i kropka........i bedziesz go miała szybciej niż sie spodziewasz....bo bardzo go kręcisz....Dziewczyny niech Ci dordza co i jak, ale ja tak to czuję i widze po przeczytaniu całego wątku i analizie wyciąganych przez Ciebie Kart
          • romanea Re: WERYFIKACJA 05.03.13, 21:41
            Nie wszystko przesądzone.
            Podoba mi sie, ze spodobałam sie f(chyba) facetowi z wzajemnością.
            Ale nie jestem pewna, czy chcę romansu. Nie jestem pewna. Właściwie nic nie wiem, on mnie ciagnie, ale sytuacja jest skomplikowana. Nie wiem jak jest naprawdę.

W analizie jestem raczej sceptyczna. Jeśli przeczytałeś/aś całość.
          • romanea Re: WERYFIKACJA 05.03.13, 21:52
            a moze masz rację...
            Nie wiem, co z tego wyniknie.Cczy ja przystopuje, czy on, czy nikt.
            zweryfikuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka