freya_v 15.02.13, 19:58 pol serio,pol zartem.. Ostatnio w ramach cwiczen zapytalam karty jak pokaza mi badania sanepidowskie i wypadla 3bulaw.. idealnie kojarza sie 3 bulawy na karcie z tym malo przyjemnym badaniem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niwa1 Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 20:25 freya_v napisała: > pol serio,pol zartem.. > Ostatnio w ramach cwiczen zapytalam karty jak pokaza mi badania sanepidowskie i > wypadla 3bulaw.. idealnie kojarza sie 3 bulawy na karcie z tym malo przyjemnym > badaniem Badania sanepidowskie czyli badanie kału na nosicielstwo? - no to mi się skojarzyło, szkoda, że konkretnie nie piszesz o co chodzi - bo kompletnie nie wiem, o jakie ci badanie chodzi - jak to ujęłaś /mało przyjemne/. W związku z tym, nie umiem skojarzyć jegomościa w 3 buł stojącego przed akwenem wody- z czymś nieprzyjemnym.. Odpowiedz Link
algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:17 Te badania są 3 - pałeczki do... wymaz z .. do próbówki i do sanepidu Odpowiedz Link
freya_v Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:18 Mi sie 3bulaw skojarzyla z tymi trzema paleczkami ktorymi sie takie badanie wykonuje i dodadkowo trojka jako 3 dni po kolei w ktorych trzeba to badanie przeprowadzic.. Mam nadzieje ze teraz wyrazilam sie konkretniej Odpowiedz Link
algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:18 No ja bym tego "obliczem" nie nazwała ale co tam to tylko szczegół 3 buław w tym przypadku idealna Odpowiedz Link
freya_v Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:22 w sensie dla mnie nowe oblicze..tarot mnie tu zaskoczyl Odpowiedz Link
algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 22:11 wiesz mój ojciec śp mówi o kimś kto miał bardzo nalaną buzię że ten to ma gębę jak tatar d.. więc może być i oblicze.. ale też mnie karty zaskoczyły ale tarot nigdy nie przestanie mnie zadziwiać Odpowiedz Link
mrgodot Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 22:23 Dobre Ale też nie skojarzyłam po pierwszym poście bo nie miałam pojęcia co to za badania. Po wyjaśnieniu uważam, że znowu super i zabawnie przy okazji Tarot pokazał o co chodzi. Bardzo dogłębnie zresztą Odpowiedz Link