Dodaj do ulubionych

3buław-nowe oblicze

15.02.13, 19:58
pol serio,pol zartem..
Ostatnio w ramach cwiczen zapytalam karty jak pokaza mi badania sanepidowskie i wypadla 3bulaw.. idealnie kojarza sie 3 bulawy na karcie z tym malo przyjemnym badaniemwink
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 20:25
      freya_v napisała:

> pol serio,pol zartem..
      > Ostatnio w ramach cwiczen zapytalam karty jak pokaza mi badania sanepidowskie i
      > wypadla 3bulaw.. idealnie kojarza sie 3 bulawy na karcie z tym malo przyjemnym
      > badaniemwink

Badania sanepidowskie czyli badanie kału na nosicielstwo? - no to mi się skojarzyło,
      szkoda, że konkretnie nie piszesz o co chodzi - bo kompletnie nie wiem, o jakie ci badanie chodzi - jak to ujęłaś /mało przyjemne/.
      W związku z tym, nie umiem skojarzyć jegomościa w 3 buł stojącego przed akwenem wody- z czymś nieprzyjemnym..
      • algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:17
        Te badania są 3 - pałeczki do... wymaz z .. do próbówki i do sanepidu wink
        • freya_v Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:19
          Wlasnie o to Algario chodzilo,dziekismile
      • freya_v Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:18
        Mi sie 3bulaw skojarzyla z tymi trzema paleczkami ktorymi sie takie badanie wykonuje i dodadkowo trojka jako 3 dni po kolei w ktorych trzeba to badanie przeprowadzic..
        Mam nadzieje ze teraz wyrazilam sie konkretniejsmile
    • algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:18
      No ja bym tego "obliczem" nie nazwała ale co tam to tylko szczegół big_grin big_grinbig_grin
      3 buław w tym przypadku idealna
      • freya_v Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 21:22
        w sensie dla mnie nowe oblicze..tarot mnie tu zaskoczylwink
        • algaria Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 22:11
          wiesz mój ojciec śp mówi o kimś kto miał bardzo nalaną buzię że ten to ma gębę jak tatar d.. więc może być i oblicze.. big_grin
          ale też mnie karty zaskoczyły ale tarot nigdy nie przestanie mnie zadziwiać smile
          • mrgodot Re: 3buław-nowe oblicze 15.02.13, 22:23
            Dobre smile
            Ale też nie skojarzyłam po pierwszym poście bo nie miałam pojęcia co to za badania. Po wyjaśnieniu uważam, że znowu super i zabawnie przy okazji Tarot pokazał o co chodzi. Bardzo dogłębnie zresztą smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka