Dodaj do ulubionych

Osoba jako 2 monet

19.02.13, 19:21
Jakbyscie opisali osobe jako 2 monet? Czy jest to osoba ktorej mozna ufac? Ja bym opisala jako hazardziste, osobe grajaca na dwa fronty, nieuczciwa?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 21:27
      2 Monet - osoba , która ma trudność w podjęciu decyzji dot. to np: chłopaka , który nie wie którą dziewczynę wybrać , wiec jest związany z jedną i drugą bo trudno jemu zrezygnować z którejś.
      Na pracę 2 monet to człowiek , który poza pracą zajmuje się się jeszcze dorabianiem.
      Jako człowieka pokazuje mi zmienne stany , ale i uleganie emocjom, zmienność ,niestałość .
      • miki242 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 22:44
        A czy osoba taka moze byc falszywa tzn podejrzewam ta osobe o bycie przyjacielem mojego partnera tylko dla dobr materialnych.
        • magdalena.1230 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 23:06
          Jest taka możliwość - moneta ma zawsze dwie strony , ale nie możemy się kierunkować jedną kartą bo fałsz oznaczają częściej karty 5 mieczy , 7 mieczy .
          Może spróbuj rozłożyć rozkład na przyjaciela i swojego męża pokaże jaśniejszą sytuację .
    • malynils Re: Osoba jako 2 monet 20.02.13, 08:30
      Niekoniecznie hazardzista, i niekoniecznie nieuczciwy, ale dualizm w tej karcie jest oczywiscie zawarty. Wg mnie to charakter zmienny, niestaly, taki troche lawirant.
      • miki242 Re: Osoba jako 2 monet 21.02.13, 15:04
        Dziekuje za wpisy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka