miki242 19.02.13, 19:21 Jakbyscie opisali osobe jako 2 monet? Czy jest to osoba ktorej mozna ufac? Ja bym opisala jako hazardziste, osobe grajaca na dwa fronty, nieuczciwa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 21:27 2 Monet - osoba , która ma trudność w podjęciu decyzji dot. to np: chłopaka , który nie wie którą dziewczynę wybrać , wiec jest związany z jedną i drugą bo trudno jemu zrezygnować z którejś. Na pracę 2 monet to człowiek , który poza pracą zajmuje się się jeszcze dorabianiem. Jako człowieka pokazuje mi zmienne stany , ale i uleganie emocjom, zmienność ,niestałość . Odpowiedz Link
miki242 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 22:44 A czy osoba taka moze byc falszywa tzn podejrzewam ta osobe o bycie przyjacielem mojego partnera tylko dla dobr materialnych. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Osoba jako 2 monet 19.02.13, 23:06 Jest taka możliwość - moneta ma zawsze dwie strony , ale nie możemy się kierunkować jedną kartą bo fałsz oznaczają częściej karty 5 mieczy , 7 mieczy . Może spróbuj rozłożyć rozkład na przyjaciela i swojego męża pokaże jaśniejszą sytuację . Odpowiedz Link
malynils Re: Osoba jako 2 monet 20.02.13, 08:30 Niekoniecznie hazardzista, i niekoniecznie nieuczciwy, ale dualizm w tej karcie jest oczywiscie zawarty. Wg mnie to charakter zmienny, niestaly, taki troche lawirant. Odpowiedz Link