Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę na relację

17.03.13, 10:43
Bardzo proszę dobrą duszyczkę o postawienie mi jakiegos rozkładu na relacje z tym panem.:
Tekst linka

On zonaty.
Widzę u niego ciepłe uczucia, lubi mnie chyba i na pewno mu sie podobam. Nie ma randek, seksu, ale cos wisi w powietrzu. relacja jakby ruszyła z miejsca, on bardziej napiera. Ale raz krok do przodu, raz do tyłu. Dlatego nie wiem, czy on sie bawi, czy cos tam mu gra w sercu. ja w duszy bardzo chcę, ale nie daję po sobie poznac za bardzo.

Chodzi mi głównie o jego prawdziwe uczucia do mnie, jego stosunek do mnie (czy on sie przypadkiem nie bawi mną), jak ja mam postępować?
Sama sobie robiłam partnerski, ale we mnie dużo burzliwych uczuć.
Obserwuj wątek
    • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 17.03.13, 10:48
      p.s. jeśli potrzebne są imiona i daty urodzenia to mogę podesłać na pocztę
    • freya_v Re: Prośba o wróżbę na relację 18.03.13, 15:30
      Pomyślałam że zrobię Ci dwa rozkłady-jeden partnerski drugi na poznanie nowej osoby (w tym przypadku pana o którego pytasz). Ten drugi rozkład z mojego doświadczenia ładnie pokazuje jaką rolę odegra dana osoba w naszym życiu i co po sobie ewentualnie pozostawi...

1.nowa osoba-umiarkowanie
      2.co wniesie w Twoje życie-giermek mieczy
      3.jaką rolę odegra dana osoba w Twoim życiu-6mieczy
      4.jak się będzie rozwijać znajomość-5mieczy
      5.rada-cesarz
      6.co Ci ta znajomość przyniesie-3mieczy

Przykro mi to pisać ale ten pan złamie Ci serceuncertain jego osoba ukazana w karcie umiar wskazuje że dawkuje on okazywane Tobie zainteresowanie. Każdy gest z jego strony jest konsekwentnie przemyślany i spokojnie bez zbędnego pośpiechu zapoznaje się z Tobą.
      Ty jesteś bardziej w gorącej wodzie kąpana masz w sobie ducha walki i chcesz zawalczyć o tę znajomość a nie bezczynnie się jej przyglądać.Chyba pierwszy raz znalazłaś się w takiej sytuacji 6mieczy pokazuje że ,,wypływasz na nowe wody/lądy... ta karta pokazuje również że to pan podejmie decyzje o zakończeniu tej relacji. 5mieczy mówi że będziesz musiała zadowolić się tym ile sama wywalczysz a pan i tak skupi się na żonie/rodzinie. cesarz zachęca do opanowania i kontrolowania swoich działań.. 3mieczy najczęściej pokazują mi po prostu łzy i smuteksad
      opiszę i drugi rozkład choć wydaję się być zbędny..
      ogólna atmosfera panująca w relacji-diabeł
      postawa zewnętrzna pana-księżyc
      Twoja postawa-6mieczy
      oczekiwania pana względem tej relacji-10monet
      Twoje oczekiwania-giermek mieczy
      co czuje-2monet
      Twoje odczucia-9mieczy
      co wpływa na jego postawę-kapłanka
      co wpływa na Twoją postawę-4buław
      dalsza przyszłość w odczuciu pana-10mieczy
      w Twoim-6monet

Diabeł kusi oj kusi.. nie ma chyba lepszej karty która pokazała by jak się czujecie w tej sytuacji. Pan nie może się określić i zdecydować lawiruje myślami między Tobą a domem jest zmienny w nastrojach uczuciach i działaniach ale ostatecznie strach że żona się dowie wezmie w górę. trudno mu się z czymś ukrywać-sumienie go zjada.. on ceni sobie swój związek małżeński i nie ma zamiaru bezmyślnie Tego stracić tak jak wcześniej napisałam każdy jego ruch jest konsekwentnie przemyślany. Widzę że zrobisz jakiś zdecydowany ruch w jego stronę i coś się miedzy wami wydarzy (rozmowa pocałunek nie seks) co będzie Cię zadręczać (9mieczy) ale również będzie zadręczać jego (10mieczy)
      wniosek pozostaje jeden- niewarto..
      • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 18.03.13, 16:37
        Freya_v bardzo Ci dziękuję. Właśnie o to mi chodziło. Tak czułam, że jest jak piszesz.

Przykro mi to pisać ale ten pan złamie Ci serceuncertain - tak juz chyba jest, bo czułam, ze cos jest nie tak, a ja sie zaangazowałam. On raz krok do przodu, potem dwa do tyłu jego osoba ukazana w karcie umiar wskazuje że dawkuje on okazywane Tobie zainteresowanie. Każdy gest z jego strony jest konsekwentnie przemyślany i spokojnie bez zbędnego pośpiechu zapoznaje się z Tobą. - tak jest! on powiedziałabym zaprzyjaźnia się, ale nie posądzałam go o to, że to wyrachowanie
        Ty jesteś bardziej w gorącej wodzie kąpana masz w sobie ducha walki i chcesz za
        walczyć o tę znajomość a nie bezczynnie się jej przyglądać - i tak dokaldnie jest. Chyba pierwszy raz znalazłaś się w takiej sytuacji 6mieczy pokazuje że ,,wypływasz na nowe wody/lądy... ta karta pokazuje również że to pan podejmie decyzje o zakończeniu tej relacji - on ją podjął, tak to odczułam po ostatnich spotkaniach, bo naprawdę to się szybko posuwało do przodu. 5mieczy mówi że będziesz musiała zadowolić się tym ile sama wywalczysz a pan i tak skupi się na żonie/rodzinie. cesarz zachęca do opanowania i kontrolowania swoich działań.. 3mieczy najczęściej pokazują mi po prostu łzy i smuteksad - juz czuje sie zraniona

Diabeł kusi oj kusi.. nie ma chyba lepszej karty która pokazała by jak się czujecie w tej sytuacji - tak osoatnio było gorąco, baardzo gorąco, alew ostatnich dniach sie ochłodziło, on przystopował, po okresie jego zdecydowanych dziaąłń w moja stronę Pan nie może się określić i zdecydować lawiruje myślami między Tobą a domem jest zmienny w nastrojach uczuciach i działaniach ale ostatecznie strach że żona się dowie wezmie w górę. trudno mu się z czymś ukrywać-sumienie go zjada.. on ceni sobie swój związek małżeński i nie ma zamiaru bezmyślnie Tego stracić tak jak wcześniej napisałam każdy jego ruch jest konsekwentnie przemyślany. Widzę że zrobisz jakiś zdecydowany ruch w jego stronę i coś się miedzy wami wydarzy (rozmowa pocałunek nie seks) - mam wrazenie ze dzisiaj to sie stalo, a moze w zeszłym tygodniu. Bo duzo sie dzialo, on zdecydowanie napierał, uwodził, dążył, po czym chyba przemyślał i mocno przystopował, bo zaczeło to sie wymykac spod kontroli Co będzie Cię zadręczać (9mieczy) - no sporo rozmyślam o tym wszystkim i nie jest mi dobrze. ale również będzie zadręczać jego (10mieczy)
        wniosek pozostaje jeden- niewarto..

Ślę podziękowanie na pocztę
        • freya_v Re: Prośba o wróżbę na relację 18.03.13, 16:47
          Raz krok do przodu potem dwa do tyłu-najlepsza definicja dwa monet odnośnie uczuć. Zawsze właśnie tak pokazuje mi się ta karta.. Martwi mnie jeszcze ten księżyc bo przyjmując taka postawę możesz nie dostać nie wiem nawet smsa że to już koniec że coś postanowił ślad i słuch po nim zaginiesad nie za fajnie to wygląda niestety.. Dziękuje Ci za obszerny kometarz to dla mnie ważnewink trzymaj siesmile
        • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 20.03.13, 13:51
          Weryfikuje po raz drugi, poniewaz okazało sie, ze nastapiły nowe okolicznosci, których dowiedziałam sie wczoraj (on wczesniej, jeszcze przed postawieniem kart). Okazuje sie, z został przeniesiony i juz nie bedziemy sie widywac. Stad moze to 10 mieczy u niego i spisał naszą znajomosc na straty. Stad ta 3 mieczy u mnie, bo naprawdę to cios dla mnie i cierpię.
          W ostatnich dniach, po ochłodzeniu, bardziej sie ociepliło, nawiazalismy jakis bardziej przyjacielski kontakt i dalismy sobie do zrozumienia o wzajemnej sympatii (ja bardziej, ale on też). Ale to tak na pożegnanie.
          • freya_v Re: Prośba o wróżbę na relację 20.03.13, 15:03
            Chciałabym rozjaśnić pewną kwestię..
            Pozycja co Ci ta znajomość przyniesie w pierwszym rozkładzie jest nie tyle co przyszłością ale obrazem kim dla nas ta osoba będzie.. To z tej karty czytam czy dana osoba będzie przelotną znajomością czy zostanie długoletnim przyjacielem/przyjaciółka czy będzie to ktoś kto nas np okradnie itp ta karta pokazuje ogólnie jaką rolę odegra dana osoba na tle całego naszego życia,po co ta osoba pojawiła się w naszym życiu. Co do rozkładu partnerskiego pozycje mówiące o dalszej przyszłości mogą się jeszcze zrealizować to że on został przeniesiony jeszcze wszystkiego nie przesądza. Karty zazwyczaj realizują mi się maksymalnie do miesiąca jeśli wcześniej nie określe czasu więc z weryfikacjami poczekaj jeszcze troszkęsmile by się w tym nie pogubić poprostu.. Mam nadzieję że w miarę rozjaśniłam jak należy rozumieć te rozkłady bo to było celem mojego postuwink
            • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 20.03.13, 16:12
              Dziekuję Frayu za wyjaśnieniesmile To neiciekawie to sie rysuje w ogólnym rozrachunku. Dla mnie.

Dzisiaj juz zdołowana wyciagnełam trzy karty, bo jestem nieźle skołowana. Raz tak, raz inaczej. raz jest milo, raz wieje chłodem.
              Jakie uczucia dominują u niego w stosunku do mnie? 6 pucharów, 9 pucharów, 10 pucharów. On sam jest niezdecydowany, biorąc pod uwagę tę 2 monet z drugiego rozkładu (w pytaniu, co czuje).

Poczekam więc z ta weryfikacją, bo rzezczywiście trochę za wcześnie.
              Buziakismile
              • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 20.03.13, 19:52
                Freyu, przepraszam za tę literówkęsmile
                • freya_v Re: Prośba o wróżbę na relację 20.03.13, 20:05
                  Spokowink na początku wcale nie zauważyłamtongue_out
                  • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 14.04.13, 22:34
                    No dobrze, chyba juz mogę po prawie miesiacu. tym bardziej, ze czuję, ze ten etap został zakonczony.
                    Freyu kochana, jescze raz Ci dziękuje, bo naprawdę idealnie opisałaś naszą relacje i to, co sie bedzie dzialo ze mna głównie, bo jego emocji nie znam. Sporo sie wyadrzyło, wdalismy sie w romans. Oboje tego chcielismy i do tego dążyliśmy. Nie wiem dlaczego. Wiedzialam, że to z góry skazane na porażke, ale brnęłam. On też.

Jesli wierzyć w karmę, to numerologicznie mamy wspólna droge życia 7/16 (nawet na piechotę liczyłamsmile). dodatkowo każdym rozkladzie pojawia się koło fortuny, diabeł.
                    Tak sobie tłumaczę, bo nie wiem, jak inaczej wytłumaczyc tę naszą obsesję.

Postaram sie odnieść do każdej karty, tak jak ja to odczuwałam, zwłaszcza ostatnio.
                    1.nowa osoba-umiarkowanie -tutaj dokłądnie jak Ty napisaalś. on wyważony, ja tu działałamh
                    2.co wniesie w Twoje życie-giermek mieczy - dużo zamiesznie wniósł, sporo rozczarowań też.
                    3.jaką rolę odegra dana osoba w Twoim życiu-6mieczy - tak, to nowość, niegdy cos takiego mi sie nie zdarzyło, nowe doswiadczenie, ale skorzystam z niego w przyszłosci, będę ostrożniejsza.
                    4.jak się będzie rozwijać znajomość-5mieczy - taaak, niby fajnie. Cel osiągniętyTo co chciałam (seks), to dostalam. A chciałam. Tylko jakos już to nie cieszy. Za łatwo poszło. Z drugiej strony, gdyby do niczego nie doszło, to emocje by nie wykańczały. teraz jest spokój. w końcu.
                    5.rada-cesarz - taaak, ja nigdy dobrych rad nie słucham (kto słucha?). Chyba, ze teraz. to tak. jestem pewna pewnych rzeczy. ten cesarz moze wiec mówi, ze tak właśnie miało być.
                    6.co Ci ta znajomość przyniesie-3mieczy - tak. straszny ból. Ale to takie beradziej zadręczanie sie, te myśli. tak naprawde powodu nie było, bo wiadomo, że relacja cieżka i bez szans. Ale nie! ja musiałam sie troche podręczyć.

Drugiego rozkładu juz nie opisuje, bo sama to dokładnie opisałaśsmile

po tym wszystkim na szczęście pogadalismy, na sczęście lubimy się jako tako, wiec jakos to sie toczy dalej. Nawet jest wesoło, czego sie nie spodziewałam. Ja sie jednak w ostatnich dniach odsunęłam, ograniczyłam kontakty, bo tak wolę. chcę odetchnąć. Wolę tak. I lepiej mi. Na razie. On jednak nasilił kontakt, co mnie niepokoi, bo ja chce mieć w końcu spokój.

Czy zechciałabyś wzbogacić swoja opinią moją interpretację na nowy rokzład na naszą relację?
                    wyciągajac te karty nie miałam emocji, bardziej zmeczenie i zniechecenie tym wszystkim. mam wiec nadzieję, ze nic życzeniowo nie było. Tylko niepokoi mnie jego zachowanie: niby to koniec, ale mam wątpliwości sądzac po jego zachowaniu. nie pdooba mi się to. Zaraz podam link do tego rozkąłdu. bedę bardzo wdzięczna za pomoc. pozdrawiam serdecznie
                    • romanea link 14.04.13, 22:52
                      wklejam link do rozkładu z innego watku
                      forum.gazeta.pl/forum/w,46867,143892111,143892111,Relacja_trudna_c_d_prosba_o_pomoc_w_int_WERYF.html
                      pozdrawiam serdecznie
    • freya_v Re: Prośba o wróżbę na relację 15.04.13, 19:46
      Podbijam wątek dla Ramonei do ponownych przemyśleńwink
      • romanea Re: Prośba o wróżbę na relację 15.04.13, 22:49
        Dziękujęwink
        Myśle, mądrzejsza jestem o doświadczenia. czuje sie lepiej. nie żałuję. teraz to odpowiedni moment na wycofanie sie - tak czuję. Gdybym skończyło się to wcześniej czułabym niedosyt i nie odpuściłabym i tak. Gdybym zrezygnowała, żałowałabym, ze nie spróbowałam. I obsesja by mnie zżerała. On zresztą też naciskał bardzo mocno.

Facet namieszał w moim życiu, ja w jego też (to jego słowa) Musiałam to przeżyć (to jeszcze nie koniec, bo nadal emocje buzują, wiec nadal przeżywam). Ale w końcu byłam w stanie podjąć konkretne kroki. I MUSZĘ sie trzymać. Bo on teraz próbuje cos ugrać dla siebie.

Pobolało, jeszcze boli. ale naprawdę nie żałuję. Teraz czuję, ze jestem na górze

I nie pisz, że wiele nie zrobiłaś. Bo wielesmile Również niwa1 i yool125....
        bardzo Wam dziekuję

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka