Dodaj do ulubionych

Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI!

07.04.13, 21:46
Dzień dobry wszystkim, mam ogromna prośbę, otóż uwielbiam zgłebiać tajniki tarota aczkolwiek nie zabardzo potrafię go interpretować, szczególnie problem mam z układami, nie wiem jak łączyc karty w całość, niby cos mi swita ale zawsze nie jestem pewna. Proszę więc o pomoc w interpretacji 3 kart SĄD OSTATECZNY- CESARZ- KAPŁAN , podpowiem, że pytaaniem było czy miedzy mna a panem x będzie coś więcej niż tylko otwarty luźny związek. Mam pewne przemyślenia na temat tego ukladu kart ale NIE JESTEM PEWNA ;/ prosze bardzo o pomoc, dziekuje za to wszystkim przenajmocniej! xx

Obserwuj wątek
    • algaria Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:07

Musisz podać swoją interpretację tak jest w regulaminie
      Losowałaś tylko z AW? Jaką masz talie ?
      A podanie pytania nie jest podpowiedzią dla nas tylko musem koniecznym by wiedzieć o czym mówić
      Powiem że masz źle zadane pytanie - bo w nim od razu masz sugestię czego oczekujesz
      • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:15
        Rozumię, więc już mówię, wedle mojej interpretacji karta końcowa bynajmniej jest zapowiedzią ślubu między nami, a cesarz z tego co czytałam jasno opisuje jego charakter, przede wszystkim napewno nie mówi do końca co czuje choć wiem, że mnie baaardzo lubi. Tak, korzystałam tylko z kart AW ale niestety nie wiem jak nazywa sie talia ;/

• slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:17
          ps. jeszcze odnośnie karty SĄDU, jakoś ciężko mi ją zrozumieć niestety..
        • algaria Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:22
          To skąd miałaś karty?
          Jak już zauważyłam źle jest zadane pytanie -a im lepsze pytanie tym karty dokładniej pokazują odpowiedź
          Sąd jest kata odrodzenia rozpoczęcia znajomości pan w cesarzu jest nieugięty mający swoje zasady w papieżu i tych zasad nie zmieni
          Musze Cię rozczarować ale papież nie pokazuje ślubu
          W tym układzie kart widzę znajomość która będzie wyglądała i rozwijała się tak jak pan sobie zażyczy - pan nie złamie swoich postanowień
          Jak chcesz wyczytać ślub z kart musisz po 1 wziąć całą talię - po 2 zadać inne pytanie np tak będzie wyglądał nasz związek i wtedy czytać ale nie z 3 kart a zrobić cały rozkład duży np partnerski
          • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:29
            karty otrzymałam kiedyś w prezencie na urodziny i tak zakurzone sobie leżały długi czas. To by się zgadzało co powiedziałas, że ma swoje zasady i jest nie ugięty. Sparzyl się w długoletnim związku i niechce sie angazowac choć kiedy jest ze mną zachowuje się tak jak by był moim oficjalnym partnerem, jest nam ze sobą niesamowicie dobrze, ale niestety do oficjalnego związku jakoś Go cięzko przełamaćuncertain mówisz, by rozlożyc karty z całej talii? to juz w ogóle polegnę, bo to dla mnie...czarna magia po prostusmile nie zostało mi nic jak zasięgnac porady tarocistki face to facesmile)) dziekuje Ci za pomoc!

• algaria Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:34
              Dlaczego polegniesz?
              Zrób rozkład wrzuć tu napisz swoje przemyślenia - tu się uczymy więc każdy może się pomylić - jak tu wrzucisz to dziewczyny się dołącza i pomogą - nie ma co się bać
              Po coś wzięłaś te karty do ręki?? Więc czas nauczyć się z nich korzystać
              • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 07.04.13, 22:39
                ok. Jutro spróbuję jeszcze raz i napewno sie odezwę. Będę prawdopodobnie wieczorkiem. Do usłyszenia i milego wieczorka.
                • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:11
                  Algaria, witaj ponownie. Rozłozylam dzis układ partnerski wymyslony przeze mnie, pierwsze pytanie JAK MNIE ON SPOSTRZEGA- 5 BUŁAW, CO DO MNIE CZUJE- 10 BUŁAW, CZEGO O NIM NIE WIEM- KRÓLOWA BUŁAW, CO NAS CZEKA W NAJBLIŻSZEJ PRZYSZŁOŚCI- KRÓL BUŁAW, CZY BĘDZIEMY RAZEM- KOCHANKOWIE. Zdziwilo mnie ze tyle tych buław! Ale by sie zgadzalo bo z tego co wiem buławy odnoszą sie do żywiołu ognia a między nami dosłownie aż wrzy!wink dodam tylko,ze karty dobrze potasowalam i losowalam w skupieniuwink teraz napisze jak ja odebralam karty, 5 buław skojarzyla mi sie ze postrzega mnie jako usilujacą go usidlic,zatrzymac. Na mojej karcie taki obraz wlasnie jest przedstawiony,piatka buław jako piatka pasuje do niego bo sumujac jego date urodzenia jest piatka,z żywiolem wody ale takiej wrzącej,pędzącej niczym nurt w rzece,nie w stanie go opanowac. Jest strasznym indywidualista,wiec obraz karty zgadzal by sie z jego osoba,aczkolwiek nie wiem jakie jest glebsze dno karty. 10 buław hmm...czyzby czul sie p buław...hmm..zc
                  • freya_v Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:25
                    Algaria nie jest tutaj jedynasmile dajmy jej chwilę wytchnieniawink

biorąc pod uwagę karty poprzednie i te które teraz zamieściłaś podejrzewam że on kogoś ma.. Ten sąd cesarz i kapłan to tak jakby miał już zobowiązania wobec kogoś w następnym rozkładzie na miejscu czego o nim nie wiesz wyszła królowa buław więc możliwe że on szuka kochanki. Kochankowie w tym przypadku mówiła by o trudnej sytuacji w jakiej się znalazł nie możność podjęcia decyzji którą tu teraz wybrać..
                    Nie ma tu kart które pokazywały by trwałość stabilność relacji. Bardzo dużo buław też nie wróży dobrego bo jak to było w jakiejś piosence "z ognia zostaje tylko dym"

fakt faktem że jest między wami namiętność pożądanie chęć bliskości ale poważnych deklaracji bym się tu jeszcze nie doszukiwała..
                    Takie są moje przemyślenia..
                    • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:50
                      freya_v napisała:

> Algaria nie jest tutaj jedynasmile dajmy jej chwilę wytchnieniawink
                      >
                      > biorąc pod uwagę karty poprzednie i te które teraz zamieściłaś podejrzewam że o
                      > n kogoś ma.. Ten sąd cesarz i kapłan to tak jakby miał już zobowiązania wobec k
                      > ogoś w następnym rozkładzie na miejscu czego o nim nie wiesz wyszła królowa buł
                      > aw więc możliwe że on szuka kochanki. Kochankowie w tym przypadku mówiła by o t
                      > rudnej sytuacji w jakiej się znalazł nie możność podjęcia decyzji którą tu tera
                      > z wybrać..
                      > Nie ma tu kart które pokazywały by trwałość stabilność relacji. Bardzo dużo buł
                      > aw też nie wróży dobrego bo jak to było w jakiejś piosence "z ognia zostaje tyl
                      > ko dym"
                      >
                      > fakt faktem że jest między wami namiętność pożądanie chęć bliskości ale poważny
                      > ch deklaracji bym się tu jeszcze nie doszukiwała..
                      > Takie są moje przemyślenia..

Dziękuje! Powiem Ci,że to ma sens bo w innych rozkładach wyszło mi wielokrotnie,że on nie wie jakb decyzje podjac,byl w dlugoletnim zwiazku,zostal zostawiony i moze ona mu jeszcze zakrźata glowe,a jalo zodialalny rak lubi zyc przeszloscia,ja jestem skorpion,z tego co doczytalam to te same zywioly i mamy podobne drgania,przede wszystkim czuje duchowe pokrewienstwo z nim. On zmienny jest,raz jest blizej raz dalej ale jak sie spotkamy co juz wczesniej pisalam,jest super.Wiem,ze mu imponuje,jestem dla niego niezalezna,zadbana,smieje sie ze mna do lez,czuje ten jego wzrok na sobie,pozadanie tez jest,choc ja dalam temu czas í znajomosc ta rozwijala sie bardzo powoli,bez natychmiastowego kosztowania sie nawzajem,a co dalej z tego
                      >
                  • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:26
                    Sorka,pisze z tel i urywa mi tekst wiec bede pisac w tzw. Częściach,a wiec 10 bulaw,czuje jakies przytloczenie relacja? Niby nie,bo on nic nie robi w brew sobie,spotkamy sie bo chcemy,czego o nim nie wiem krolowa bulaw-to ewidentny obraz mnie aczkolwiek moze w jego sercu jest kobieta podobna do mnie? Nie rozumie tego przeslania karty,król buław natomiast to moze on?tylko ze opis mezczyzny z karty to ciemny blondyn a on jest kruczoczarny.Karta kochankowie skojarzyla mi sie pozytywnie na pytanie o nasze dalsze losy gdyz nie towarzyszyla jej rzadna negatywna karta jak np.wieża,wiec moze jest szansa na zawarcie zwiazku z tym mezczyzna? Czy dobrze zrozumialam? Prosze o pomoc w interpretacji za co dziekujewink do uslyszenia,pozdrowienia
                  • algaria Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:32
                    Zostałam wyrwana do odpowiedzi to jestem - ale tak dajmy szanse też i innym

Po za tym że jak słusznie zauważyła Freya on ukrywa kobietę Na mocne uczucia z jego strony też raczej bym się nie nastawiała, bo 10 buław to przygniecenie
                    A już na pytanie o to czy będziecie razem Kochankowie - to wybór między dwoma kobietami, który on będzie musiał dokonać, to rozstajne drogi...
                    Zapowiada się ognisty romans i nic więcej - Przynajmniej w najbliższych okolicznościach i czasie. Raczej na Twoim miejscu nie liczyła bym na głębokie deklaracje ze strony tego pana - seks bez zobowiązań i to wszystko - stałego związku niestety tu nie widać
                    • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 08.04.13, 17:58
                      To dobrze zinterpretowalam ta krolowa;/ no nic,życie toczy sie dalej,podejde do nas z rezerwą,a co z tego wyniknie to niech czas sam pokieruje.Przyjaciel i tyle,to bedzie najlepsze wyjscie,bo gdyby chcial ze mna byc to podjol by decyzje,bo z tym w zyciu problemow on nie ma a tu takie niezdecydowanie..nie pasuje to do niego.Pozostalo mi Wam serdecznie podziekowac kobietki,dam znac niebawem jak wyglada nasza relacja,czy nastapily jakies zmiany,wieksze zaangazowanie z Jego strony czy nie. MILEGO DNIA DLA WAS
                      • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 20.04.13, 16:59
                        Dzień dobry wróżkiwink
                        Piszę do Was z pomocą interpretacji kart.Rozłożyłam karty odnośnie pytania Jak potoczą się moje sercowe losy. Zanim powiem jakie karty mi wyszły,dodam tylko,że byłam niedawno u tarocistki ktora powiedziała ze spotkam bogatego mezczyzne ktory będzie dla mnie wsparciem rńwniez finansowym,ze przeprowadze sie z nim,urodze synka,beda podroze,komfort materialny itd. Przyznam,ze od tamtej pory sama rozloyłam sobie karty i dwa razy wyszly niemal tak samo! Szczegolnie karta nr.2 i 3! Dzisiaj(drugi podobny rozkład) wyglada nastepujacń: 8 PUCHAQOW,KROL DENARÓW,9 DENARÓW,RYDWAN,GIERMEK KIELICHÓW.Moja intespretacja wyglada na ta sama co tarocistki,aczkolwiek nie do konca rozumie pierwszej karty,ńraz giermka kielichów-tej ostatniej.Czy chodzi o jakies zabawy,spotkania? Prosze o pomoc,dziekuje
                        • algaria Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 20.04.13, 17:24
                          Jaki to rozkład? Podaj pytania na poszczególne karty wtedy będzie łatwiej zinterpretować
                          Bo jeśli pytanie było jedno i wyciągnęłaś ciąg kart , to nie do końca jest tak - teoretycznie można podciągnąć to pod interpretację tarocistki czyli historia życia przez karty ale i pytanie patetyczne i kart za dużo i chaos ...
                          Wersja nr 1
                          Odchodzisz wyprowadzasz się poznajesz bogatego pana jesteś samotna tzn nie jesteś z nim w związku zalegalizowanym ale masz pieniądze podróżujesz a na końcu w podróży czy samochodzie rodzisz - córeczkę!! .. Sama powiedz jak to brzmi - a to jest jedna z wielu "historyjek" które mogę opowiedzieć na podstawie tych kart.. chcesz kolejną?
                          • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 20.04.13, 17:36
                            algaria napisała:

> Jaki to rozkład? Podaj pytania na poszczególne karty wtedy będzie łatwiej zinte
                            > rpretować
                            > Bo jeśli pytanie było jedno i wyciągnęłaś ciąg kart , to nie do końca jest tak
                            > - teoretycznie można podciągnąć to pod interpretację tarocistki czyli historia
                            > życia przez karty ale i pytanie patetyczne i kart za dużo i chaos ...
                            > Wersja nr 1
                            > Odchodzisz wyprowadzasz się poznajesz bogatego pana jesteś samotna tzn nie jes
                            > teś z nim w związku zalegalizowanym ale masz pieniądze podróżujesz a na końcu w
                            > podróży czy samochodzie rodzisz - córeczkę!! .. Sama powiedz jak to brzmi - a
                            > to jest jedna z wielu "historyjek" które mogę opowiedzieć na podstawie tych kar
                            > t.. chcesz kolejną?
                            >

Witaj! To bylo jedno pytanie ogólne,jak potocza sie moje sprawy sercowe.A o tej córeczce skąd wiesz? ktora to karta o tym mówi?
                            • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 20.04.13, 17:59
                              Przepraszam za literowki ale nie mam dostepu do normalnej klawiatury i stad błędy w pisowni. Rozłozylam wlasnie 4 karty na 4 pytania odnosnidm tego pana,pierwsze to Czy jesli zaproponuje mu randke to czy zgodzi sie,drugie pytanie Czy jest szansa by z tej znajomosci narodzilo sie cos powazniejszego,trzecie pyt. Czy bedzie chcial stworzyc ze mna bliski powazny zwiazek i czwarte Co moge oczekiwac od tej relacji. I na pierwszym planie wyszla karta Krolowa Denarow,As Kielichow,5 buław, oraz 3 buław. Ja rozumie to ze odbiera mnie on jako fajna zaradna kobiete i zechcialby sie umówic,druga karta as kielichow mowi ze jest szansa na zwiazek,trzecia 5 bulaw czy bedzie chcial cos powaznego mowi ze on nie lubi ograniczania,co bylo by trafne gdyz jest niesamowicie niezalezny,natomiast czego moge oczekiwac od tej relacji jako 3 bulaw to juz nie wiem,nic tu nie widze.Czy dobrze mniej wiecej zrozumialam poszcźegolne karty?
                      • slonko272 Re: Z CAŁEGO SERDUCHA PROSZĘ O POMOC W INTERPRETA 20.04.13, 17:31
                        A mam jeszcze jedno zapytanie,czy ten król denarów moze byc kontrahentem dzieki ktoremu wiem ze lada chwila podpisze z nim umowe na pół roku i dzieki temu moja firma polepszy dochody? Dodam ze pracuje sama dla siebie wiec ta 9 denarów pasowala by do mnie,ze wzbogace sie dzíeki temu krolowi. Dlaczego pytam,otoz mam na oku jeszcze jednego pana,sportńwca,handlowca,dosyc zamoznego,jest kierowca(przedstawiciel handlowy) kiedy rtawialam na niego karte wielokrotnie wychodzil o nim wlasnie rydwan! Doczytalam tez ze skoro jest numerologiczna 7 to karta przedstawiajaca go to tez Rydwan! Az w szoku jestem! Chcialam dodac,ze jest blondynem( tarocistka o takim wspominala,od blondu po ciemny blond),giermek kielichów co tez doczytalam,moze mowic o tym ze ktos skrywa uczucia do nas co tarocistka tez mi wspomniala zagladajac w swoje karty. Dodam ze pan jest mila,otwarta osoba,usmiechnieta,pogodna i serdeczna,rodzony w lipcu,gdzíe rydwan wspomina o czasie lipiec.Wedlug mnie istnieje duze prawdopodobienstwo ze z jego strony cos iskrzy
                        • freya_v Slonko272 20.04.13, 17:55
                          Myślę że powinnas jeszcze raz albo i dwa port algari bo chyba nie zrozumiałas tego co ona chciała Ci pokazać.. Ja na jej miejscu poczułabym się lekko zlekceważonatongue_out poza tym myślę że co kolwiek napiszemy to i tak podciagniesz to pod interpretację tamtej wróżki. Jej wizja całkowicie przesłania Ci obiektywny ogląd sytuacji. Jeśli doszukujesz wiarygodności tamtej wróżby to lepiej by było sprawdzić intencje tej wróżki jej szczerość itp za pomocą kart i po prostu poczekać na realizację wróżby.
                          • slonko272 Re: Slonko272 20.04.13, 18:04
                            Myślałam ze forum jest stworzone do prawdziwej dyskusji a nie lekcewazenia sie.No nic,poradze sie własnej interpretacji i tej co mowila tarocistka,pozdrowienia i milego dnia
                            • algaria Freya 20.04.13, 18:11
                              I kto tu kogo zlekceważył? wink
                              Już myślałam że podciągniecie moje słowa pod złośliwość....
                              To jest piękny przykład jak wróżki mogą zrobić komuś krzywdę
                              • freya_v Re: Freya 20.04.13, 18:19
                                Jeśli ktoś poczuł się przezemnie zlekceważony to przepraszam. Nie to było moim celem.. Widzę poprostu algario że ta historyjka z Twojego posta została wzięta jako definitywna interpretacja a nie jeden z przykładów jak można z interpretować te karty. Chciałam dziewczynę wyprowadzić zbledu no ale mi nie wyszłouncertain więcej się już wtrącać nie będętongue_out
                                • algaria Re: Freya 20.04.13, 19:00
                                  To nie historyjka została wzięta jako definitywna interpretacja bo chyba każdy myślący zrozumiał aluzję że to jedna z wielu... tylko tak jak zauważyłaś - to co wróżka powiedziała .. i teraz zaczyna się dopasowywanie który to z panów ten król.. a przecież wróżba może spełnić się i za 12 lat z kimś zupełnie nieznanym.. albo wcale - ale daj Boże by się spełniła tu i teraz i w pełni.
                                  z tego ciągu kart można ułożyć historyjek 10 - jak sama zapewne wiesz i każda z nas tu,bez względu na praktykę w kartach odczyta te karty inaczej i po swojemu .. mogę nawet założyć osobny watek na to która co widzi bez podawania pierwotnej wersji - ale to i tak nie pokaże słoneczku sensu całej sprawy - ona jest nakierowana na jedną wersję tej prawdziwej profesjonalnej tarocistki - oczywiście nie podważając kompetencji w/w pani.
                                  Po za tym już mówiłam wcześniej nie wyciąga się kart w nieskończoność (ilościowo) i w nieskończoność na to samo, bo wychodzą bzdury i te bzdury tak można pleść właśnie w nieskończoność wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka