Dodaj do ulubionych

małżeństwo

25.04.13, 20:35
Dziewczyny, mam prośbę o karty na małżeństwo a dokładnie na formalizację związku.
Czy wyjdę za mąż za mężczyznę z którym jestem obecnie? Chodzi o formalizację związku, ślub kościelny odpada... Brak mi obiektywizmu, więc głupoty wychodzą. Miło mi będzie jak ktoś znajdzie chwilę....
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: małżeństwo 29.04.13, 17:26
      można wróżyć
    • szafranpjk Re: małżeństwo 08.05.13, 13:51
      Dziewczyny, uważam że takie wiadomości reklamowe to naprawdę przesada, jak myślicie?
      Da się ten profil jakoś zablokować ?- pytanie do adminek

Szkoda, że nikt nie znalazł czasu na moje pytanko..... sad
    • 966ania Re: małżeństwo 08.05.13, 14:19
      W wolnej chwili mogę spojrzeć smile Podaj twój znak zodiaku i znak partnera, oraz wasz wiek. Za mąż tzn. masz na myśli urzędową pieczęć, tak?
      • szafranpjk Re: małżeństwo 08.05.13, 16:51
        dokładnie sformalizowanie związku... ja Wodnik 37 lat on Panna 42 lata

Bardzo dziękuję !
        • 966ania Re: małżeństwo 09.05.13, 10:19
          Deste określiła ciebie jako rozwódkę, która ma obsesję. Osobę,która sama psuje własne szczęście. Deste zaznaczyła, że jesteś zbyt podejrzliwa, że nie traktujesz na poważnie udzielonych rad (tu zaznaczyła, że zbyt często, ba z przesadą wałkujesz temat relacji partnerskich w kartach, u wróżek itp.,)mało tego szukasz dziury w całym i wywołujesz wilka z lasu tzn.nawet jeśli masz dobrą wróżbę to nie wierzysz i negujesz swój dobry los poprzez lęk, który jest bardzo aktywny. np masz wróżbę, że partner jest wierny, ale ty poprzez swoją obsesję zapytasz kolejnej wróżki,albo sama wyłożysz karty , aby potwierdzić swój lęk tj. podświadomie poszukać potwierdzenia w kartach, że partner jednak jest... niewierny.

Deste pokazała, że twój obsesyjny lęk jest źródłem problemów i trdności jakich doświadczasz w związkach. Nie zapowiada legalizacji związku-zapowiada jego rozpad i tu UWAGA ten związek jest twoją szansą na odrobienie lekcji i wyciągnięcie poprawnych wniosków w stosunku do samej siebie, własnego zachowania.

Deste mówi tak: naucz się rozmawiać, mówić o swoich oczekiwaniach, o emocjach, nie pozwalaj, aby (partnerzy) partner cię ranił bo już dłużej twoja psyche nie wytrzyma, ale przede wszystkim nie rań samej siebie. Przesłaniem jest pokonaj lęk , przyjmij to co ześle los i wyjdź z tej relacji silniejsza i mądrzejsza, a wtedy Tzan of the Smaragd wskaże ci drogę do sukcesu, do bardzo kreatywnego mężczyzny z silnie zaznaczonym znakiem Ryb w jego horoskopie, o czarnych włosach, czarnej oprawie oczu, nie wykluczone, że cera tego pana jest śniada lub w momencie spotkania mężczyzna będzie opalony.

Karty tarota też mają takie samo zdanie: 3 mieczy , Qmieczy, 7 kiel
          • szafranpjk Re: małżeństwo 10.05.13, 08:53
            Aniu, nie znam tych kart, myślałam że to szkółka Tarota.... Co do wróżby, nie sądzę bym miała jakąkolwiek obsesję karty stawiam owszem - jakiś raz w miesiącu, ale u wróżki byłam dwa razy w życiu - jeżeli to obsesja to ok, pewnie ją mam.
            Z moim partnerem jesteśmy kilka lat, jest to związek który się ustabilizował po pierwszym docieraniu, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, planujemy powiększenie rodziny i staramy się o dziecko, stąd moje pytanie o formalizację. Obecnie sama tego nie potrzebuję, ale po urodzeniu dziecka wolałabym to uregulować, mój partner do tej pory nie chciał ślubu.
            Dziękuję Ci za wróżbę, ale nie ma ona nic wspólnego ze mną i mam nadzieję, że się nie sprawdzi wink
            A to coś dla Ciebie, piosenka która zawsze kojarzy mi się z moim partnerem: www.youtube.com/watch?v=ceNw4yaRJ2I
            • 966ania Re: małżeństwo 10.05.13, 12:08
              "Myślałam że to szkółka Tarota" – to jest szkółka tarota, więc dlaczgo powiało zdziwieniem? Nie podałaś rozkładu, aby można się było do niego odnieść . Zadałaś pytanie w nadziei na odpowiedź. Innymi słowy poprosiłaś o wróżbę, a nie o wsparcie w interpretacji kart tarota do twojego rozkładu.

Dziwnie zabrzmiała twoja odpowiedź ...plus ta dedykacja(?)...

Odpowiedziałam kartami Deste ponieważ one są ekspertami jeżeli chodzi o związki, acz karty tarota też wyciągnęłam bo wiedziałam, że to co przeczytasz zostanie zanegowane.

Zadając pytanie trzeba być gotowym na odpowiedź.

3 mieczy Qmieczy 7kielichów

3 mieczy przy Qmieczy – mówi że jesteś po rozwodzie, niewykluczone że partner z którym się związałaś też jest po nieudanym małżeństwie lub związku
              Qmieczy mówi o przszłych formalnych związkach dlatego też uważam,że jesteś rozwódką ...nie napisałaś czy tak jest...?
              Qmieczy czyli ty rozwódka po przejściych 3 mieczy pragnie stabilizacji, pragnie 7kiel – ustabilizowania prawnego własnej sytuacji. Qmieczy zawsze chce mieć sytuację „udokumentowaną” . Qmieczy przy 7kiel mówi, że zalegalizowanie związku jest jej pragnieniem (nie mówi dlaczego, stwierdza fakt) i które nie zostanie zrealizowane bo na przyszłości pojawiła się 7 kiel , a nie Qmieczy.
              7kiel jest kartą marzeń, pragnień, wyborów, tworzenia, malowania, fantazji itp – ale nigdy działania , realizacji, także związek nie będzie zalegalizowany, bo karty mówią, że prawna legalizacja pozostaje w świecie marzeń, chęci itp.generalnie mówiąc jest nierealna

"Co do wróżby, nie sądzę bym miała jakąkolwiek obsesję karty stawiam owszem - jakiś raz w miesiącu, ale u wróżki byłam dwa razy w życiu - jeżeli to obsesja to ok, pewnie ją mam"

Odpowiedz sobie na pytanie i policz ile razy postawiłaś pytanie odnośnie przyszłości tego związku na forach ezoterycznych bez zamknięcia pytania w czasie –to też jak najbardziej się liczy, nawet bardziej niż bezpośrednio tet a tet zadane pytanie wróżce, ponieważ stawiając pytanie na forum dajesz publiczne zezwolenie na wgląd w twoje życie. Każdy może rozłożyć karty na postawione przez ciebie pytanie kiedy tylko mu najdzie taka ochota. Dziś jutro pojutrze za miesiąc! Ile osób? Ile rozkładów? Uważasz, że to nic?
              Odpowiedź zostanie udzielona czy cię zadowala czy nie.Nie ważne jaka odpowiedź bo ona nie zmienia faktu,że pytanie padło, że był robiony rozkład i był wgląd w twoją energetykę...z miejszym lub większym skutkiem.

Tak na marginesie to podziwiam was za odwagę, że publicznie zadajecie pytania odnośnie waszych prywatnych spraw, ważnych spraw. To jest szkółka, praktyczny trening i niech on dotyczy błahich spraw , które mogą wydarzyć sie w ciągu do 3 miesięcy ,albo czegoś co się już wydarzyło. Dla waszego własnego dobra nie pytajcie publicznie o bardzo ważne sprawy w czasie otwartym. Poza tym niech każdy z was odpowie na pytanie dlaczego tak ważne jest przed postawnieniem kart ,przed zadaniem pytania zamknąć pytanie w określonym czasie?

"Z moim partnerem jesteśmy kilka lat, jest to związek który się ustabilizował po pierwszym docieraniu, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, planujemy powiększenie rodziny i staramy się o dziecko, stąd moje pytanie o formalizację. Obecnie sama tego nie potrzebuję, ale po urodzeniu dziecka wolałabym to uregulować, mój partner do tej pory nie chciał ślubu"

Ty nie potrzebujesz, on nie chce – a pytanie jednak powstało... Wgląd w karty nie jest potrzebny, bo najzwyczajniej w świecie można partnera zapytać czy po urodzeniu dziecka zgodzi się na prawne zalegalizowanie związku i tyle, ot po prostu. Odpowiedź masz i to z pierwszej ręki.
              I to jest min. to na co Deste zwróciła uwagę: wywołujesz wilka z lasu. Mącisz szczęście własnym lękiem-boisz się jak to będzie kiedy urodzisz dziecko...boisz się o coś co jeszcze nie nastąpiło i tak naprawdę może nie nastąpić bo każdy z was może pójść w innym kierunku...

Szczęśliwy związek to związek zbudowany na zaufaniu, tak więc twoje pytanie typu czy zalegalizujemy związek nie ma racji bytu, bo to oznacza, że taka rozmowa pomiędzy partnerami się nie odbyła , a samo pytanie jest już informacją, że z zaufaniem jest na bakier!
              • szafranpjk Re: małżeństwo 10.05.13, 12:35
                Aniu,
                dziękuję za długi wywód psychologiczny. Jesteś tu krótko i dopiero się uczysz, tak jak większość z nas... Nie wiem co masz do mojej zapłaty, ale to Twój problem...
                Myślałam, że czytasz z kart a nie z tego co osoba pytająca pisała na forum...skoro to Twoja metoda niech będzie.
                Przykro mi, że trudno Ci przyjąć wiadomość, że Twoja interpretacja i wywód nie ma przełożenia na rzeczywistość i nie Tobie oceniać czy w moim związku jest zaufanie czy nie. Poprosiłam o wróżbę, postawiłaś karty i je zinterpretowałaś, zweryfikowałam wróżbę i podziękowałam zgodnie z zasadami tego forum. I nie oczekiwałam niczego więcej a już na pewno nie oceniania mnie i mojego związku- o to na pewno nie prosiłam i to bardzo nie ładnie z Twojej strony. Twoje wywody na nasz ( wieloletnich uczestników tego forum) temat są niestosowne i nie powinny mieć tu miejsca.
                Może Adminki się ustosunkują to Twojej postawy, jestem tu od 2006 roku i przykre jest to, jak mało pokory mają nowi uczestnicy.
                Aniu mylić się to rzecz ludzka, ale wpierać komuś coś tylko po to by znaleźć potwierdzenie swoich racji to nieetyczne i niegrzeczne!
                • 966ania Re: małżeństwo 10.05.13, 14:21
                  Uważam, że się nierozumiemy. Mój odczyt był z kart, więc nierozumiem co chcesz powiedzieć...Jeśli nie życzysz sobie wróżb od osób nowych proszę zaznacz to kiedy prosisz o wróżbę. To, że jestem tu krótko nie znaczy, że ja się dopiero uczę Deste -bo z tych kart zrobiłam odczyt. Wyciągnęłam również karty tarota, które według mnie też nie wróżą przyszłości. Nie znasz Deste, ale znasz tarota, więc o co ci chodzi? Podałam karty tarota i w pierwszym poście i w drugim, te same nie inne.
                  Oczywiście, że każdy może się mylić dlatego też nie rozumiem twojej reakcji. Nie udowadniam swoich racji. Oparłam się na kartach i na twojej wypowiedzi. Niczego na siłę nie robię. Nie napisałam jak jest w waszym związku, a zwróciłam uwagę na rzeczy które są ważne - to jest różnica.
                  Odnośnie wróżby to czas pokaże kto miał rację, dlatego też dla mnie ten temat jest zakończony.
                  • szafranpjk Re: małżeństwo 10.05.13, 14:31
                    dobrze byłoby, abyś miała świadomość tego co i jak piszesz. Skoro masz tak wysokie mniemanie o swoich umiejętność to zauważam tu jest Szkółka, może na stronie zawodowców spróbuj.
                    Szkoda czasu na osobę, która ma w sobie tyle pychy, wierzę że życie Cię nauczy jeszcze wiele...
                    Dla mnie także temat zamknięty i mam nadzieję, że odpuścisz, bo jak widzę masz z tym problem
                    • 966ania Re: małżeństwo 10.05.13, 15:06

"dobrze byłoby, abyś miała świadomość tego co i jak piszesz".

"... mam nadzieję, że odpuścisz, bo jak widzę masz z tym problem"
                      • szafranpjk Re: małżeństwo 10.05.13, 15:35
                        a jednak... wink
                        • 966ania Re: małżeństwo 10.05.13, 15:50
                          no właśnie, a jednak...
                          • szafranpjk Re: małżeństwo 10.05.13, 16:26
                            życzę Ci wszystkiego dobrego!!
                            • 966ania Re: małżeństwo 10.05.13, 16:35
                              Vice versa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka