mmamma 03.06.13, 13:50 Witam Czy można prosić o wróżbę? chodzi mi tylko o pytanie czy będę mieć pracę w tym roku? iwona 22.07.1977 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę 03.06.13, 22:38 Mmamma przeczytaj regulamin .dot. proszenia o wróżbę . Odpowiedz Link
mmamma Re: Proszę o wróżbę 04.06.13, 08:48 witam ponownie Nie wiem dokladnie w czym problem? jestem dlugo na forum i juz kilka razy prosilam o wrozbę, zawsze dziękowałam Bez pracy jestem juz dluuuugi czas mialam zajecie dodatkowe, ale szukam prawdziwej pracy, nie musi być w zawodzie, choć bardzo taką bym chciała, nie ukrywam, ale wątpie by takowa się dla mnie znalazła. Proszę o wróżbę czy będę mieć jakąkolwiek pracę w tym roku by pomóc mężowi w utrzymaniu rodziny iwona 22.07.1977 Odpowiedz Link
anuszzka Re: Proszę o wróżbę 04.06.13, 11:47 U mnie wyświetla się 80 postów, można wróżyć? Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: wróżba 04.06.13, 11:57 Wróżba o prace : Czy Iwona znajdzie wymarzona prace?Jak sie z pracą ułoży w tym roku ? To jest za: 9mieczy To jest przeciw: Rycerz Mieczy Wynik: Umiarkowanie + 5 kielichow +Śmierć (dołożone 10 mieczy ) Iwonko dużo tych kart mieczowych się pojawia w rozkładzie . Widać tutaj twój stan to , że bardzo się martwisz i chciała byś w jakiś sposób wspomóc rodzinę . Nie widzę tutaj wiele pomocy z innych strony między innymi urzędników . Nie dostrzegam po tych kartach , abyś pracę miała znalezc szybko ponieważ Umiarkowanie z doświadczenia nie przynosi nic szybko , przy tej karcie wszystkie wydarzenia ciągną się długo , a więc twoje czekanie na pracę również . 5 kielichów +Smierć to rzeczywistość jaka cię przytłacza , dołować zacznie się ta sytuacja , ale Śmierć to zawsze zmiana coś starego odchodzi aby nowe miało wejść jak to się mówi ''po grudach , ale do przodu '' . Tak i ja widzę tą sytuację ciężko będzie nie będę tego ukrywać , ale przyjdzie moment kiedy będziesz mogła wyjść z tej sytuacji Zapytałam sie Gdzie w jakim fachu powinnaś szukać pracy , aby ją znalezć lub dorobić sobie parę groszy >? MOC Praca fizyczna , użycie siebie jako narzędzia . Szukaj ofert pracy jako pomocnik innych , coś z ładunkami aby je przenosić .U mnie na karcie jest Moc - człowiek trzyma nad głową wielki kamień i mimo iż ma kajdany pozakładane na nogach i rękach to niesie ten kamień . pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link
krab_ik Re: Proszę o wróżbę 01.08.14, 18:58 Proszę o wróżbę: Mam męża, poznałam na necie fajnego faceta. Od 2 tygodni jednak on milczy. Chciałabym wiedzieć czy zależy internetowemu facetowi na mnie i czy coś z tego będzie? Czy wdawać się z nim w romans? Kasia 13.11.1982 Odpowiedz Link