Dodaj do ulubionych

Proszę o wróżbę

03.06.13, 13:50
Witam
Czy można prosić o wróżbę? chodzi mi tylko o pytanie czy będę mieć pracę w tym roku?
iwona 22.07.1977
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę 03.06.13, 22:38
      Mmamma przeczytaj regulamin .dot. proszenia o wróżbę .
      • mmamma Re: Proszę o wróżbę 04.06.13, 08:48
        witam ponownie
        Nie wiem dokladnie w czym problem? jestem dlugo na forum i juz kilka razy prosilam o wrozbę, zawsze dziękowałam
        Bez pracy jestem juz dluuuugi czas mialam zajecie dodatkowe, ale szukam prawdziwej pracy, nie musi być w zawodzie, choć bardzo taką bym chciała, nie ukrywam, ale wątpie by takowa się dla mnie znalazła. Proszę o wróżbę czy będę mieć jakąkolwiek pracę w tym roku by pomóc mężowi w utrzymaniu rodziny
        iwona 22.07.1977
        • anuszzka Re: Proszę o wróżbę 04.06.13, 11:47
          U mnie wyświetla się 80 postów, można wróżyć?wink
        • magdalena.1230 Re: wróżba 04.06.13, 11:57
          Wróżba o prace : Czy Iwona znajdzie wymarzona prace?Jak sie z pracą ułoży w tym roku ?

To jest za: 9mieczy
          To jest przeciw: Rycerz Mieczy
          Wynik: Umiarkowanie + 5 kielichow +Śmierć (dołożone 10 mieczy )

Iwonko dużo tych kart mieczowych się pojawia w rozkładzie . Widać tutaj twój stan to , że bardzo się martwisz i chciała byś w jakiś sposób wspomóc rodzinę .
          Nie widzę tutaj wiele pomocy z innych strony między innymi urzędników . Nie dostrzegam po tych kartach , abyś pracę miała znalezc szybko ponieważ Umiarkowanie z doświadczenia nie przynosi nic szybko , przy tej karcie wszystkie wydarzenia ciągną się długo , a więc twoje czekanie na pracę również . 5 kielichów +Smierć to rzeczywistość jaka cię przytłacza , dołować zacznie się ta sytuacja , ale Śmierć to zawsze zmiana coś starego odchodzi aby nowe miało wejść jak to się mówi ''po grudach , ale do przodu '' .
          Tak i ja widzę tą sytuację ciężko będzie nie będę tego ukrywać , ale przyjdzie moment kiedy będziesz mogła wyjść z tej sytuacji

Zapytałam sie Gdzie w jakim fachu powinnaś szukać pracy , aby ją znalezć lub dorobić sobie parę groszy >?
          MOC

Praca fizyczna , użycie siebie jako narzędzia .
          Szukaj ofert pracy jako pomocnik innych , coś z ładunkami aby je przenosić .U mnie na karcie jest Moc - człowiek trzyma nad głową wielki kamień i mimo iż ma kajdany pozakładane na nogach i rękach to niesie ten kamień .

pozdrawiam
          Madzia
    • krab_ik Re: Proszę o wróżbę 01.08.14, 18:58
      Proszę o wróżbę:
      Mam męża, poznałam na necie fajnego faceta. Od 2 tygodni jednak on milczy.
      Chciałabym wiedzieć czy zależy internetowemu facetowi na mnie i czy coś z tego będzie? Czy wdawać się z nim w romans?
      Kasia 13.11.1982
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka