09.06.13, 22:27
dzieczyny. Wiem, dawno mnie tu nie bylo, ale zycie....
Mam prosbe, znow chodzi o A. Niby cos sie ruszylo. Bylismy raem, nawet miesiac temu zabral mnie na zagraniczny wyjazd. Pomyslalam - no moze w koncu cos mu sie poprzestawia w glowie i bedzie okej. A gdzie tam. Zaraz po prowrocie zmienil front ;/. Ponownie zglupialam. Nie wiem, o co tym razem znow biega, ale zachowuje sie masakrycznie - olewczo, tera brak kontaktu. Prosba o karty - jaka jest przyczyna tego, ze tak sie nagle zmienilo jego podejscie do mnie ? Co bedzie dalej z nami ?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: czesc 13.06.13, 22:08
      można wróżyć wymagana ilość postów

smile
      • szeltie Re: czesc 15.06.13, 13:28
        Ponawiam swoja prosbe o wrozbe na nas. Co bedzie dalej? Prosze.
        • asia.33 Re: czesc 15.06.13, 14:30
          przyłącze sie do interpretacji obt tylko ktos połozył karty smile
          nawet same bez opisu
          gdyz ja wiadomo " z brzuchem" i kart nie tykam
          • magdalena.1230 Re: Wróżba dla Szeltie :) 15.06.13, 17:50
            Pan PUSTELNIK
            Pan jest osobą inteligentną ale mimo ochoty na znajomość , rozpatruje jeszcze inne drogi niekoniecznie inne panie , ale mimo waszej znajomości może się czymś interesować i to zajmuje jemu większość czasu .
            Pan najlepiej czuje się w odosobnieniu , jeśli już ma z tobą spędzać czas to tylko razem bez większości towarzystwa.

Jego nastawienie do znajomości ŚWIAT On się otwiera na ciebie , pustelnik przygląda się nowemu światu ( nowy kontakt)- Tobie, ale może w Pustelniku być wahanie czy pasuje do Twojego świata, .
            Czego oczekuje od Szeltie MOC
            Abyś to ty wzięła się za działanie , jesteś silniejsza od niego .Jeżeli masz ochotę na pana smile i zależy ci na tej znajomości to ruszaj do działania , nie zniechęcaj się tym iż się oddalił od ciebie bo taki jest pustelnik .
            Pan liczy na twoją energię , działanie.
            Co Szeltie przyniesie znajomość 8 MONET
            Ja widzę , że to się dopiero rozkręca smile będzie jeszcze fajnie między wami .
            Jaki wynik 2 MONET
            Zadowolenie z tej znajomości SŁOŃCE
            Możesz w trakcie tej znajomości czuć wahanie czy temu facetowi zależy , czy może jednak na kogoś innego spojrzeć .Słońce - natomiast mówi , że z tego będzie fajna relacja i jeszcze razem spędzicie miło czas smile

Szeltie ja widzę , że panma dużą na chwilę obecną potrzebę wolności , musi coś przemyśleć .Dużo w jego głowie się teraz dzieje .
            Jeżeli zależy Ci na tej znajomości to działaj bo jemu trudno będzie wyjść z tego samotnictwa a jak zadziałasz z MOCĄ smile i siłą to jeszcze będziecie razem kiełbaski grillować smile

Powodzenia smilesmile
            • szeltie Re: Wróżba dla Szeltie :) 16.06.13, 19:48
              Madziu dziekuje za karty. Niestety w realu nie wyglada to tak optymistycznie sad. Jesli chodzi o Pustelnika, to owszem wlasnie taki jest. Ten Świat to bardziej widze to jako chec izolacji ode mnie. Moc jako czego oczekuje...sadze, ze bardziej chodzi mu o to, zebym byla silniejsza psychicznie, panowala nad swoimi emocjami. 8 monet jako to, co mi przyniesie ta znajomosc widze, jako ciezka prace nad ta relacja. Metoda malych kroczkow. Wynik :2 monety + Śłonce - tak, w jego zwyczaju jest wahanie sie, krok do przodu, 2 w tyl...moze zwyczajnie stopuje mnie, bo chce aby ta relacja byla na stopie tylko i wylacznie przyjacielskiej ( slonce). Ja to tak widze. Moze ktos dołaczy sie do interpretacji jeszcze ?
            • asia.33 Re: Wróżba dla Szeltie :) 16.06.13, 21:30
              ja nazwe tak to jednym zdaniem
              "długa droga i ciezka robota nad nim'
              oczekuje siły i wytrwałosc
              a sam puustelnik jest samonikiem ale tez szukajacym i ewnie mysli z e spotka jakis cud
              słonce tutj dobrze wrozy ze bedzie sie ocieplac atmosfera
              ale wlasnie karta mocy 8monet to tak jak krola drązy kamien na tej zasadzie
              • asia.33 Re: Wróżba dla Szeltie :) 16.06.13, 22:05
                "kropla drąży kamień" miało byc przepraszam big_grin
                • szeltie Re: Wróżba dla Szeltie :) 21.06.13, 11:25
                  Sytuacja obecnie jest taka, ze jestesmy skloceni - nie ma kontaktu. On wychodzi mi wciaz w karcie krola mieczy, wiec chlodny jak nie wiem co i trzyma sie swojego. Asiu, mi rok temu na niego wyszla karta Mocy ale na pytanie - co mu we mnie przeszkadza. Tu skolei na pozycji - czego oczekuje. Tzn ze co, ze on obrazony, to ja mam teraz skakac wokol niego (dodatkowo z 8 monet) ? Czy moze on oczekuje ode mnie, ze to ja wezme odpowiedzialnosc za ostateczne zakonczenie relacji? Kurcze, zglupialam. Generalnie, jest mi zle, bo to moj ex z ktorym w tym roku probowalismy ponownie sie zejsc. Byl ten wyjazd i dupa sad. Co robic dalej ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka