To było Świat -W miejscowości , w której jest ogłoszona oferta pracy dojeżdżałam do szkoły , miasto znam i stanowisko na które planuje wysłać dokumenty aplikacyjne są mi znane bo odbyłam staż na takim stanowisku . Ten świat jest mi znany
To jest 8 Mieczy Jak ta kobieta na karcie mam skrępowane ręce i zasłonięte oczy . Waham się czy wysyłać dokumenty bo mam obawy co do wybrania osób kandydujących .
Jest to praca państwowa i pewnie ktoś znajomy znajomego zostanie wybrany .
Jestem w takiej pułapce myśli i działania .
Następny krok Królowa Monet
Mimo moich obaw pójdę na pocztę i wyślę moje dokumenty .Jak królowa Monet zadziałam w kierunku pracy , starać się zawsze warto a może jednak spodobam się komisji .
Wynik 10 Mieczy 
(dołożyłam karty 5 mieczy -rycerz kijów- królowa kijów)
Wynik taki smutny wyszedł bo 10 mieczy jednak potrafi przygwoździć do podłogi . 5 mieczy to jakiś sposób przekrętu , małego okłamania rycerz kijów i królowa te osoby będą miały największe szanse na tą pracę ale królowa wygra ten casting o pracę . Natomiast druga opcja to to iż szykuje mi się coś fajnego w kwestii znalezienia pracy gdyż środki materialne zaczynają topnieć powoli .
Fajna oferta pracy pojawiła się w mieście , które dobrze znam , dojeżdżałam tam do szkoły.
Przygotuję sobie dokumenty i wyślę , może się uda 
Trzymajcie za mnie kciuki