Dodaj do ulubionych

Chłopak ... relacja

08.07.13, 19:49

Jak był nastawiony do zabawy ze mną /wyobrażenie 10 KIELICHÓW

Jak się bawił w moim towarzystwie MOC - dobrze, widzę ,że musiał się sam ze sobą zmierzyć ze swoimi słabościami .

jak mnie odebrał 5 MIECZY Niekoniecznie jako szczerą w tym co mówię , nie we wszystkich kwestiach poruszanych między nami .

Jak wg. niego jak jego odebrałam 5 MONET On sądzę , że Ja odebrałam go jako chłopaka , któremu wszystkiego brak , nie doceniłam go , a on się starał tylko ja tego nie zobaczyłam. Nie w moim guście facet.

Jego działania do końca lipca RYCERZ MIECZY Brak z jego strony działania , odetnie się ode mnie i tyle .

Jego działania względem zaproszenia na wesel następne 3 MONETY
Już jednak następne wesele jest w październiku więc spróbuje się ze mną skontaktować w tej sprawie.

Jaką opinię o mnie przedstawił rodzicom 9 KIELICHÓW
Że dobrze się bawił w moim towarzystwie, ogólnie miło nam się razem nawiązało nić porozumienia.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Chłopak ... relacja 08.07.13, 22:59
      Jak był nastawiony do zabawy ze mną /wyobrażenie 10 KIELICHÓW
      wg mnie to karta nie tylkorodzinna ale i karta przyjazni, nastawiony był wiec serdecznie i kolezensko

Jak się bawił w moim towarzystwie MOC powiedziałabym, ze grałas tam pierwsze skrzypce, drygowałas nim, pouczałas

jak mnie odebrał 5 MIECZY odebra jko osobe bystra , taka troche cwana, nie do końca szczera, moze uznał ze jestes cwana laska ( przepraszamz góry za słowa ale tak mi sie ta karta kojarzy od zawsze) , osoba wygadana, wiedzaca co kto z kim , jak i gdzie, bardzo komunikatywna, potrfiaca w sposb dypomatyczny tez wybrnac z trudnej sytuacji czy z trudnego pyatnia, moze tez za osobe nie do konca pokazujacą swoje prawdziwe oblicze

Jak wg. niego jak jego odebrałam 5 MONET on chyba czuje ze nie do konca tak było, ze byłas jakos z koniecznosci, towarzyszyłas ale nie było tak jak byc powinno takie "od biedy pojde z nim", "jakos to przezyje i juz"

Jego działania do końca lipca RYCERZ MIECZY raczej sie nie odetnie ale moze spowodowac czy zaczac jakis temat który was porozni jakos.sprzeczka słowna

Jego działania względem zaproszenia na wesel następne 3 MONETY no to wg mnie jesli obiecał i postanowil, planował tak to wywiąże sie z tego, bo to karta toco planowane bedzie zrobione

Jaką opinię o mnie przedstawił rodzicom 9 KIELICHÓW chyba ze lubisz dobrbyt i wygode, i to jakos mi pasuje do 5 puch , moze on uwaza ze za mało z siebie dał a oczekiwałas wiecej ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka