Dodaj do ulubionych

Uklad cyganka:)

28.04.14, 14:34
Stosujecie taki uklad? Znacie go?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Uklad cyganka:) 28.04.14, 17:18
      Chrzanowskiej?
      Podaj
      zobaczymy czy ciekawy big_grin
      • hanna1985 Re: Uklad cyganka:) 28.04.14, 18:46
        dzisiaj nie dam rady napisac, ale jutro chetnie smile nie wiem czy Chrzanowskiej, korzystam z Sarah Bartlett ksiazki!
        • hanna1985 Re: Uklad cyganka:) 30.04.14, 13:06
          A przeszlosc
          B teraznieszosc
          C przyszlosc

1 2 3 4 5 6 7

C 15 16 17 18 19 20 21
          B 8 9 10 11 12 13 14
          A 1 2 3 4 5 6 7
          • hanna1985 Re: Uklad cyganka:) 30.04.14, 13:09
            1.Praca/perspektywy
            2.Dom/potrzeby
            3.Szczescie/pragnienia
            4.Przyjaciel/wsparcie
            5.Milosci/seks
            6.Plany/cele
            7.Osobista misja
            • hanna1985 Re: Uklad cyganka:) 30.04.14, 13:10
              Testuj na mnie misboawink uklad !
              • misboaa Re: Uklad cyganka:) 30.04.14, 22:43
                hanna1985 napisała:

> Testuj na mnie misboawink uklad !

A nie boisz się moja droga zostać doświadczalnym królikiem?????? tongue_out
                W końcu tu o twoją przyszłość chodzi hehe.

Poważniej to: nie wiem dlaczego aż po 7 kart, strasznie to długie i zagmatwane może być. Górny rząd mógłby zostać, ale dlaczego ta reszta taka długa? Szczególnie jeśli chodzi o przeszłość, tego kompletnie nie kumam.
                Na jaki czas zrobić?
                Skoro jednak królik sam wpadł w łapy doktora to zakładam rękawice i napełniam strzykawę! Nie dziś jednak. Upiekło ci się trochę big_grin
                • hanna1985 Re: Uklad cyganka:) 30.04.14, 23:25
                  big_grin czego tu sie bac ? hahhahahha smile jutro objasnié ci ten uklad, dzis juz padam! Twoich rak jakos sie nie bojé smile
                  • misboaa ok! 01.05.14, 10:28
                    hanna1985 napisała:

> big_grin czego tu sie bac ? hahhahahha smile jutro objasnié ci ten uklad, dzis juz pad
                    > am! Twoich rak jakos sie nie bojé smile

• hanna1985 Re: ok! 01.05.14, 10:38
                      Droga misboa! Popatrz, ze 1,8,15 to bedzie praca/perspektywy, przy czym 1A to przeszlosc, 1B teraznieszosc, a 1C przyszlosc. Nastepne Dom/potrzeby 2,9,16 i znow 2 to przeszlosc, 9 terazniejszosc, 16 przyszlosc. Zle sie ulozyly literki i chyba wprowadzilam chaos! Te literki na samej gorze odpowiadajá dziedziny pytania (praca, dom, szczescie, przyjaciel ,milosc, plany, osobista misja)
                      • hanna1985 Re: ok! 01.05.14, 10:43
                        Karty mozna odczytywac poziomo od lewej do prawej, albo pionowo wedlug tematow!
                        • misboaa Re: ok! 01.05.14, 11:11
                          Aaaaaaaaa zrozumiałam smile Myślałam że A, B, C to są ciągi a 1-7 po jednej karcie na dziedzinę.
                          Usiądę do kart dla ciebie jak już zakończę pierwszomajowe szaleństwo i zaczerpnę trochę oddechu żeby się skupić. Cierpliwości smile
                          Za to wyciągniesz jakiś rozkład dla mnie jak coś wymyślę, ok?
                          • hanna1985 Re: ok! 01.05.14, 12:09
                            Jasne, ze tak! pozdrawiam!
                            • misboaa Re: ok! 01.05.14, 14:36
                              Karty już wyciągnęłam, teraz będę myśleć smile Napiszę jak będę gotowa.
                              • misboaa Re: ok! 01.05.14, 20:31
                                1.Praca/perspektywy 2.Dom/potrzeby 3.Szczescie/pragnienia 4.Przyjaciel/wsparcie
                                5.Milosci/seks 6.Plany/cele 7.Osobista misja

1.................2.............3...........4.............5.............6............7
                                C. XIX......5Puch.......8Buł........VII.........QPuch,.......III........2Puch
                                B. 4Mi.......RBuł.......6Puch.......3Mi.........XVII........8MI........7Puch
                                A.7Buł......6Mon......3Puch.......PMo........3Mon.......Umiar.......AMi

1.Praca/perspektywy - widać, że na tym polu nie masz problemów. Oczywiście jak u każdego zdarzały się sytuacje, że musiałaś ostro o siebie zawalczyć, nie mając za wiele, ale umiałaś zmierzyć się z rynkiem pracy i nikt ci niczego nie dał za darmo. Ambicja pchnęła cię daleko i masz (w pewnym sensie) teraz spokój. Nie boisz pracować, nie obijasz się. Trzeba zakasujesz rękawy i do dzieła. Masz ambicje a nie tylko wygórowane żądania, co to to nie! Wiele już osiągnęłaś. Masz ustabilizowaną pozycję (choć pewnie zdarza ci się narzkać tongue_out jeszcze trochę kasy by się przydało tongue_out na to i na tamto nie mogę sobie pozwolić itp. ale nie masz powodów do zmartwień - ani teraz ani w przyszłości big_grin Jak dla mnie to wciąż realizujesz plan krokami i zdobędziesz taką pozycję o jakiej myślisz big_grin Świetlana przyszłość big_grin / pracujesz z dziećmi? turystyka? Dziedziny Słońca to dobry kierunek dla ciebie.

2.Dom/potrzeby - tu nieco gorzej widzę. Stawiam, że nie masz własnego lokum, być może często zmieniasz i wkurza cię to! Jeśli chodzi o rodzinę to też potrafią cię rozpalić do czerwoności. Może komuś pomagałaś i postanowiłaś że już nie będziesz? Bo dlaczego tylko ty?! Ileż można?! Myślę tez że brakuje ci obecnie kogoś z rodziny z kim mogłaś pogadać, napić się herbaty a teraz rozmawiacie tylko z doskoku. W przyszłości tych kontaktów może zabraknąć. To smutna sprawa dla ciebie bo poczujesz się osamotniona. Może ten ktoś wyjedzie? Będziesz bardzo tęsknić.

3.Szczescie/pragnienia
                                - masz dzieci? O tym pomyślałam najpierw. Jeśli nie to przydały by się. Jeśli są to wokół nich krążą twoje największe pragnienia. Dzieci i ich szczęśliwe życie smile Tęsknisz za przyjaciółmi z przeszłości. Wspominasz wspólne wypady, spotkania. Rodzinne imprezy. Dobrze ci z nimi było smile Będziesz do nich wracać całe życie, dzwonić, gadać. Za jakiś czas zamarzysz o romansie smile Będziesz mogła pozwolić obie na więcej szaleństwa big_grin Jakiś sexy pan i przyjemny romans bez konsekwencji????? tongue_out

4.Przyjaciel/wsparcie - miałaś przyjaciela/przyjaciółkę w czasach szkolnych. Bardzo liczyłaś na tą osobę. Wspól. Ta osoba cię zawiodła. Może nie stanęła po twojej stronie, może zdradzila tajemnicę. Rozczarowałaś się nią. Nie możesz zapomnieć. Teraz chyba nie masz nikogo takiego przy sobie. Znajomości bez tej szczególnej więzi. Pogadasz z kimś i tyle. Poradzić się, pośmiać do łez nie masz z kim. W przyszłości pojawi się ktoś taki który wyciągnie cię z marazmu smile

5.Milosci/seks - przeszłość przemilczę tongue_out Nie mam pojęcia czy jesteś obecnie szczęśliwie zakochana czy czekasz na miłość. Masz wielkie pragnienia, oczekiwania i one się spełnią w przyszłości. Będziesz miała kogo kochać big_grin Być może myślisz o kimś kto już był w twoim zyciu. Tęsknisz za nim. Ciało tez tęskni za dopieszczeniem. Za jakiś czas to wszystko będziesz mieć na wyłączność smile

6.Plany/cele - na razie myłsisz o tym, zastanawiasz się nad nimi a to co już wiesz jak masz zrealizować. To plany które obmyślane dobrze zrealizują się w 100%!!! Może w separacji jesteś? Jeśli tak to czas to uregulować lub wszelkie inne zobowiązania które ty masz lub on/inni mają je wobec ciebie. Chcesz być niezalezna, piękna bogata i z facetem przyboku big_grin Dobrze się zastanów, zrób plan i wszystko się zrealizuje. To nie są plany na wyrost.

7.Osobista misja - Ambicji ci nie zabrakło, edukacja zakończona z sukcesem smile Teraz wciąż się zastanawiasz, planów jak mówiłam masa. Cały czas mi się wydaje, że ty zakochać byś się chciała smile panią domu z prawdziwego zdarzenia być smile Chcesz mieć faceta od serca przy sobie. Nadawać na tej samej fali. Sielsko - czarodziejsko chcesz i możesz to mieć! Realizuj z głową swoje marzenia bo sil ci i zapału nie brakuje. Ktos cię zdobędzie big_grin
                                Teraz jeszcze pamiętasz o przykrościach jakie ktoś ci wyrządził, ale to minie. Będziesz inna kobietą z innym, fajniejszym życiem osobistym.
                                Fajny rozkład wyszedł. mam nadzieje, że możesz już coś zweryfikować czy prawdę powiedziąlam bo bardzo jestem ciekawa big_grin
                                sprawy pracy masz z głowy big_grin
                                teraz tylko zadbaj o serce smile i nie wiem jak z dziećmi: są czy nie. jak nie ma to czekać na niego i produkować big_grin a jak są to patrzeć by szczęśliwie rosły.
                                Może jeszcze coś dopiszę jeśli będziesz miała coś do dodania.
                                • hanna1985 Re: ok! 02.05.14, 10:04
                                  Zdolna kobietko smile prawie wszytsko sie zgadza, powinnam Ci powiedziec pare slow o sobie, wtedy byloby 100% zapewne! Karty idealnie pokazaly wszytsko! To slonce mnie ucieszylo dzis smile kochana misboa dzieki za ten uklad i swietna charakterystyke! pozniej opisze karty i przyznam Ci racje smile
                                  • misboaa Re: ok! 02.05.14, 13:05
                                    hanna1985 napisała:

> Zdolna kobietko smile prawie wszytsko sie zgadza, powinnam Ci powiedziec pare slow
                                    > o sobie, wtedy byloby 100% zapewne! Karty idealnie pokazaly wszytsko! To slonc
                                    > e mnie ucieszylo dzis smile kochana misboa dzieki za ten uklad i swietna charakter
                                    > ystyke! pozniej opisze karty i przyznam Ci racje smile

Oj jak fajnie smile
                                    /czekam na wytyczne.
                                • hanna1985 Re: ok! 02.05.14, 14:55
                                  Obecnie z pracá nie ejst za wesolo o cyzm mowi 4 mieczy, nie moge jej zmienic przez pewne wzgledy i wycofalam sie, ale za chwile juz sie odwaze i bede mogla cos zmienic! Finansowo jest ok, tutaj w Anglii nawet z najmniejszej pensji mozna zyc w miare godnie, tak jak piszesz zawsze radizlam sobie sama, jestem pracowita, zakasam rekawy i dzialm, nie obijam sie smile racja kasa potrzebna na spelnienie marzen, nie wiem o czym mowi slonce, ale pewnie bede zadowolona z pracy smile oj ciesze sie i znow szukam oferty dla mnie smile Jedziemy dalej z podsumowaniem i tutaj pisze fenomenalnie, nie mamy z mezem lokum swego, wynajmujemy, myslimy co dalej i jak, popatzr,ze rycerz bulaw okresla nas tutaj za granicá. tak misboa brat wyjedzie do Londynu, bede ryczec jak bobr! Moze tez byc pogrzeb, ojczym jest bardzo chory. tesknie za przyjaciolmi w Polsce, za tamtym zyciem i przyrodá, za czterema porami roku, hahah tylko nie wiem czy bedzie ten romans, mam méza, ale nie mam takich zamiarow smile czas spokaze! Obecnie zawiodlam sie na przyjaciolce, ale jest nowa przyjazn i rydwan mowi chyba, ze pojade do Polski i odwiedza swych smile Faktycznie nie mam kolo siebie nikogo godnego zaufania, ale wPolsce tak, ale to daleko, a telefon to nie to samo. Méza mam i ta Gwiazda to sygnalizuje, seks nie odgrywa tutaj pierwszej roli, ale pocieszajáce, ze bedzie lepiej smile hahha natomiast przeslzosc byla fatalna! Zapomnialm dodac, ze marze o dziecku smile jak wspomnailas!
                                  • hanna1985 Re: ok! 02.05.14, 15:02
                                    Plany mam zawodowe, chce zmienic prace, dodatkowo pragne klasc karty i wyciagac runy, a oprocz tego doradzac kartami anielskimi ludziom, nie potrafie zyc jesli nie trzymam sie tego planu, jakby powietrze ze mnie uszlo i wszystko mi nie idzie! Meza mam jestem szczesliwa, tylko czasem brakuje mi rozmow i zrozumienia, ale tez jestem wymagajáca, pragne spelnienia zawodowego, potrafie cyztac ludzi i tylko marnuje ten potencjal, ale to juz sie zmieni niebawem i przygotowuje sie o czym mowiá Twoje karty smile pieknie to odczytalas!
                                    • hanna1985 Re: ok! 02.05.14, 15:04
                                      2 pucharow jako soobista misja to to, ze ja chce zyc z partnerem w zgodzie i z ludzmi, duchowo jestem nastawiona na dobro smile
                                      • hanna1985 Re: ok! 02.05.14, 15:08
                                        Gdybys wiedziala pare rzeczy o mnie jasniej moglabys odczytac, w zasadzie idealnie, taki jest atrot cos tam trzeba wiedziec, pelen podziw dla Ciebie smile chyba ten uklad droga mowi o tym wrozbiarstwie smile dzieki! Co w zamian sobie zyczysz omnibusie smile ?Tylko nie "droga" uklad wink hahahah!
                                      • misboaa Re: ok! 03.05.14, 15:52
                                        hanna1985 napisała:

> 2 pucharow jako soobista misja to to, ze ja chce zyc z partnerem w zgodzie i z
                                        > ludzmi, duchowo jestem nastawiona na dobro smile

tak, tak smile mówiłam, że ty tak sielsko-czarodziejsko lubisz a właściwie
                                        sielsko-psiejsko- czarodziejsko smile
                                  • misboaa Re: ok! 03.05.14, 14:05
                                    Do tego co napisałaś będę się odnosiła z doskoku do komputera bo mam jeszcze kilka innych wróżb na cito a u ciebie dłużej mi schodzi bo chciała bym ten rozkład potraktować dość wnikliwie, a długi jest jak jamnik tongue_out

> Obecnie z pracá nie ejst za wesolo o cyzm mowi 4 mieczy, nie moge jej zmienic p
                                    > rzez pewne wzgledy i wycofalam sie, ale za chwile juz sie odwaze i bede mogla c
                                    > os zmienic!
                                    Kartę już skorygowałam więc widzisz, że nie jest tak strasznie bo nie ma 4 Mi. 4Mon. mówi, że istotnie musisz tu jeszcze zostać, ale nie ma się czym martwić bo perspektywy masz ładne. Myślę, że nowa praca to będzie Słońce. Na razie "zamknij oczy i myśl o Anglii" tongue_out Nie jest tak źle byś nie mogła tego znieść, etap trzeba przejść a nagroda będzie słodka smile

> zyc w miare godnie, tak jak piszesz zawsze radizlam sobie sama, jestem pracowi
                                    > ta, zakasam rekawy i dzialm, nie obijam sie smile
                                    jesteś! smile

> oj ciesze sie i znow szukam oferty dla mnie smile
                                    tak, teraz już skupiaj się na pracy skrojonej na twoją miarę, czymś co da tobie spełnienie
                                    tak misboa brat wyjedzie do Londynu, bede ryczec jak bobr!
                                    będziesz sad
                                    Moze tez byc pogrzeb
                                    miejmy "nadzieję", że to łzy za bratem. Ja nie wieszczę pogrzebów.

hahah tylko nie wiem czy bedzie ten romans, mam méza
                                    > , ale nie mam takich zamiarow smile
                                    o tym powiem osobno
                                  • misboaa Re: ok! 03.05.14, 15:49
                                    Méza mam i ta Gwiazda to sygna
                                    > lizuje, seks nie odgrywa tutaj pierwszej roli, ale pocieszajáce, ze bedzie lepi
                                    > ej smile hahha natomiast przeslzosc byla fatalna! Zapomnialm dodac, ze marze o dzi
                                    > ecku smile jak wspomnailas!
                                    Być może twojego męża "przeoczyłam" bo on tak jakby nie wysuwał się na plan pierwszy w twoich największych emocjach obecnie. Jakby ukrywał się wśród emocji jakie tobą poruszają obecnie. Kochanka jako takiego też nie widziałam więc spokojnie, zaznaczyłam że to coś takiego może mieć miejsce bo to co widzę to wielki wybuch emocji, miłości jakie ma nastąpić w twoim życiu. Miłości która ogarnia i że będą dzieci/cko. Biorąc pod uwagę, że obecnie jest ok ale bez wielkich uniesień widzę, że coś się wydarzy. Widziałam też, że serce masz związane dziećmi, potwierdzasz, że o tym marzysz smile Myślę, że to jest ten "szał wariacji pozytywnej" big_grin Będziesz spełniona w tej materii i to da tobie największe szczęście!!! To uczucie tobą zawładnie smile Wypełni twoje życie. Mamą będziesz na medal! smile
                                    Zastanawiam się czy dzieciaków nie będzie dwóch, ale co to ma właściwie do rzeczy ile? Będziesz zrealizowana na 100% i to przecież wystarczy smile Można by zrobić rozkład dodatkowy, ale po co? Ja nie jestem zwolenniczką wpędzania siebie w tarotowe szczegóły. Po co dawać się zwariować? Trzeba też żyć normalnym życiem i mieć jakieś niespodzianki smile
                                    Teraz druga sprawa: ty, twoje ciało jest gotowe do ciąży, ale za mało jest "impulsów" a samo się nie stanie tongue_out Ta strona życia taka niedopieszczona jest u ciebie/u was. Coś trzeba tutaj zadziałać. Więcej romantyzmu, miziania żeby się chciało chcieć tongue_out Żeby nastrój wrócił. To jest warunek tego spełnienia. Kochanek musi się pojawić (ale niekoniecznie ktoś trzeci!) wystarczy ten co chodzi po domu obok ciebie tongue_out Żeby te uczucia i sex były prawdziwe a nie wymuszone, nie daj Bóg dziecię faktycznie wyprodukowane /choć ja lubię to określenie ale używam go tylko jako fun big_grin Tak by to wszystko współgrało.
                                    Kiedy emocje się rozniecą to wszystko już poleci samo i samo się zrobi smile Teraz jest ten czas by zacząć a efekty będą w przyszłości. Masz karty wyjazdu. Wyjedźcie gdzieś razem, tylko niekoniecznie do rodziny w Polsce bo to inny rodzaj wyjazdu, tam nie będziecie zajęci sobą. Wyjdźcie tam gdzie lubicie, może na jakiś weekend. Niekoniecznie wczasy, zorganizowana wycieczka bo to też dość zobowiązujące jest. Jeździjcie tam gdzie lubiliście kiedyś, co was pasjonuje, gdzie się dobrze czujecie. Może po prostu "na ryby"? Zbliżcie się do siebie, zaufajcie sobie, odkryjcie swoje dobre strony. W pewnym momencie ruszy... Samo się odnowi smile Ja właśnie taki przypływ u ciebie widziałam. Jakoś to dopasuj do swojego życia. Ja tylko podpowiadam, ty skrój to na swoją miarę.
                                    Mówię o tym bo wydaje mi się, że jest to najważniejsze przesłanie twojej wróżby.
                                    Inna rzecz która leży ci na sercu to sprawy wróżb. Chcesz to robić i nie ma najmniejszego powodu byś tego nie robiła. To faktycznie daje tobie spełnienie i rób to. To dobry kierunek. Pracy zawodowej trzymaj się jednak nadal. Przynajmniej jeszcze przez jakiś czas. W kwestii wróżbiarstwa jako samodzielnej działalności, czy też jedynej jeszcze masz czas. Rozwijaj się jednak w tym kierunku. Wróż/ z resztą po co ja to mówię???? ty i tak będziesz to robić big_grin Oprócz tarota opanuj dobrze jeszcze jedną dziedzinę. Wspominałaś runy, dobrze je znasz? Daj sobie czas na to. Będzie pomocna ludziom smile

• misboaa korekta kary!!! 03.05.14, 13:42
                                  Wpisałam nie tą kartę. Odczytywałam dobrze patrząc na rozkład leżący na stoliku i tak też interpretowałam, więc tu jest ok smile
                                  W 1B ma być 4Monet a nie 4 Mieczy!!!
                                  Dobrze to zapamiętałam bo śmieszno mi było kiedy sobie myślałam jak odbierzesz to że nie widząc ciebie i nie znając powiem że troszkę możesz narzekać że to jeszcze nie to a masz całkiem niezłą sytuację i nie ma powodu by nie być z tego zadowolonym hahahaha
                                  No ale ja tak to właśnie widzę smile
                                  To rzeczywiście jest takie jak mówisz, inny kraj, inna stopa minimum. Nie szczypiesz się kupując jogurty - po prostu ładujesz wózek do pełna i szluss big_grin Na opłaty jest, na ciuchy jest, na auto i bilet samolotowy, cokolwiek to jest, cokolwiek dla ciebie znaczy zaspokojenie własnych potrzeb życiowych. Mogła bym powiedzieć, że masz wszystko czego normalny człowiek potrzebuje do życia, a teraz czas na większe luksusy, większe jeszcze zadowolenie i poczucie, że nie myślałam, że to mogę mieć. I ten czas przed tobą smile Świetna perspektywa smile Tym bardziej jest mi miło to pisać bo wydaje mi się, że to wszystko osiągnęłaś sama (czy też z mężem bo teraz już wiem, że go masz). To jest dzięki staraniom a nie roszczeniom. Pięknie! smile
                                  Potwierdzasz, że masz pewien plan w zamyśle - i dobrze myślisz big_grin Nie chcę tutaj wymyślać i wyciągać z kapelusza , ale weź pod uwagę, że te plany które chodzą tobie po głowie a mają związek ze Słońcem to dobre plany.

> 1.Praca/perspektywy 2.Dom/potrzeby 3.Szczescie/pragnienia 4.Przyjaciel/w
                                  > sparcie
                                  > 5.Milosci/seks 6.Plany/cele 7.Osobista misja
                                  > 1.................2.............3...........4.............5.............6............7
                                  C. XIX......5Puch.......8Buł........VII.........QPuch,.......III........2Puch
                                  B. 4Mo.......RBuł.......6Puch.......3Mi.........XVII........8MI........7Puch
                                  A.7Buł......6Mon......3Puch.......PMo........3Mon.......Umiar.......AMi

> 1.Praca/perspektywy - widać, że na tym polu nie masz problemów. Oczywiśc
                                  > ie jak u każdego zdarzały się sytuacje, że musiałaś ostro o siebie zawalczyć, n
                                  > ie mając za wiele, ale umiałaś zmierzyć się z rynkiem pracy i nikt ci niczego n
                                  > ie dał za darmo. Ambicja pchnęła cię daleko i masz (w pewnym sensie) teraz spok
                                  > ój. Nie boisz pracować, nie obijasz się. Trzeba zakasujesz rękawy i do dzieła.
                                  > Masz ambicje a nie tylko wygórowane żądania, co to to nie! Wiele już osiągnęłaś
                                  > . Masz ustabilizowaną pozycję (choć pewnie zdarza ci się narzkać tongue_out jeszcze tro
                                  > chę kasy by się przydało tongue_out na to i na tamto nie mogę sobie pozwolić itp. ale n
                                  > ie masz powodów do zmartwień - ani teraz ani w przyszłości big_grin Jak dla mnie to w
                                  > ciąż realizujesz plan krokami i zdobędziesz taką pozycję o jakiej myślisz big_grin Św
                                  > ietlana przyszłość big_grin / pracujesz z dziećmi? turystyka? Dziedziny Słońca to dob
                                  > ry kierunek dla ciebie.
                                  • hanna1985 Re: korekta kary!!! 04.05.14, 11:21
                                    Rozplakam sie cyztajác ta wrozbe smile z radosci, wszytsko piszesz niesamowicie dobrze, emocjonalnie, prawdziwie, pragne dziecka i dwoje musi byc! Bedzie napewno! Zastanawial mnie ta 4 mieczy, ale juz sprostowalas i teraz to widze, rzeczywiscie nie jest zle, ale fizycznie napracuje sie ogromnie, godziny sa kiepskie i brak ludzi w tej pracy mnie dobija! Czuje, ze musze cos zmienic, wyksztalcenie mam wyzsze, rachunkowosc, co narazie nie pozwoli mi wykonywac tego zawodu bez zadnego kursu tutaj! Zaczynam szukac juz pracy! Trudno jest zdobyc cos ambitnego w Anglii, zwlaszcza, ze ja jestem tutaj 2 lata dopiero! Rozwijam jezyk smile nie bedize zle, robie prawo jazdy, ale misboa naprowadzilas mnie na cos czego szukalm w swoich myslach dlugo i nie wiedzialm co to jest, teraz jzu wiem, ze chcialbym tak naprawde w przyszlosci pracowac z chorym dziecmi i bede musial cos w tym kierunku zadzialac, to da mi spelnienie, zawsze powtarzam, ze chce miec prace, ktora lubié, nie chce byc bogata! Rozdala bym wszystko innym, pomagala, taka jestem. Zaczynam wrozyc powoli dodatkowo i nie za drogo, lancuszek z czasem sie utworzy! Brdzo czesto slysze od znajomych, ze mialas racje doradzajác, nie kladác kart, skad wiedizlas? Pytajá! Czuja sie przy mnie lepiej i czuje energie, dobra i zla! Nie boje sie drugiego czlowieka, a dzis ludzie sie boja rozmawiac szczerze, nie potrafia! Ogromne dzieki, máz jest dobry, ale nie idealny, ale pracuje nad tym i zaszczepaiam wiare w Boga i staje sie lepszy i lagodniejszy, pomagaja mi w tym tez aniolki! Wszystko co piszesz jest w 95 procentach prawdá, jestes swietna! W jaki sposob podziekowac? smile
                                    • misboaa Re: korekta kary!!! 05.05.14, 13:55
                                      hanna1985 napisała:

> piszesz niesamowicie d
                                      > emocjonalnie, prawdziwie, pragne dziecka i dwoje musi byc!
                                      to robić! big_grin tylko staremu grunt przygotować niech się chłopak zrelaksuje zanim zacznie działać, żeby te dzieciątka tak same z siebie przyszły big_grin

naprowadzilas mnie na cos czego szuk
                                      > alm w swoich myslach dlugo i nie wiedzialm co to jest, teraz jzu wiem, ze chcia
                                      > lbym tak naprawde w przyszlosci pracowac z chorym dziecmi i bede musial cos w t
                                      > ym kierunku zadzialac, to da mi spelnienie, zawsze powtarzam, ze chce miec prac
                                      > e, ktora lubié, nie chce byc bogata!
                                      trochę mnie zaskoczyłaś, a trochę nie smile U ciebie aż bije dzieciakami po oczach w tego rozkładu i wspomniałam o Słońcu szerzej bo obawiałam się, że jak ci powiem przekwalifikuj się na przedszkolankę to mi się popukasz po głowie i opisałam to trochę asekuracyjnie tongue_out ale o pracy z dziećmi myślałam najbardziej. To jest twoja droga! I tak się zastanawiam czy ty nie możesz zostać w tej obecnej pracy, która uważam (z kart oczywiście tongue_out ) nie jest zła a zamiast tracić czas na kurs księgowej od razu iść na coś w tym kierunku? Choć przyznam, że 4Mon. to również księgowość. Jeśli robiąc kurs i pracując po nim w takiej branży mogła byś się zmieścić w tym co rozkład pokazuje jako teraźniejszość to było by ok, ale jeśli to kwestia przyszłości (bo ja się nie orientuje ile taki kurs trwa) to raczej nastawiała bym się już od razu na Słońce żeby nie tracić czasu, a w tym wypadku na pewno zejdzie ci dłużej bo to nowy kierunek/ teraz to bardziej na logikę biorę niż z kart tongue_out Tutaj też wychodzi to o czym wspominałam: dobrze wszystko obmyśl, przekalkuluj to co masz w myślach bo to jest droga do twojego sukcesu smile Praca z chorymi dziećmi, uczenie ich, pokazywanie przyrody, spacery to jest to w czym się odnajdziesz bez dwóch zdań smile "Wycieczki" o których wspominałam przy okazji męża w twoich kartach odgrywają dużą rolę dlatego o tym mówiłam, o turystyce wcześniej bo to mi się zaraz po dzieciach kojarzy jako coś znaczącego u ciebie. Nie mówiłam tego bez przyczyny, ty jednak zmodyfikuj to sobie wg swoich zamiarów/myśli. Jakieś spcery.
                                      Wszystko co o sobie powiedziałaś potwierdzają karty. Szczera duszyczka jesteś więc warto by świat ciebie docenił i dał ci szanse się zrealizować. Dzieciaki, ich szczęście, rozwój to cały sens twojego istnienia (już to pisałam) wiec kieruj się w tamtą stronę.
                                      Bardzo dobra wychowawczyni z ciebie będzie i dla cudzych dzieci i dla swoich więc daj im wszystkim szansę smile Ja takiej pani powierzyła by swoje dzieci w opiekę bo one będą cię kochać smile

Ogromne dzieki, máz jest dobry, ale nie idealny, ale pr
                                      > acuje nad tym i zaszczepaiam wiare w Boga i staje sie lepszy i lagodniejszy, po
                                      > magaja mi w tym tez aniolki!
                                      Nad nim trzeba delikatnie "pracować", mówić do niego i nie zmuszać do odpowiedzi bo on taki troszkę pozamykany jest, jakby zestresowany, nie przyzwyczajony. Oswajać go to chyba najlepsze określenie. Z czasem "zaskoczy", pojawi się wreszcie "ten kochanek" big_grin Troszkę czasu potrzebuje i zachęty, delikatnie bardzo.

/będę cię prosiła o postawienie kart tylko nie wiem którą ze spraw wybrać hehe jak się zdecyduję to napiszę, ok?

• hanna1985 Re: korekta kary!!! 05.05.14, 19:08
                                        Wszystko co piszesz zgadza sie , wszystkooooooooooooooooooo smile kocham dzieci, one sa szczere, prawdziwe, dorosli ludzie ubieraja maski i ja je widze, widze klamstwo w ustach! Czuje zlo, wiec tylko no prawie tylko dzieci mnie doladowuja swoja energia i wtedy nie czuje, ze ktos pozera ze mnie energie, ktora ladowalam w ogrodzie ze spiewu ptaszkow smile Dzieki Ci bardzo! Wszystko chwyta za serce wink Jak bedziesz potrzebowac porady poprostu napisz smile Mnie najlepiej kladzie sie karty na sprawy obecne, gdzies gdzie jest juz zalazek sprawy! Zobaczymy co wymysli Ci los smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka