24.10.14, 17:03
dzien dobry, szukałam małego forum ezoterycznego i zdaje się ,ze znalazłam.
Interesuje sie od niedawna kartami , wczoraj postawiłam karty na chłopaka, z którym się rozstałam. Znalazłam tutaj taki rozkład "droga".
I teraz nie wiemy jak to interpretować, używam talii RW .
Pomóżcie prosze zinterpretować ten rozkład, rozkład dotyczy nas , mnie i byłego chłopaka rozstalismy się we wrześniu , ja zakończyłam ten związek.

1). co było 4 pucharów
2). co jest teraz rycerz buław
3). jaki bedzie kolejny krok 10 monet
4). co to da królowa monet
5). wynik rydwan
Jedyne co sie zgadza to karta 1 bo faktycznie po rozstaniu jest tzw cisza w kontaktach , małe zainteresowanie z jego strony, niechęć. Rozstania zainicjowałam ja , on byc może czuje sie tym obrażony, odrzucony tak jak na karcie 4 pucharów. Były chłopak pracuje w UK .
Co myślicie na temat kart kolejnych , czy wykaże jakąś inicjatywe? Dodam,ze rozstanie było z powodu nie wywiazania sia pana z obietnic wobec mnie. Czy uwazacie,że nastapi jakis ruch z jego strony? Patrząc na rycerza buław i rydwan to wydaje mi się, ze tak , ze zadziała moze nawet chodzic o jego przyjazd? 10 monet i królowa monet tak jakbym uzyskała to na czym mi zależy, jestem uparta i nie ustapię ze swoich oczekiwań?
proszę o jakieś podpowiedzi , dziękuje

pozdrawiam Was i przepraszam jeśli piszę głupoty na temat kart , dopiero sie uczę więc śmiało mnie poprawcie.
Magda

Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: witam :) 24.10.14, 19:03
      Trudno mi cokolwiek napisac, ale mzoe kilka putan rozjasni ten uklad. Trudno jets klasc karty na relacje po...
      Jakie bylo pytanie? Bralas kiedykolwiek po uwage wyjazd za granice? Moze ktos rzuci okiem na rozklad. To jets rozklad co dalej miedzy Wami czy ogolnie co da los?
      • hanna1985 Re: witam :) 24.10.14, 19:05
        2 to Rycerz bul. czyli on jest za granica, to pokazuja karty.
      • kolorowy.motylek Re: witam :) 24.10.14, 19:12
        Pytanie dotyczyło relacji między nami od teraz z naciskiem na to jak on sie zachowa gdyż ja nie chce po zerwaniu wyciagac ręki. On wie co zrobił żle a raczej czego nie zrobił. Byłam ciekawa czy wykaże jakąś inicjatywe. 4 pucharów było zniechecenie , po moim pożegnaniu wydawał się byc obrażony i nie odezwał się ani słowem, pzyjął do wiadomości. Mariusz pracuje juz jakis czas w UK więc nie wiem czy Rycerz Buław może o tym mówić, nie wyjechał teraz jest tam juz dość długo, pytałam raczej o relacje między nami.
    • blue_kwiatuszek Re: witam :) 24.10.14, 19:05

1). co było 4 pucharów - Sytuacja , kiedy emocje szaleją jak w szklance . Istna burza emocji , uczuć one zupełnie przysłoniły relację . Nie patrzyliście na siebie bez emocji tylko daliście im się ponieść co nie w każdej sytuacji jest korzystne.
      2). co jest teraz rycerz buław - Chciała byś aby pan się odezwał , zrobił pierwszy ruch .
      3). jaki bedzie kolejny krok 10 monet Was jednak łączy wiele , wspólne korzenie ja na to tak mówię 10 monet .
      4). co to da królowa monet Poczekasz sobie na jego ruch ,.Motylku jesteś skuteczna ale to nie ty zrobisz pierwszy krok .
      5). wynik rydwan
      Rydwan to rozejście dróg albo zejście .
      • kolorowy.motylek Re: witam :) 24.10.14, 19:16
        Dziękuje, pytałam kart co on zrobi , czy bedzie jakas inicjatywa z jego strony bo wie w czym był błąd. Ja musiałam być po prostu konsekwentna, nie mogłabym ustapić. Pytanie to dotyczyło sytaucji między nami od teraz z naciskiem na to co on zrobi , czy wykona jakiś ruch. Od poczatku liczyłam i czekałam na jego inicjatywe ale było 4 pucharów tak jak to karty pokazały. Czyli co wg Was oznaczaja te karty? Wynik rydwan bardziej rozejść juz się nie możemy w sumie.
    • kolorowy.motylek dziękuje 24.10.14, 21:30
      Bardzo dziękuje za próbe odpowiedzi na moje pytania.
      Myśle, ze można tutaj wątek zamknąć gdyż na innym forum mam aktualnie udzielane odpowiedzi , nie chce być nielojalna , sporo osób tam sie zaangażowało w mój problem dlatego nie che swoja osoba robic zamieszania .
      Bardzo dziekuje i pozdrawiam
      Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka