Cześć,
Od jakiegoś czasu z ogromnym zainteresowaniem oglądam programy Przemka Kossakowskiego i dlatego postanowiłam podpytać coś nie coś karty.

Mam nadzieję,że tym razem nie złamałam zasad wróżbiarskich, ale nie pytałam o osobę prywatną, a publiczną i nie pytałam się bezpośrednio o sprawy tak prywatne jak związki,a i zgodę raczej trudno byłoby mi uzyskać.

Pytania które zadałam + interpretacja:
1). Jaki jest Przemek Kossakowski?
Diabeł + Głupiec + odwrócone 10 buław
On (jego osobowość) balansuje gdzieś na granicy między tym co dobre i niewinne, a tym co złe i grzeszne. Z jednej strony jest podatny na pokusy, jest mroczny, temperamentny, lubi ryzyko i takie życie na krawędzi. Nie wiem jak to ubrać w słowa w słowa, jak najlepiej zobrazować - Diabeł to taka karta, że z jednej strony czujemy to niebezpieczeństwo , mroczność, a z drugiej strony ciągnie nas do tego jak ćme do ognia.
Głupiec - szczerość, radość, ale i przesadna beztroska jak na jego lata, może nawet rodzaj dziecinnej naiwności i niedojrzałość życiowo - emocjonalna. Taki trochę wieczny chłopiec, który żyje chwilą, nie zapuszcza nigdzie korzeni.
Brak wewnętrznej spójności bardzo go męczy i wypala z energii, nie potrafi też ocenić swoich zamierzeń w odniesieniu do posiadanych sił. W tym zamiłowaniu do ryzykai dziecięcej bezstrosce często się porywa z motyką na Słońce.
2).Co go czeka?
odwrócone 10 mieczy + Księżyc + odwrócony Król mieczy
To jeszcze nie koniec problemów,dałeś pochłonąć się iluzji pięknego świata tv i marzeniu o popularności, gdzie wszystko tak naprawdę jest złudzeniem, a prawda wygląda zupełnie inaczej, rozczarujesz się tym w efekcie, a człowiek z którym prowadzisz interesy (osoba z ciemnymi włosami-zleceniodawca programu, menager, wydawca książki) będzie chciał cie wykorzystać na ile się da. Jego intencje są nieczyste, myśli o swoich zyskach, a nie o twoim dobru, więc uważaj przy dobijaniu targów, żeby cie nie oszukał (posprawdzaj umowy, przeanalizuj zyski dla siebie, może zbyt mały % z tego jest ci proponowane - mechanizm kuszenia młodych gwiazdek ekranu karierą i dawanie im ochłapów, robienie niewolników, po przez brak prawa decydowania o sobie wymuszonego kontraktem - jest toświetnie opisane w książcę Paulo Coelho pt."Zwycięsca jest sam").
Co Wy o tym myślicie, jak widzicie te karty?
Co w ogóle sądzicie o serii Kossakowski

zósty Zmysł?