ajjay 10.02.15, 23:49 Prosze o interpretacje tego ukladu na najblizsza przyszlosc w uczuciach. Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: 2 kielichy + 10 kielichow 11.02.15, 22:28 Kochanie zgodnie z regulaminem musisz podać własną interpretację rozkładu Przyszłość uczuciowa pokazuje się w jasnych kolorach , przyjażń od , której zacznie się uczucie dla ciebie . Zadowolenie pod względem bezpieczeństwa emocjonalnego i uczuciowego . Odpowiedz Link
beata25_84 Re: 2 kielichy + 10 kielichow 11.02.15, 23:35 Piękne karty, para która jest szczęśliwa ze sobą, dodatkowo wzmocnienie kartą 10 kielichów, czyli może w przyszłości jakiś ślub, założenie rodziny. Z pewnością będziecie świetnie się dogadywać ze sobą. Karty cud,miód. Mam tylko pytanie, czy wyciągnełaś tylko te dwie karty, czy coś z większego rozkładu wyjełaś? Jeśli rozkład był dłuższy, to wszystkie karty są ważne i czasami mogą zmienić znaczenie interpretacji. Odpowiedz Link
ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 00:24 Dziekuje Wam slicznie za interpretacje. Karty stawial mi ktos inny. Pytalam o kokretna osobe, z ktora nie mam teraz kontaktu aczkolwiek bylam ciekawa jak nasza relacja sie rozwinie. Ma sie niby odezwac, ale nic z tego glebszego nie wyniknie.. Aczkolwiek, zastanawialam sie czy takie karty w pytaniu o najblizsza przyszlosc, nie oznaczaja i nie dotycza sie wlasnie tego samego Pana. Ze z nim sie sytuacja wyjasni i wszystko rozkwitnie pieknie Wiem, moze sama sobie slodze, ale Pani ktora mi wrzyla znala moja sytuacje i doradzala mi odpuscic pana (jej osobista opinia). Jak sadzicie? Czy moze to tez byc interpretacja? Czy w tym wypadku, glownie chodzi o nowy kompletnie zwiazek? Odpowiedz Link
misboaa Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 09:41 Na to pytanie bez calego rozkladu nikt nie bedzie w stanie tobie odpowiedziec. Kolezanki powiedzialy to co zobaczyly w dwoch kartach. To tak jakby chciec opowiedziec trasc ksiazki na podstawie jednego akapitu. Warto takze znac sytuacje. Czy pan jest wolny? I wiele, wiele innych. Byla 3 karta? Te 2 karty sa bardzo ladne. Odpowiedz Link
ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 10:33 tak pan jest wolny.Z tego co wiem to na pytanie o najblizsza przyszlosc wyciagniete zostaly tylko te 2 karty. Odpowiedz Link
misboaa Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 10:47 ajjay napisał(a): > tak pan jest wolny.Z tego co wiem to na pytanie o najblizsza przyszlosc wyciagn > iete zostaly tylko te 2 karty. pamietasz jakie byly na dalsza? Odpowiedz Link
coill Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 12:29 Mozliwośc spotkania/poznania kogoś - w miejscu publicznym. 10tki pucharów to miejsca gdzie dużo jest ludzi, gdzie spędza się sielankowo czas. Poznasz kogoś i nawiążesz znajomość,karty pretendują do związku,ale to że mamy same pycharki i akie "och ach" to nie mówi nam odrazu o ślubie itd. Oby było coś więcej niż tylko wzdychanie i wychodzenie pomiędzy ludzi Bądź co badz - wykorzystaj te karty i ich aure, wychodz do ludzi, włącz internet(to także 10 pucharów!) i walcz o swoją 2jkę pucharów bo masz dobry okres aby poznac kogoś odpowiedniego. Odpowiedz Link
ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 13:40 Czyli to bardziej chodzi o nowa znajomosc niz o rozwinieci/posuniecie sie w dobrym kierunku tej juz obecnej? Dziekuja Coill Misboaa nie byly stawiane na dalsza. Ps. W ogole jaki okres oznacza "blizsza przyszlosc"? Odpowiedz Link