Dodaj do ulubionych

2 kielichy + 10 kielichow

10.02.15, 23:49
Prosze o interpretacje tego ukladu na najblizsza przyszlosc w uczuciach.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • papkiwe40 Re: 2 kielichy + 10 kielichow 11.02.15, 13:05
      Według mnie same ochy i achysmile
    • magdalena.1230 Re: 2 kielichy + 10 kielichow 11.02.15, 22:28
      Kochanie zgodnie z regulaminem musisz podać własną interpretację rozkładu smile

Przyszłość uczuciowa pokazuje się w jasnych kolorach , przyjażń od , której zacznie się uczucie dla ciebie .
      Zadowolenie pod względem bezpieczeństwa emocjonalnego i uczuciowego .
    • beata25_84 Re: 2 kielichy + 10 kielichow 11.02.15, 23:35
      Piękne karty, para która jest szczęśliwa ze sobą, dodatkowo wzmocnienie kartą 10 kielichów, czyli może w przyszłości jakiś ślub, założenie rodziny. Z pewnością będziecie świetnie się dogadywać ze sobą. Karty cud,miód. smile
      Mam tylko pytanie, czy wyciągnełaś tylko te dwie karty, czy coś z większego rozkładu wyjełaś? Jeśli rozkład był dłuższy, to wszystkie karty są ważne i czasami mogą zmienić znaczenie interpretacji.
      • ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 00:24
        Dziekuje Wam slicznie za interpretacje.
        Karty stawial mi ktos inny.
        Pytalam o kokretna osobe, z ktora nie mam teraz kontaktu aczkolwiek bylam ciekawa jak nasza relacja sie rozwinie. Ma sie niby odezwac, ale nic z tego glebszego nie wyniknie..
        Aczkolwiek, zastanawialam sie czy takie karty w pytaniu o najblizsza przyszlosc, nie oznaczaja i nie dotycza sie wlasnie tego samego Pana. Ze z nim sie sytuacja wyjasni i wszystko rozkwitnie pieknie smile Wiem, moze sama sobie slodze, ale Pani ktora mi wrzyla znala moja sytuacje i doradzala mi odpuscic pana (jej osobista opinia).
        Jak sadzicie? Czy moze to tez byc interpretacja? Czy w tym wypadku, glownie chodzi o nowy kompletnie zwiazek?
        • misboaa Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 09:41
          Na to pytanie bez calego rozkladu nikt nie bedzie w stanie tobie odpowiedziec.
          Kolezanki powiedzialy to co zobaczyly w dwoch kartach. To tak jakby chciec opowiedziec trasc ksiazki na podstawie jednego akapitu.
          Warto takze znac sytuacje.
          Czy pan jest wolny? I wiele, wiele innych. Byla 3 karta?
          Te 2 karty sa bardzo ladne.
          • ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 10:33
            tak pan jest wolny.Z tego co wiem to na pytanie o najblizsza przyszlosc wyciagniete zostaly tylko te 2 karty.
            • misboaa Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 10:47
              ajjay napisał(a):

> tak pan jest wolny.Z tego co wiem to na pytanie o najblizsza przyszlosc wyciagn
              > iete zostaly tylko te 2 karty.
              pamietasz jakie byly na dalsza?
    • coill Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 12:29
      Mozliwośc spotkania/poznania kogoś - w miejscu publicznym. 10tki pucharów to miejsca gdzie dużo jest ludzi, gdzie spędza się sielankowo czas.
      Poznasz kogoś i nawiążesz znajomość,karty pretendują do związku,ale to że mamy same pycharki i akie "och ach" to nie mówi nam odrazu o ślubie itd. Oby było coś więcej niż tylko wzdychanie i wychodzenie pomiędzy ludzismile
      Bądź co badz - wykorzystaj te karty i ich aure, wychodz do ludzi, włącz internet(to także 10 pucharów!) i walcz o swoją 2jkę pucharów bo masz dobry okres aby poznac kogoś odpowiedniego.
      • ajjay Re: 2 kielichy + 10 kielichow 16.02.15, 13:40
        Czyli to bardziej chodzi o nowa znajomosc niz o rozwinieci/posuniecie sie w dobrym kierunku tej juz obecnej?

Dziekuja Coill

Misboaa nie byly stawiane na dalsza.

Ps. W ogole jaki okres oznacza "blizsza przyszlosc"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka