Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

05.06.15, 18:03
Witam serdecznie, po raz pierwszy korzystam z tego typu wróżby, dlatego nie bardzo wiem jak ująć swoje pytania w słowa. W sumie dręczą mnie dwa, ale są bardzo obszerne.

1. Sprawy miłosne - to chyba standard smile Ale moja sytuacja jest tragiczna i trochę żałosna. Mam prawie 26 lat, a ostatniego chłopaka miałam w wieku 13 lat. Później byłam osobą bardzo otyłą z wagą ponad 140 kg. Schudłam w ciągu ostatnich kilku lat i ważę połowę tego. W końcu więc pomyślałam sobie, że warto odmienić swój los i znaleźć swoją drugą połówkę. Próbowałam portali internetowych, ale szczęścia nie miałam. Jestem osobą samotną w wielu znaczeniach tego słowa - przyjaciół raczej nie mam, z domu wychodzę tylko na uczelnię, zakupy czy do rodziny, tak więc życia towarzyskiego brak. Chciałabym się dowiedzieć czy mój los się odwróci. Czy poznam kiedyś jakiegoś faceta, a jeśli tak to mniej więcej kiedy? w jakich okolicznościach? Co powinnam zmienić w swoim życiu, by wpuścić do niego miłość?

2. Kolejny standard - kariera wink Pod koniec czerwca bronię pracy licencjackiej z filologii angielskiej pr. tłumaczeniowy z japońskim. Zastanawiam się co dalej. Najchętniej chciałabym pójść na magisterkę (zastanawiam się nad filologią angielską - kultura-media-translacja, język biznesu lub dyplomacja amerykańska), a przy tym mieć jakąś fajną pracę. Myślałam o podjęciu też jakiejś pracy na wakacje - w Polsce lub zagranicą, ale boję się dokonać złego wyboru. Zależy mi na pracy umysłowej, która da mi możliwość rozwoju i dobre zarobki i chciałabym się dowiedzieć czy w moim przypadku jest to możliwe? Co mam zrobić? Na co się zdecydować?

Mam nadzieję, że w poprawny sposób ułożyłam pytania i któraś z Pań będzie chętna mi pomóc. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź smile
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 06.06.15, 00:16
      Varia a masz już potrzebną ilość postów? Masz nieaktywny profil, więc tego nie widzę. Przeczytaj w razie czego regulamin. Jak się trochę poudzielasz na forum, to z pewnością znajdzie się ktoś chętny do pomocy. smile Czasami niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość czekając na wróżbę, bo Wiedźmy z forum są dość mocno zabiegane i w wolnych chwilach zlatują na forumową Łysą Górę. wink
      • varia89 Re: prośba o wróżbę 06.06.15, 00:40
        Wydawało mi się, że dobrze zrozumiałam regulamin czytając go - wymaganie to minimum 25 postów na portalu gazeta.pl. Czyli jednak te posty mam napisać w "Szkółce Tarota", tak?
        • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 06.06.15, 01:46
          Sęk w tym,że ja nie widzę Twoich postów, bo masz nieaktywny profil. Z tego powodu nastąpiło moje pytanie. Jeśli masz wymaganą ilość postów, to jak najbardziej masz prawo prosić o wróżbę. smile Natomiast z pewnością byłoby miło gdybyś trochę poudzielała się na szkółce tarota, bo z pewnością w jakiś sposób zachęciło by to do pomocy (poświęcenia własnego czasu na rozłożenie kart). wink
          • varia89 Re: prośba o wróżbę 08.06.15, 16:29
            Dziękuję za informację smile Z racji, ze Tarot bardzo mnie interesuje, to z pewnością będę częściej udzielać się na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka