Dodaj do ulubionych

Rozwój relacji

26.10.15, 12:28
Witajcie smile
karty na rozwój relacji:10 mieczy, cesarzowa,królowa mieczy
dziewczyna poznała chłopaka, początek był bardzo udany, ale przyszła refleksja , że może to jednak nie to,ale mimo wszystko postanowiła dać szansę tej znajomości i są już jakiś czas razem.
Czy to 10 mieczy mogło właśnie pokazać to, że była podłamana i bliska zerwania, a Cesarzowa pokazuje, że jednak związek pójdzie w dobra stronę?I co z królową mieczy?
Pomożecie?smile
Obserwuj wątek
    • cynamonka24 Re: Rozwój relacji 26.10.15, 13:22
      Hej 😊 Gdyby Cesarzowa kończyła układ to rzeczywiście oznaczałoby to że relacja pójdzie w dobrym kierunku. Jednak na końcu mamy Królową Mieczy. Jak dla mnie dziewczyna przestanie patrzeć na faceta sercem a zacznie rozumem. Będzie juz bez różowych okularów oceniać i jego samego i związek. Być może znajdzie w nim lub odkryje coś co jej się sie spodoba lub rozważając za i przeciw uzna że to jednak nie to. Nie będzie to jednak decyzja podyktowana uczuciami a chłodną analizą. Przejdzie zatem ze świata uczuć (Cesarzowa) do faktów i racjonalnego obiektywnego myślenia (K. Mieczy). Myślę też że ta zmiana będzie miała swoje źródło właśnie w tych 10 mieczach z początku znajomości. Zupełnie tak jakby gdzieś w podświadomości dziewczyny pojawiło się jakieś zniechęcenie, rozczarowanie, jakby zbyt wiele jednak ją kosztował ten początek.
      • cesarzowa_1983 Re: Rozwój relacji 26.10.15, 13:34
        Dzięki za pomoc smile
      • ucztababette Re: Rozwój relacji 26.10.15, 18:47
        tak, cynamonka ma chyba racje. Wszedzie gdzie sie obroce wyskakuje mi Qmieczy. I jestem 10 lat sama. Wiec dziewcze nie bedzie z tym Jegomosciem. I wg mie lepiej ze uklad taki niz 10mieczy na koncusmile a niestety jest tak, ze jak cos nie spasuje tylko gryzie vel uwiera to rzadko kiedy sie super konczy.
      • beata25_84 Re: Rozwój relacji 26.10.15, 22:40
        Zgadzam się z interpretacją Cynamonki.
    • carolina-8 Re: Rozwój relacji 26.10.15, 22:26
      Ja zawsze do rozkładu 3 kart dokładam 2 na podpowiedź, bo nauczyłam się, że 3 nie odpowiadają wprost na pytanie, a dają jakieś tło, a sedno/rozwiązania dają mi dobrane. Może tak się nauczyłam-ale z 3 nie czuję do końca wróżby. Tutaj też czuję niedosyt w Twoim rozkładzie. Mogę tylko stwierdzić, że dziewczyna będzie decydować o tej relacji, o jej przebiegu. Dowartościuje się przy tym chłopaku, a potem dojdzie do wniosku, że może to nie to jednak czego szuka. Ale mówię, mi tu czegoś brakuje smile
      • cesarzowa_1983 Re: Rozwój relacji 27.10.15, 08:24
        Karolinko ta Królowa Mieczy jest bardzo wymowna na końcu, to jednak kobieta samotna.Ciekawa jestem co by wyszło po dołożeniu dodatkowych kart smile
        Ucztababette święte słowa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka