Dodaj do ulubionych

Chłopaczek

08.11.15, 00:10
Jak chłopak postrzega znajomość ze mną 7mieczy
Jakoś większość osób mówi , że to oszukiwanie a ja tą kartę zupełnie inaczej widzę to sprytne oszukiwanie podstępem np sprytnie ukradkiem przeszukiwanie mojego telefonu czy aby jakiś facet ze mną piszę lub podstępne pytania sprawdzające prawdomówność moją oj właśnie takie sprawdzanie ciągłe.
Powiem wam , że to jest okropnie męczące psychiczne gdy druga osoba nie wierzy w szczerość .

Jego nastawienie Król kijów - oj napalony jak na jagody he he big_grin . Ogólnie to on wykazuje większą inicjatywę jak to by ując jest bardziej energetyczny niż Ja .

I tak go spradziłam teraz Jo big_grin
Jakie działania czyni względem zawierania znajomości z kobietami Papieżyca
Bierny w tym temacie .
W celu romasowania : Król Mieczy
No on jest taki oschły nie chę nikogo urazić ale to typ informatyk sztywny . Król Mieczy jest chłodny .

Obserwuj wątek
    • neceg Re: Chłopaczek 08.11.15, 01:37
      Witaj Czy mogłabyś z całym szacunkiem zweryfikować swoje poprzednie wątki, proszę.
    • beata25_84 Re: Chłopaczek 09.11.15, 01:39
      Kombinuje w tych 7 mieczach, nie jest do końca uczciwy, otwarty. Król kijów to on jednak mocno napalony jest i pewnie to chce trochę ukryć. wink
      Ta Kapłanka mi się nie podoba, bo to też nieszczerość, a czasami nawet jakieś romanse na kilku frontach.
      Myślę, że nie tyle bierny co tajemniczy może być w tych swoich działaniach.
      Król mieczy to chłód, ale i analityczny umysł, więc do informatyka jak najbardziej pasuje - facet kalkuluje na ile mu się romansowanie opłaca.
      • neceg Re: Chłopaczek 09.11.15, 10:09
        Beatko25_84 wiem, że Ty jesteś zawsze pomocna i życzliwa dla każdego ale niestety blue_kwiatuszek ( a czekałam na nia już jakiś czas na tym forum aż znowu się pojawi i jest) nie zasługuje na Twój poświęcony czas. Jak wyżej widzisz poprosilam o weryfikację poprzednich postów. My tu łamiemy głowę, i służymy pomocą i naturalną rzeczą jest jakaś odpowiedź ze strony pytajacego, jakaś weryfikacja...niestety nie w tym przypadku dlatego proszę Cię ignoruj posty od tej osoby posty od tej osoby tak jak ta osoba ignoruje nas. Chyba, że blue_kwiatuszek zmieni swoje postępowanie!
        • bladamery Re: Chłopaczek 09.11.15, 10:38
          słowa "dziękuję" też ciężko jest się dopatrzyć.
    • beata25_84 Re: Chłopaczek 09.11.15, 22:52
      Necag nie zauważyłam wczoraj, że dopominasz się o informację zwrotną w starych postach, a później to już byłam w trakcie pisania i praktycznie na tym wątku jednocześnie dałyśmy wpis. Skoro tak to wszystko wygląda, to macie rację dziewczyny. Reszta zależy od zachowania Kwiatuszka. Uważam, że info zwrotne, to naprawdę nie jest mega wysiłek.
      • neceg Re: Chłopaczek 09.11.15, 23:24
        Tak Beatko to nie jest wysiłek., oczywiście ktoś może być bardzo zajęty przez parę dni lub wyjechać i na jakiś czas zapomnieć o internecie to trzeba to zrozumieć dlatego też dajemy szansę blue_kwiatuszek na sprostowanie tego i czekamy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka