Dodaj do ulubionych

Paryżu, przykro mi:(

14.11.15, 01:02
Bez rozkladu.
Wspominajac ich atak w autobusie.
Pamietam ludzi tchorzliwych i zastraszonych.
Karty nawet nie chca w dlonie wejsc. Europo nadciagaja krwawe lzy sad
RIP.
Wsciekly smutek mnie ogarnal. Lepiej patrzec w niebo.
Obserwuj wątek
    • neceg Re: Paryżu, przykro mi:( 14.11.15, 19:06
      DOLACZAM SIĘ..brak słów na to co się dzieje sad
    • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 00:41
      Przykre to bardzo, zwłaszcza, że jak zwykle Ci którzy ciągną za sznurki są bezpieczni, a giną niewinni ludzie z rąk osób, którym zostały wyprane mózgi ideologią. Tak było od zawsze i tak pozostanie. Wystarczy spojrzeć na losy chociażby II wojny światowej.

Oto co znalazłam przed chwilą na temat przepowiedni o najeździe islamistów:

amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=439

Poniżej podaję "najciekawsze" fragmenty:
      Na początek XXI wieku Wielki mistrz Nostradamus przewiduje najazd islamu na Europę. Ma to być jednoczesny najazd wielkich armii muzułmańskich na Grecję i Bałkany oraz na Włochy, Hiszpanie i Francje.
      Ma dojść do wielkiego najazdu islamu na Europę. Ma to być starcie dwóch wielkich cywilizacji. Cywilizacji Zachodniej z Kalifatem Wielkiego Talibanu - jak nazywał Nostradamus imperium islamskie.

Do Francji ma napłynąć tylu wyzbawców proroka, że kraj ten nie będzie mógł sobie z nimi poradzić. Najpierw ma wybuchnąć wojna domowa we Francji spowodowana przez żyjących w niej muzułmanów a potem krwawe walki ogarną cały kraj i nastąpi rozpad państwa. Paryż ma spłonąć z rąk swoich muzułmańskich mieszkańców. Od tego momentu mają zacząć się wielkie rewolucyjne zmiany na całym świecie które Nostradamus określa jako wielki kataklizm.
      Ta straszliwa wojna ma potrwać 27 lat. Polska ma być wolna od bezpośredniej okupacji islamskiej ale ma być pod jakimś wpływem islamu.
      Po wojnie w Europie ma zostać mniej niż połowa ludzi z czego Polska będzie najludniejszym krajem bo na jej terytorium nie będzie się toczyć wojna.
      • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 00:44
        Oto co ojciec Klimuszko przewidział w sprawie najazdu islamistów (ten sam link artykułu co powyżej):

Widziałem żołnierzy przeprawiających się przez morze na takich małych, okrągłych stateczkach, ale po twarzach widać było, że to nie Europejczycy. Widziałem domy walące się i dzieci włoskie, które płakały. To wyglądało jak atak niewiernych na Europę.
        • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 00:45
          Kolejna przepowiednia z tego samego artykułu (link jak powyżej):
          Przepowiednia z Tęgoborza

Była opublikowana masowo w "Kurierze", przez "prasę pomorską" i pochodzi z roku 1893 i wtedy była zupełnie niezrozumiała. Nocą 1893 roku w pałacu hrabiego Wielogłowskiego odbył się jeden z najsłynniejszych seansów spirytystycznych. Wszystkie zdarzenia, których nadejście wieszczył ustami medium podobno głos Adama Mickiewicza z zaświatów, spełniły się w ciągu kolejnych dziewięciu dekad. Przepowiednia ta stała się jednym z najsłynniejszych polskich proroctw. Kimkolwiek był autor tej przepowiedni to wiadomo, że doskonale przewidział opisane wydarzenia niemożliwe wręcz do przewidzenia w 1893 r. - wojna światowa, upadek trzech imperiów zaborczych i odrodzenie państwa polskiego. Na spełnienie czeka upadek państwa Zachodu pod naporem islamu i najazd Chin na Rosję.
          • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 00:49
            Przeraża zbieżność tych przepowiedni, fakt, że wiele z wczesniejszych rzeczy się sprawdziło i że mam wrażenie, że na własne oczy obserwujemy jak kolejne rzeczy się sprawdzają.
            " Do Francji ma napłynąć tylu wyznawców proroka, że kraj ten nie będzie mógł sobie z nimi poradzić. Najpierw ma wybuchnąć wojna domowa we Francji..." - przecież to już się dzieję - tam było wyjątkowo dużo wyznawców proroka, a teraz jest stan wyjątkowy wprowadzony... Co dalej - stan wojenny, wojna domowa. Aby nie, ale brzydko to wszystko zbieżne z widzeniem Nostradamusa.
            • carolina-8 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 15:44
              Z przerażeniem przeczytałam tą przepowiednię o rozpoczęciu wszystkiego we Francji..trochę mnie dziwi, że w tej przepowiedni islamizacja tylko otrze się o Polskę w porównaniu do innych krajów europejskich. Mówię "otrze" chociaż jest napisane, że będziemy pod wpływem islamu. Dziwi mnie to, bo jesteśmy w czołówce krajów europejskich o wyznaniu chrześcijańskim, oprócz tego sąsiadujemy z Niemcami w którym teraz jest tylu uchodźców z Syrii.
              Jednak ISIS jasno wypowiada, że Francja jest na głównym celowniku ze względu na bombardowania w Syrii.
              Strach myśleć, że te wydarzenia sprzed 2 dni mogą być zaledwie początkiem zdarzeń.
              • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 16:25
                Może Polska po tym co się stało we Francji rozsądniej podejdzie do przyjmowania uchodźców jak leci, bez sprawdzania. Poza tym to, że czasami jesteśmy tak fanatycznie katolickim krajem, że kościół aż się do polityki miesza, to może szczęściem w nieszczęściu będzie jednak jakąś zaporę stanowiło.

Nastradamus napisał, że o Polskę się to wszystko tylko "otrze", a przecież Klimuszko też głosił, że gdyby miał miejsce do życia wybierać w przyszłości, to byłaby to bez wahania Polska i też wieścił, że stosunkowo mało będzie zniszczona, mimo że i tak zginą tysiące.
    • ucztababette Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 20:00
      WALCIE DZWONY KATEDRO. Rozwalajcie to co nie nalezy do naszej europejskiej cywilizacji! Notre Dame, ty musisz stac i trwac bo ja tam jeszcze nie bylam! Jak mowilam ze ateista jjstem choc wuerze tylko juz nie pokazuje to WIERZE JAK KIEDY sie moje dziecko rodzilo, ze ZLO nie wygra!!! Z reka na sercu mowie Zlo zawsze jest slabsze!
      • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 20:08
        Aby tak było, ale nawet jeśli zło w końcu przegrywa, to i tak wcześnie potrafi krwawe żniwo zebrać. sad
        Jak dziś oglądałam wiadomości i jakiś 12 letni chłopiec opowiadał, że leżał, a koło niego zabity człowiek i tak strasznie się bał, że zaraz też zginie, to aż się popłakałam. To co zrobili terroryści to bestialstwo bez możliwości usprawiedliwienia! sad
      • beata25_84 Re: Paryżu, przykro mi:( 15.11.15, 20:10
        Aby tak było, ale nawet jeśli zło w końcu przegrywa, to i tak wcześniej potrafi krwawe żniwo zebrać. sad
        Jak dziś oglądałam wiadomości i jakiś 12 letni chłopiec opowiadał, że leżał, a koło niego zabity człowiek i tak strasznie się bał, że zaraz też zginie, to aż się popłakałam. To co zrobili terroryści to bestialstwo bez możliwości usprawiedliwienia! sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka