Dodaj do ulubionych

PILNE praca

07.01.16, 20:18
Będzie szybka weryfikacja. Kończyłam starą zakurzona sprawę w pracy, wszystko poszło gładko, ale...no właśnie "ale"... W papierach była jedna wersja ale kończąc to byłam święcie przekonana, że w międzyczasie przyszła informacja o pewnej zmianie i pod tą zmianę robiłam. Teraz zwątpiłam.

Sytuacja: 10 buław
Tak jest: król denarów
Tak nie jest: 9 buław
wynik: 9 mieczy, paź mieczy, rycerz denarów.

Te 9 mieczy to chyba można wziąć jako moje zamartwianie się, bo jutro dopiero się dowiem czy popełniłam błąd i pewnie zasnąć nie będę mogła. Jeśli tak to będę musiała jechać odkręcać a raczej dokręcać do pewnej instytucji. Ten rycerz denarów chyba jednak nie taki ruchawy? A jednak w tym paziu przepływ informacji. Mam nadzieję, że ten denarowy nie przejedzie się po mojej wypłacie. Ogólnie to już nie wiem nic z tych kart sad
Obserwuj wątek
    • bladamery Re: PILNE praca 08.01.16, 12:49
      Paź mieczy nigdy mi się dobrze nie kojarzy. Może być dym i denarowy z premią odjedzie w siną dal.....Daj znać jak poszło. Oby gładko!
      • hanna1985 Re: PILNE praca 08.01.16, 15:14
        Jakie jest konkretne pytanie? Co sie wydarzy?
    • misboaa Re: PILNE praca 08.01.16, 17:00
      Nie wiem o co chodzi w tek pracy ale te karty mowia ze jest wszystko ok. To problem raczejcwymyslony przez ciebie czyli ze cos tobie cos sie pomylilo i stad zamieszanie.
    • beata25_84 Re: PILNE praca 08.01.16, 22:32
      Sytuacja jest dla Ciebie obciążająca, chyba trochę w tym denarowym obawiasz się swojego szefa. To nikt zły, czy tyranizujący, ale budzi respekt i szacunek. Tak nie jest - nie wyjdziesz poturbowana, więc nawet jeśli coś namotałaś, to da się to odkręcić, a być może to tylko Twoje lęki i obawy - rozejdzie się wszystko po kościach.
      Wynik 9 mieczy i paź mieczy wskazuję na Twoje przygnębienie, wręcz taki stan pod depresyjny tą sytuacją (mi paź mieczy pokazuję osobę przeciążoną problemami, pogrążoną w smutku, trochę taką bezradną jak dziecko przez te stany depresyjne, z brakiem inicjatywy działania), a w tym rycerzu denarów, to chyba obawy o kasę - boisz się,że jak coś wyjdzie nie tak, to przejadą Ci się po pensji.
    • lilijova Re: PILNE praca 19.03.16, 01:57
      Z opóźnieniem, ale weryfikuję. Pojawiła się nagle pilniejszy problem i młyn, więc sprawa poszła w odstawkę na kilka dni. Namartwiłam się a przez okoliczności jakoś nie miałam odwagi zapytać, bo obawiałam się, że przez napiętą sytuację konsekwencje w razie czego będą większe... Na szczęście okazało się, że wszystko było w porządku smile
      • beata25_84 Re: PILNE praca 19.03.16, 23:24
        Dzięki za weryfikację, bo ta zawsze najcenniejsza w naszej tarotowej nauce. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka