06.03.16, 21:11
Teraz sie kochane zbiegnijcie i doradzcie co robic? A. wylosowalam wczesniej, ogolnie wobec niego. Nie wiem czy nadal obowoazuje bo cos sie w miedzyczasei dzialo/niewiele. B. dotyczy spotkania w konkretnego spotkania. Mysle ze do niego nie dojdzie. Ogolnie wydaje mi sie ze to ja mam byc gora. On mi w ckartach jakos nie lezy. Co do zwiazku z nim nie mam zamiarow. Inni byli lepsi big_grin Ludze sie ze moze uda sie cos w nim odkryc interesujacego. Dziewczyny mowcie szczerze. Na tym etapie mnie nie rani. Nudze sie smile
A.
1 tak sie wobec pana zachowywac - Mag, 4Mon 2Puch
2. Tak nie - 2 Bul Cesarz 10Puch
3. Wynik - Papiez(Spr, Pust, AMon, 7Mi)

B. - bylo pozniej i dotyczy konkretnego spotkanie ktore ma nastapic
1. tak sie zachow. - 7 Mi, 4Bul RMon
2. Nie - PMi. RPuch QPuch
3. Wynik - Swiat (7Puch, PBul)

Rada - Cesarzowa, KPuch, PMon
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: spotkanie 06.03.16, 23:38
      Misboaa jutro tu zajrzę smile
    • tabularasa22 Re: spotkanie 07.03.16, 09:51
      Omg Miss tyle kart, nie wiem jak to ogarniasz.
      W wynikach takie sobie karty jak na romans. Nie po drodze zupełnie. Dwa razy wyszła 7 Mi.
      Jak dla mnie zabrać swoje zabawki na swoje podwórko.

Może rozkład - co można w nim odkryć interesującego tongue_out
      Chociaż mi takie rzeczy się sprawdzają raczej w relacjach z kobietami - na początku tak sobie, czasem antypatia, a po jakimś czasie fajna przyjaźń, albo bliska znajomość.
      Z facetami - jak od początku letnio i nie iskrzy to nic z tego nie będzie.
      • misboaa Re: spotkanie 07.03.16, 17:31
        Tabularasa - widze ze karty nie bardzo. Zastanawiam sie czy do spotkania dojdzie? Nie lubie Swiata.
        7Mi. tez do niczego. On sie asekuruje ze bardzo chetnie tral la la ale obowiazki go ograniczaja czasowo, za czesto nie moze he he. Chyba nie chce robic mi przykrosci w razie czego. Druga sprawa to ze on pracuje w niedostepnym miejscu ktore chce zobaczyc. Powiedzial ze z nim moge po sprawdzeniu. 7Mi moglo by byc "wejsciem".
        Nie moge rozgryzc czy jemu doskwiera samotnosc a pozuje na razchwytywanego czy skacze gdzie popadnie i dlatego od razu stawie mi granice. Najpierw sie napala potem dystansuje Drazni mnie to.
        Jaka jest rada?
    • evro44 Re: spotkanie 07.03.16, 15:27
      Miss który to z kolei bo straciłam rachubę, ale masz branie wink
      • misboaa Re: spotkanie 07.03.16, 16:57
        evro44 napisał(a):

> Miss który to z kolei bo straciłam rachubę, ale masz branie wink
        evro nie marudz tylko pomagaj big_grin Gdybys stracila tyle lat co wierna Julia na balkonie to inaczej bys pisala big_grin
        Beata radzila zmienic dotychczasowa taktyke wiec zmieniam. Po wstepnej selekcji ogolnej: stan uzebienia big_grin weryfikacja dokonuje sie na spotkaniu.
        To konczy sie katastrofa big_grin big_grin big_grin Potem ide na kawe do moich dobrych kolegow i opowiadam jak bylo. Ubaw przez dwie godziny. Wczesniej byla zalamka. Najfajniejsze jest to ze zawodowo tym panom nie mozna nic zarzucic. Relacje z kobietami zas dno. Za dlugo chyba poswiecali czas budowaniu kariery a za malo inteligencji emocjonalnej.
        • ucztababette Re: spotkanie 07.03.16, 17:07
          Misboa niestety 90% ludzi zeby oplacic rachunkini kredyt zapieprza jak woly i sie nie dziwie ze maja do dupy relacje z ludzmi a tym bardziej super duper pstryk zaowono kobiety z mężczyzną jak i mężczyźni z kobietami. Mnie mozna zarzucic straszne rEczy ze jestem lewa do facetow etc etc a okazuje sie ze przy blizszym poznaniu jestem calkiem ok i w porzadku ale ludzie to malpy ktore od razu chca banana nie maja juz ludzie cierpliwosci czekac. A zeby jeszcze byc uczciwym i czekac to juz jeat nie ta planeta i epoka. Czasem lepiej byc samemu niz zeby ktos Ci wmowil ze jestes do kitu. Trudna sytuacja bo ludzie maja czekanie w dupie
          • misboaa Re: spotkanie 07.03.16, 17:17
            Babetta czasami umieram ze smiechu jak czyms walniesze big_grin Ludzie to malpy big_grin
            Czarownico jestes boska big_grin
          • tabularasa22 Re: spotkanie 07.03.16, 18:09
            Eh Babette - niestety tak jest. To czasy natychmiastowej satysfakcji. Banan ma być natychmiast, i to nie byle jaki. A jak skonsumowany - to siup, następny.
        • beata25_84 Re: spotkanie 07.03.16, 20:49
          Beata radzila zmienic dotychczasowa taktyke wiec zmieniam. Po wstepnej selekcji ogolnej: stan uzebienia big_grin weryfikacja dokonuje sie na spotkaniu.
          To konczy sie katastrofa big_grin big_grin big_grin Potem ide na kawe do moich dobrych kolegow i opowiadam jak bylo. Ubaw przez dwie godziny. Wczesniej byla zalamka.

Hahahaha, rozwaliłaś mnie Misboaa - super,że dystans chociaż trochę łapiesz i trzymam kciuki za normalnego kandydata. smile
        • tabularasa22 Re: spotkanie 07.03.16, 21:00
          Ooo ja pamiętam takie zdarzenie, x lat temu a jednak żywe tongue_out Niczym koszmar z ul. wiązów big_grin
          Wpadam kiedyś do klubu i.... oh my ... przy barze siedzi młody bóg. Atletyczna zgrabna budowa, smagła skora, ciemne oczy, lekki zarost. I te włosy, długie, gęste, orzechowe, kręcone niczym perskie pierścienie.
          Normalnie mnie zamurowało. Pakuję się na hoker obok, zamawiam coś, on już zerka, w końcu się odwraca i... uśmiecha.... O mało nie spadłam z krzesła. Takiego horroru nie widziałam chyba w życiu. To coś nawet trudno nazwać zębami, to były jakieś dramatyczne resztki. Masakra dziewczyny. Tak że popieram - stan uzębienia numero uno big_grin
    • beata25_84 Re: spotkanie 07.03.16, 21:02
      A.
      1 tak sie wobec pana zachowywac - Mag, 4Mon 2Puch
      Ty rozdajesz karty w tej relacji i decydujesz czy go trzymać na dystans, czy zacieśniać relację. Jak będziesz chciała, tak będziesz miała, bo Mag wszystko w garści trzyma i to zawsze zwycięsca - sprytny, inteligentny, czarujący. wink

2. Tak nie - 2 Bul Cesarz 10Puch
      Chyba jednak na stały związek to się raczej nie nastawiaj. Mozesz poczarować, poromansować, ale Cesarza i wesela nie będzie.sad

3. Wynik - Papiez(Spr, Pust, AMon, 7Mi)
      Rozbije się wszystko o zasady moralne i nierówny poziom dojrzałości życiowej. Ty już gotowa na poważne związki, on chyba jeszcze nadal nie. Pustelnik to mądrość, dojrzłość życiowa, a że otoczony sprawiedliwością i Asem Monet - to chcesz kogoś, kto by był dojrzały, mógł dać od siebie, a nie tylko brać, a jednocześnie kogoś o ustabilizowanej sytuacji finansowej. W tej 7 Mieczy to niestety ostre kombinowanie - nie da się mieć wszystkiego.

A tak już odbiegając od rozkładu - to że w pracy świetnie sobie facet radzi, to może oznaczać, że tam swoje kompleksy leczy, a w codziennym życiu, zwłaszcza w kontaktach z kobietami czuje się nikim, albo jest nastawiony tylko na przyjemność, byle by jak najdalej od uczuć, bo te mu obce, przerażające, bo w głębi ducha, to niedojrzały dzieciak.
      Tak więc fajnie,że chcesz kogoś ustawionego, ale lepiej testy rób na wielu płaszczyznach życia codziennego - jak reaguję na Twoje potrzeby, a nawet na takie "błahostki" jak stosunek do zwierząt, małych dzieci, innych ludzi - to dużo mówi o człowieku. Dobry człowiek nie skrzywdzi zwierzęcia ani małego dziecka. wink
    • beata25_84 Re: spotkanie 07.03.16, 21:52
      B. - bylo pozniej i dotyczy konkretnego spotkanie ktore ma nastapic
      1. tak sie zachow. - 7 Mi, 4Bul RMon
      Okrężną drogą dać do zrozumienia,że chodzi Ci o stabilizację, wspólny dom i takie praktyczne, odpowiedzialne myślenie. Tyle tylko,że 7 mieczy to karta kombinowania, więc nie możesz walić prosto z mostu, tylko dyskretnie, delikatnie, podchwytliwymi pytaniami badać grunt.wink

2. Nie - PMi. RPuch QPuch
      Ani nie być obrażoną, urażoną, ani za bardzo wylewną, nie liczyć na zbyt wiele.

3. Wynik - Swiat (7Puch, PBul)
      Świat mi sie zawsze radośnie kojarzył, to karta możliwości, otwarte drogi, nic jeszcze nie jest przesądzone. Karty dociągnięte mówią znów o tym,że Ty marzenia, on chemia, ale może po prostu niech czeka na tego banana, a Ty mu nim tylko machaj z odległości. wink Nie możesz mu też powiedzieć, że nie dostanie, bo co to za polowanie, jak zwierzyny nie widać. wink
      • misboaa Re: spotkanie 08.03.16, 22:14
        Oczywiscie ze jak bedzie grzeczny to tego nie powiem. Niech ma cos ze spotkania big_grin Jak nie bedzie to przekona sie od razu ze nici z zabawy. Rada w Cesarzowej to chyba nie wysilac sie do niego. Rozmow o potrzebach stabilizacji tez nie bedzie bo nie o to m chodzi. Zobaczymy.
        • misboaa Re: spotkanie 14.03.16, 17:38
          Beata dobrze zgadlas tylko na odwrot ? To on zadawal podchwytliwe pytania i badal grunt.
          Jest od dluzszego czasu bez pary ( nie byl oczywiscie sam) i widac ze samotnosc emocjonalna mu doskwiera. Z okazji napewno by skorzystal ?? bo cos mu sie w zyciu nie ulozylo i chyba stracil nadzieje na zwiazek. Wydaje sie byc ok. Niestety mi cos nie odpowiada w jego zewnetrzu. Denerwuje sie tym sama na siebie.
          • beata25_84 Re: spotkanie 14.03.16, 20:26
            Misboaa dzięki za info zwrotne.
            Nic na siłę, ale zawsze możesz dać mu drugą szansę spotkania. Jak Twoja alergia się powiększy to uciekać,a jak nie to może warto próbować. Już wiesz co Ci tak nie odpowiada w jego wyglądzie? Może to się da jakoś skorygować, albo jak bliżej go poznasz, to będzie mało istotne. Trudniej wnętrze zmienić, niż "zewnętrzne". wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka