Dodaj do ulubionych

zagadka zdrowotna

18.03.16, 01:03
Jutro wybieram się do lekarza, w związku z tym zagadka z szybka weryfikacją:
Co mi się ostatnio w zdrowiu sypie? Czego dotyczy problem?

Można też spojrzeć czy w ogóle jutro mnie ten NFZ poratuje czy "skończą się bloczki" big_grin
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: zagadka zdrowotna 18.03.16, 22:24
      Wiem że post factum ale spróbowałam właśnie.
      Co dolega pani. m. - 4 miecze
      jaki był doktor ? ( a tak jakoś mi to wpadło ) - Giermek Monet
      czy dostałaś skierowanie - 3 kielichów

No tak , ewidentnie coś dolega big_grin ... tylko co...
      4 Miecze - stawiam na dolegliwości kręgosłupowo stawowe. Coś co unieruchamia - rwa kulszowa, problemy ze stawem kolanowym - skręcenie, zwichnięcie, stłuczenie. Promieniujące bóle od kręgosłupa, porażenia nerwowe - coś co jest bardzo bolesne i zmusza do leżenia i wypoczynku.
      Lekarz był młody , dosyć zaangażowany, próbował ci pomóc.
      Myślę że dał ci jakieś skierowanie, zaprosił do udziału w procesie osoby trzecie - jakiegoś innego specjalistę.
    • pani.margot Re: zagadka zdrowotna 19.03.16, 14:54
      Faktycznie coś, co przeszkadza ostatnio w poruszaniu się i głównie leżę wlasnie na plecach, jak mężczyzna na karcie, więc baaardzo blisko tylko nic z kręgosłupem itp.

Dokładnie, lekarka zaangażowana i od razu wypisała skierowanie do kogo innego.

Ja to nigdy nie umiem na zdrowotne rzeczy wróżyć, więc tym bardziej super interpretacja smile
      • tabularasa22 Re: zagadka zdrowotna 19.03.16, 15:59
        Ja też nie umiem na zdrowotne ale będę się uczyć smile
        U mnie na karcie miecze celują w brzuch głównie . jakaś dolegliwość z tego rejonu ? Jelita lub sprawy kobiece . Konieczne usg ?
        • pani.margot Re: zagadka zdrowotna 19.03.16, 17:21
          Bingo, to właśnie te okolice. Ale co konkretnie to juz by chyba bylo ciężko wydłubać z kart big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka