Co ja moge kochano o twoich kartach napisac? Wyszla tak jak caly czas mowisz! Masz swoja wizje i koniec! Kropka. Karty sa wlasnie o tym
1. Jak sie potoczy zycie uczuciowe babetki do nastepnej Sobotki za rok - Pust. 10Mon, 6Bul
2. Takie ma szanse na stworzenie zwiazku w tym czasie - 4Mi, Cesarz, KPuch
3. Tak nie bedzie - Swiat, 2Mi, ABul
rada - 7Puch, 8 Puch, 6Puch
Uwazam ze bedziesz singlowac na wlasne zyczenie. Prawda jest taka, ze znasz zycie. Wiesz, ze byle czym i z byle kim to nie rozrywka dla osoby takiej jak ty. Ty sie naprawde swietnie czujesz sama ze soba. Nikt tobie gitary nie zawraca, nie zaburza rytmu oddychania. Niemniej zauwazylas ze milo by bylo miec przy sobie kogos kto tobie dorownuje. Czujesz w sercu osamotnienie.
Masz konkretne wyobrazenie faceta i tylko dla takiego mogla bys zrobic wyjatek. Facet ma byc spod igly! Najwyzsza klasa. Wszystko na swoim miejscu, lacznie z chusteczka w kieszeni
Milo by tobie bylo gdyby o ciebie zabiegal. W takim romantycznym ale niewymuszonym stylu. By przyjemnie bylo wyjsc razem czy pokazac go rodzinie. Wydaje mi sie ze z otwartymi rekami przyjela bys przedwojennego ulana. Teraz, tacy juz chyba nie istnieja, ale prawda jest ze rownez wtedy bylo ich niewielu. To elita czarodziejow

Panie mdlaly
Gdyby wspolczesne dziewczyny wiedzialy o czym mowie wszystkie chcialy by tylko takiego
Jakby dalej nie rozwijac opowiesci w te strone to widze w kartach, ze bedziesz sie spotykac i da to tobie przyjemnosc. Pana, dokladnie takiego z wyobrazni w tym roku nie spotkasz, ale posrod kilku innych z ktorymi masz szanse zawrzez znajomosc, jeden okaze sie ciekawy. Skup sie na nim. Karty mowia zebys zrobila sobie cos w rodzaju rachunku: co jest dla ciebe najwazniejsze u mezczyzny, a z czego mogla bys zrezygnowac. Potrzebujesz nieco zawezic oczekiwania bo wszystkich cech nie da sie pomiescic w jednym czlowieku a poczujesz wtedy przyjemnosc ze spotkan z tym jednym panem ktorego widze w kartach. Rzecz w tym ze ty obecnie wciaz jestes niechetna do takich rachunkow. To tobie jednak radza karty. Zrob to i poczuj soft feeling
Ten pan o kotorym mowie mieszka w pewnej odleglosci od ciebie, ale nie jest to zbyt daleko. Napewno nie Fr. Moze inna dzielnica. Moze byc Polakiem. Na poczatku bedziecie sie spotykac od czasu do czasu. Nie bedzie to typowy staly zwiazek, ale jest na to szansa gdy sie lepiej poznacie. Wtedy zauwazysz ze wprawdzie nie jest komandosem o ktorym kiedy mowilas, ale to nic nie szkodzi bo fajny z niego gosc. Super do pogadania, posmiania, wyskoczenia na dni teatru. Wstydu czlowiekowi nie narobi

Pusc idealy z drugiej stony i daj jemu szanse.
Jeszcze sie trzymasz rodziny i obobiazkow, stad wciaz taka "koslawosc" ale juz wiesz, ze samej tez nie dobrze, ze masz przeztrzen ktora nalezy zagospodarowac. Sproboj z nim choc przez lato, a przekonasz sie ze moze zostac na dluzej