Dodaj do ulubionych

prognoza zdrowia

27.06.16, 00:24
Hej.
Chodzi o moja kolezanke z pracy.
Odchodzi.
Powiedziala mi, ze w listopadzie ub.r pezeszla operacje. Usuwali tarczyce. Niestety nowotwor. To b. Mloda osoba.
Minelo pol roku. Niestety okazalo sie ze znalezli w resztkach platow ogniska rakowe. Za tydIen jedzie juz na jod radiokatywny. A ma zdawac na doktorat tu w Anglii.

Czy uda im sie Ja wyleczyc?

PrEklad: Sad i as denarow
Wejscie:Krolowa Mieczy
2,6negatywy: Rycerz denarow, 2 miecze
3,5pozytywy:krolowa kielichow, 3 bulawy
4dominanta:Krol Denarow
Wyjscie: 9 mieczy

I mnie az porazilo 9mieczamisad
Gadalysmy o chorobie, tarocie, stresie, Jej mnie szkoleniu w pracy i calej pomocy. Jest 12lat mlodsza ode mbie. NAWET dzieciaka jeszcze nie doczekali z mezem.
A ja za dzieqczyne trzymam kciuki i mam nadziehe ze Jej polscy lekarze pomoga bo ang nie chcieli!
Jak myslicie- czy mimo tak powaznyvh klopyow wyjdzie z tego?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: prognoza zdrowia 27.06.16, 23:21
      Musze to przemyslec....
      Czy jest prognozowana operacja? Czy jod jest ostatecznoscia?
      Widze ze ona/bardzo zle zniesie ta terapie, ale powinna przyniesc dobry skutek. Dostanie bardzo dobra opieka lekarska, a czas terapi spedzi w najlepszym dla sirbie miejscu. Moze to dom, piekna okolica. Bardzo od res miejsce dla niej. To duzo znaczy. To pomoze jej byc dobrej mysli i pozytywnie bedzie wplywalo na leczenie.
      Tak jakby mieli jej wyciac calkowicie tarczyce. To powinno dac dobry rezultat. Jest szansa na dobry weynik. Problem w tym ze ona bedzie kompletnie rozwalona hormonalnie. Brak panowanie nad emocjami. To znesie zle i dlatego miejsce w ktorym ma przebywac powinno byc wyjatkowe dla niej.
      Swieze jedzenie, dobra dieta, las czy ogrod dookola. Moze jej rodzicie maja taki dom? To jest dla niej bardzo dobre.
      Szansa na poprawe jest. Na poczatku bedzie tak jak bylo, ciezko, ale potem cos ruszy w dobrym kierunku.
    • beata25_84 Re: prognoza zdrowia 28.06.16, 10:00
      Mysle,ze wyjdzie z tego,ale psychicznie bedzie bardzo rozwalona.
      • misboaa Re: prognoza zdrowia 28.06.16, 16:32
        Psychicznie to nieststy osiagnie dno. Troche przez strach ale gownie przez robote hormonow. To bedzie nia kierowalo a nie ona soba.
        Nie wiem czy slusznie, ale wodze to tak ze powinna pic duuuzo swiezych sokow. Miesc non stop dostep do swiezych warzyw i owocow prosto od chlopa przerabiac je i pic. Takze owoce egzotyczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka