Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

17.07.16, 19:43

Bardzo proszę o Waszą interpretację:

Jak wypadnę na spotkaniu zawodowym - Kochankowie z dobrania 4 pucharów
Osoba z którą się spotykam - Rycerz Denarów
Efekt spotkania - Królowa buław

Jak ja wypadnę pojęcia nie mam. Osoba z którą mam spotkania bez emocji ale za to z konkretami. Efekt - działanie i powodzenie
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Prośba o pomoc 17.07.16, 19:59
      Na spotkaniu będziesz starała się o dobre relacje, ale biorąc pod uwagę kartę dobraną, to chyba zakończy się na chłodnej uprzejmości. Wszyscy będą wiedzieli, że to czas wyboru wśród kandydatów i nie ma miejsca na sentymenty.
      Rekrutować będzie Cię facet? Już wiesz z kim masz rozmowę?
      Wygląda na to, że to ktoś w miarę młody, praktycznie myślący, skupia się na konkretach. U mnie najczęściej ktoś z ciemnymi włosami.
      Na spotkaniu zrobisz wrażenie osoby przebojowej, pełnej energii. Możliwe, że będziesz też chciała na nim atrakcyjnie nie tylko wypaść, ale i wyglądać.
    • beata25_84 Re: Prośba o pomoc 17.07.16, 20:01
      Jak dla mnie zrobisz dobre wrażenie, ale karty nie pokazują czy to Ty zostaniesz wybrana.
      Twój rozkład mi tego nie przesądza, a wręcz 4 puchary mogą wskazywać na pewien niedosyt.
      • rozum_czy_serce Re: Prośba o pomoc 17.07.16, 22:50
        Bardzo dziękuję. Cieszę się smile To rozmowa z Klientem nowym także masz rację, że będę się starała zbudować jak najlepsze relacje. To Pan czy młody to nie wiem ponieważ się nie wdzieliśmy jeszcze. Napiszę jutro wieczorem. Jeszcze raz dziękuję.
      • rozum_czy_serce Re: Prośba o pomoc 21.07.16, 11:01
        Dzień dobry,

Na początku chciałam przeprosić że dopiero teraz piszę jak się udało.. było to spowodowane obowiązkami zawodowymi.

Jeżeli chodzi o Pana to Twój opis był strzałem w dziesiątkę. Pan przed 40-tką, mega konkretny! Powiedziałabym, że szatyn smile

Spotkanie nie zakończyło się jakimiś konkretnymi uzgodnieniami, otworzyło jedynie możliwości współpracy. było miło, ja się starałam i Pan się starał; widać było że nam zależy żeby stworzyć grunt pod współpracę.

Chciałabym bardzo podziękować Ci za pomoc i Twój czas poświęcony rozkładowi. Pozdrawiam
        • beata25_84 Re: Prośba o pomoc 23.07.16, 23:20
          Dzięki za info zwrotne smile
          Rozkład sprawdził się w 100%. Masz dobrą rękę do losowania kart. smile
          • rozum_czy_serce Re: Prośba o pomoc 27.07.16, 14:56
            Dziękuję wink
        • beata25_84 Re: Prośba o pomoc 23.07.16, 23:21
          Długo się tarotem zajmujesz? Jakiej talii używasz? smile
          • rozum_czy_serce Re: Prośba o pomoc 27.07.16, 14:58
            zainteresowałam się tarotem 8 lat temu, jakieś 6 lat temu odłożyłam go i tak czekałam kiedy zapragnę znów go zgłębiać. Myślę, że nadszedł ten czas, uczę się. Co z tego wyjdzie, zobaczymy smile
            Dziękuję bardzo za pomoc
            • beata25_84 Re: Prośba o pomoc 01.08.16, 21:37
              To w takim razie zapraszam do wspólnej nauki. smile Kiedy można wymienić się spostrzeżeniami z innymi, to nauka idzie dużo szybciej i przyjemniej. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka