Dodaj do ulubionych

7 kielichów..

25.07.16, 18:51
Witajcie!
Mam taki problem. Dużo rozmyślam na temat pewnego mężczyzny. Pewna osoba stawiała mi tarota i na pytanie czy on myśli czasem o mnie (tak mi się wydaje,że rowniez mnie zauwazyl) wypadło 7 kielichów..faceta nie znam bezpośrednio tylko powiedzmy na odległość. Czy jest możliwość, że tej obcej osobie ta karta pokazała moje wyobrażenia na jego punkcie?
Obserwuj wątek
    • kokoryczko Re: 7 kielichów.. 25.07.16, 21:30
      Hm..myślenie, fantazjowanie, ale brak akcji. Może tu zdecydowanie trzeba zadziałać? wink
    • misboaa Re: 7 kielichów.. 25.07.16, 21:54
      To jest zle postawione pytanie. Zbyt ogolne poniewaz nawet ktos kto widzi cie pierwszy raz, mija na ulicy rowniez o tobie pomysli, a po dwoch sekundach zapomni. Myslimy o kazdej osobie ktora znamy z widzenia. To nic nie znaczy.
      W tej sytuacji i z jednej karty trudno wywnioskowac co on o tobie mysli, w sensie czy jest zainteresowany czy tylko omija cie wzrokiem. Konieczana jest reszt kart i pytan.
      • 91anka Re: 7 kielichów.. 26.07.16, 07:27
        A jak najlepiej zapytac kart,żeby dowiedzieć się czy myśli o mnie jak osoba zakochana? My się dość często widzimy i tak mi się wydaje..czy przez to ja mogłam w tych 7 kielichach wyjść mimo,że pytanie jego myśli dotyczyło? Czy gdyby o mnie czasem nie myślał nie wyszłaby po prostu inna karta, która mówiłaby,że nie myśli? A na pytanie czy mu się podobam (w tym sensie czy mnie zauważył tak pozytywnie) wyszedł as kielichów..
        • zorkaja Re: 7 kielichów.. 27.07.16, 09:23
          Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie stwierdzając "tak mi się wydaje,że rowniez mnie zauwazyl" - 7 kielichów. As kielichów jest kontynuacją 7 kielichów, czyli tego, co Ci się wydaje. Budujesz w sobie na razie emocjonalną bajkę.
          • 91anka Re: 7 kielichów.. 27.07.16, 20:56
            Czyli jesteście prawie pewne, że to mnie te karty pokazały? ;/ tego się obawiałam,że to by zbyt piękne było,żeby było prawdziwe..a żadna z Was nie dałaby rady zapytać swoich kart, nawet powiedzmy, zeby odpowiedzialy tak lub nie czy to rzeczywiscie moja fantazja, czy faktycznie jest cos na rzeczy z owym panem?
            • misboaa Re: 7 kielichów.. 27.07.16, 21:43
              Ja tak nie powiedzialam. Nie jestem zwolenniczka teorii ze w konkretnym pytaniu o uczucia itp jakiejs osoby tarot pokazuje mysli "listonosza" big_grin
              Aby odpowiedziec potrzebuje calosc bo tak to jakby czytac strzepy gazety. Moge za to odpowiedziec ze podobasz mu sie. Sek w tym, co juz mowilam, ze mijamy kogos i widzimy ze osoba jest ladna (mamy taki swoj ranking), ale niekoniecznie jestesmy nia zaintersowani na tyle by chciec podrywac.
              Nie wiem jak jest w twoim przypadku: czy on jest tylko niesmialy czy tez przymierza sie do ruchu lub widzi i zaraz zapomina. Zamiast stawiac kolejne karty po prostu usmiechnij sie do niego nastepnym razem a bedziesz wiedziala jak jest smile
              • 91anka Re: 7 kielichów.. 28.07.16, 16:00
                Ale te 7 kielichów to by mnie idealnie określiło,dlatego obawiam się, że może karty chciały pokazać to obsesyjne moje myślenie o nim smile
                A co do rozkładu, nie mogę go znaleźć, ale z takich odpowiedzi pojedyncze pamiętam np.
                na pytanie jak by zareagował,gdybym zrobiła mały krok w jego kierunku np.właśnie poprzez uśmiech - 3 puchary odwrócone wyszły, jak mnie widzi - karta mag, jego życzenie w stosunku do mnie -papież..
                • beata25_84 Re: 7 kielichów.. 01.08.16, 22:19
                  7 kielichów to zawsze jakieś złudzenie, może to być oczywiście Twoje myślenie życzeniowe i pewna "obsesja" na punkcie tegoż pana, ale jedna karta to zdecydowanie zbyt mało, żeby mieć właściwy obraz sytuacji i przesądzać o co chodziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka