29.07.16, 22:55
Witamwink
Nie będę oryginalna w pytaniuwink...chodzi mi o egzamin praktyczny z prawa jazdy...
Wczoraj nie zadałam, następny mam 25 sierpnia i takie też zadałam pytanie kartom: "Czy 25 sierpnia zdam egzamin z prawa jazdy?"
Wyciągnęłam 3 karty: KRÓL BUŁAW, KRÓLOWA BUŁAW, 6 BUŁAW
Mam odczucie, że karty są pozytywne...Co do szóstki buław nie mam wątpliwości że to bardzo dobra karta, ale nie mam pojęcia, jak zinterpretować, jeśli chodzi o egzamin, Króla i Królową buław. Ktoś pomoże wink ?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Egzamin:) 29.07.16, 23:44
      Telka karty są oki! masz same buławy będzie power , dasz sobie radę i zdasz 6 kijów smile
    • telka13 Re: Egzamin:) 30.07.16, 20:11
      Dziękiwink Kurczę, mam nadzieję że tak właśnie będzie...ułatwiło by to wiele spraw. Napiszę jak poszło.
      • misboaa Re: Egzamin:) 01.08.16, 17:39
        Super! Zdasz. Nie daj sie tylko poniesc adrenalinie. Na spokojnie podejdz. Bedzie dobrze smile
    • beata25_84 Re: Egzamin:) 01.08.16, 22:35
      6 Buław to karta zwycięstwa, a biorąc pod uwagę KBuł (obstawiam egzaminatora) i QBuł (obstawiam, że Twoja karta), to jakoś zgracie się energiami z egzaminatorem i będzie w miarę bezstresowo i w dobrej atmosferze. Nie przekrocz tylko prędkości, bo energia będzie Cię rozsadzać. smile
      Wg mnie też egzamin będzie zdany, zwłaszcza, że 6Buł zamyka wszystko. smile
      Trzymam kciuki, daj znać jak poszło. smile
      • telka13 Re: Egzamin:) 02.08.16, 22:42
        Dzięki Beatosmile Zastanawia mnie tylko jeszcze jedna kwestia. Ja czasem tak robię (chodź chyba nie powinnam, bo to trochę bez sensu), że zadaję jakieś pytanie kartom a za kilka dni pytam się o to samo...tak jakby dla sprawdzenia?....zawsze wtedy wychodzi mi co innego niż poprzednio. Bynajmniej jak pytam się o egzamin na prawo jazdy to bardzo często wychodzi mi karta V mieczy, co to może oznaczać?
        • ucztababette Re: Egzamin:) 03.08.16, 23:18
          Nie chcialam dublowac choc looknelam na karty z samego pozatku postu. Zdasz. Nie pytaj dwa razy o to samo bo to raczej sure ze bedzie inaczejsmile uznaj za wlasciwa dyrektywe pierwszy rozklad chyba ze karty Ci fruwaly to wtedy nie byl czas na to pytanko.
          • misboaa Re: Egzamin:) 04.08.16, 17:31
            Po co sprawdzasz? Ta oznacze ze wiele podejsc przed toba a jak zdasz to i tak nie bedziesz prowadzic auta nie bedziesz sie w tym czula dobrze.
            Jak sie sprawdza karty to one sobie z ciebie zartuja. Teraz nie wiadomo ktora wrozba jest prawdziwa. Nie rob tak wiecej.
            • beata25_84 Re: Egzamin:) 05.08.16, 16:31
              Zgadzam się z Misboaa, że jak się zaczyna karty sprawdzać, to one zaczynają przekłamywać. Najlepiej pierwszą wróżbę brać pod uwagę. Nie można w koło o to samo pytać, bo karty zaczynają się kręcić lub po prostu kręcić jak mi kiedyś ktoś powiedział przy wróżeniu klasycznymi. wink
              • telka13 Re: Egzamin:) 29.08.16, 19:54
                ZDAŁAM! Wszystko poszło tak po prostu....łatwo, jak nigdywink Dziękismile
                • beata25_84 Re: Egzamin:) 29.08.16, 21:21
                  Gratulację! smile 6 Buław to świetna karta na sukcesy! smile
                • ucztababette Re: Egzamin:) 29.08.16, 21:48
                  A nie mowilam?
                  Brawo I szerokich drozek on all world's roads!
                  Ps: Stop to holy znak I wbij sobie to do glowysmile
                  Pozdrawiam I gratuluje.
                  • telka13 Re: Egzamin:) 30.08.16, 21:03
                    Dzięki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka