olga_w_ogrodzie 18.05.09, 16:56 już przeszedł samego siebie, a jego rozmówczyni na poważnie wszystko bierze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33197&w=95453117&a=95453117 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funstein Re: Funstein 18.05.09, 19:43 w każdym królestwie musi być Stańczyk, a Wam go bardzo, bardzo brakowało ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Funstein 19.05.09, 00:59 no, no. wysoko mierzysz. czujesz się matejkowskim stańczykiem rozmyślającym nad losami masowo masturbującego się narodu ? Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 11:14 nieeee ;) z pobudek czysto egoistycznych trenuję dyskusje z osobami ślepymi, wypartymi i uzależnionymi. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 16:17 ano ;) do lipca jeszcze spokojnie zdążysz wyzdrowieć, tylko przestań czochrać boberka ;) Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 16:23 fakt, jest tyle ciekawszych rzeczy: www.joemonster.org/art/3411/Nagi_instynkt_czyli_alfabet_seksu Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Funstein 19.05.09, 16:37 a wiesz, Dolor, czytałam o tym wczoraj akurat na innej stronce, ale tylko do połowy litery "b" doszłam, bo mnie zbrzydziło. a wczoraj w nocy na Polsat Cafe troje seksoholików pokazywano. pewna pani mówiła m.in. o tym, że jej dewiacją jest pociąg do ludzi z amputowanymi kończynami. opowiadała, jak zarywała faceta bez nogi, ale biedaczek się jej bał. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 17:09 Dobrze, że świat nie jest tak nudny, jak się Funiowi wydaje, mnie się autossassinofilia spodobała. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 17:20 różnorodność dewiacji świata seksu wynika z najróżniejszych doświadczeń dzieci w wieku, kiedy kształtuje się tożsamość seksualna człowieka, czyli w wieku 3-4 lat. Preferencje seksualne są efektem zachowań rodziców. Jeśli dziecko miało czulszego psa od matki to zostanie zoofilem, jeśli ciepło pocałunku z rodzeństwem było ciekawsze niż krzyk matki - świat dostanie pedofila. itd itd itd Ja piszę nie o różnorodnym świecie tylko o neurologii empirycznej. nałogowe katowanie mózgu powoduje depresję - niezależnie od płci, preferencji i ewentualnych dewiacji. Można być depresyjnym hetero i szczęśliwym gejem albo odwrotnie. Wszystko zależy od intensywności. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Funstein 19.05.09, 17:25 > Jeśli dziecko miało czulszego psa od matki to zostanie zoofilem, > jeśli ciepło pocałunku z rodzeństwem było ciekawsze niż > krzyk matki - świat dostanie pedofila. a jeśli dziecko wolało się przytulać do drzewka niż do matki, to zostanie dendrofilem... Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 17:46 prawdopodobnie albo da matce drewnianym bejsbolem po głowie albo się powiesi na tym drzewie. Wszystko zależy czy postanowi żyć zgodnie z sobą czy normami społecznymi. Jeśli zgodnie z naturą człowieka - da drewnianym bejsbolem po głowie matce za jej podłość i pójdzie dalej to zwycięży jako człowiek. Jeśli postanowi się powiesić, bo normy nie przewidują agresji wobec rodziców - to przegra. Świat jest pełen agresji. Rodzi się ona zawsze i niezmiennie w głowach matek, które postanowiły zagryźć niechciane dzieci. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:21 jak dasz jeden argument merytoryczny w rozmowie zamiast tylko rzucać bezwartościowe słowa to chyba zjem własnego buta. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Funstein 19.05.09, 18:23 jedni jedzą dzieci, inni jedzą buty. jak sie ta parafilia jedzeniowa nazywała? Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:28 jedzenie butów jest tylko symbolicznym przyznaniem się do czegoś. jedzenie dzieci jest jednocześnie podłe, głupie i okrutne. Zdecydowanie wolę jeść buty. Moje dzieciaki są zbyt twarde, żeby je ktokolwiek mógł ugryźć, bo o to zadbałem. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Funstein 19.05.09, 17:45 Funstein a twa wiedza jaką drogą nabyta? Praktyk, teoretyk? Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 17:49 obserwator, dyskutant, wolontariusz, ojciec, mąż i syn. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Funstein 19.05.09, 17:52 A Twoja mamusia i tatuś to co Ci złego zrobili ? Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:10 a skąd taki absurdalny wniosek? przedstaw swój tok rozumowania, znajdziemy błąd. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Funstein 19.05.09, 18:13 > przedstaw swój tok rozumowania, znajdziemy błąd. czyli: napisz cokolwiek, a funstein powie ci, że myślisz macicą i pożerasz własne dzieci Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:25 której z Was powiedziałem, że zagryza własne dziecko ? to, że myślicie macicami jest aksjomatem, bo przed 50-tką kobieta nie ma dostępu do własnego rozumu, ale zakładanie, że któraś z Was zagryza dziecko tylko dlatego, że mówię że jest to przyczyna agresji u ludzi, jest niedorzeczne. nie utożsamiajcie się tak wszystkie ze wszystkimi, bo mimo dość prostej budowy jesteście odrębnymi organizmami. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Funstein 19.05.09, 18:27 a ja zjadam fasolki często. w sałatce z sosem chili. białe i czerwone, żeby rasistowsko nie było, a patriotycznie. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Funstein 19.05.09, 18:21 > przedstaw swój tok rozumowania, znajdziemy błąd. A skąd takie absurdalne żądanie. Opisz swoje dzieciństwo, znajdziemy błąd. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:31 hehehhehe jeśli ktoś wysuwa tezę to musi ją czymś poprzeć. nie było żadnego poparcia, tylko stek agresywnych bzdur nie warty komentarza. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 17:51 funstein napisał: > Jeśli dziecko miało czulszego psa od matki to zostanie zoofilem, > jeśli ciepło pocałunku z rodzeństwem było ciekawsze niż > krzyk matki - świat dostanie pedofila. > > itd itd itd np. jeśli dziecko miało zabawki, czeka je anaclitism - typ fetyszu związany z przedmiotami dziecięcymi. Jeśli zmarła babka była ciekawsza niż krzyki matki, zostanie nekrofilem. > > Ja piszę nie o różnorodnym świecie tylko o neurologii empirycznej. > Postęp, kiedyś była tylko okulistyka empiryczna. > Można być depresyjnym hetero i szczęśliwym gejem albo odwrotnie. > Wszystko zależy od intensywności. Fakt, Casanova był szczęśliwszy niż asceta. > > > Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:19 jeśli dziecko miało lepszy kontakt z babcią w wieku rozkładowym w momencie inprintowania preferencji (3-4 rok życia) to będzie miało skłonność do zwłok :( szczęście nie leży w ascezie tylko w umiarze, a Casanova znany jest wyłącznie z własnych relacji bardziej niż mocno trącących mitomanią. Jego portrety pokazują, że miał problemy hormonalne i z nerkami. Mógł być awanturnikiem i podróżnikiem, ale buhajem to on nigdy nie był. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 18:25 Rozwiązywałeś? ciekawym wyniku: Sprawdź swój iloraz seksualności SQ Kwestionariusz ilorazu seksualności opracowała dr Carmita Abdo z Brazylii. Z przeprowadzonych na grupie mężczyzn (35 – 75 lat) badań wynika, że męski iloraz seksualności w Polsce wynosi 65,11 punktów (na 100 możliwych). Panowie w naszym kraju mają letnie życie seksualne. Odpowiedz na pytania, opierając się na ostatnich 6 miesiącach pożycia seksualnego, oceniając odpowiedzi: 0 – nigdy; 1 – nieregularnie lub rzadko; 2 – czasami; 3 – w 50 proc. przypadków; 4 – w większości przypadków; 5 – zawsze. * Czy Pana popęd płciowy jest na tyle silny, aby chciał Pan zainicjować stosunek seksualny? 0 1 2 3 4 5 * Czy uważa Pan, że Pana siła uwodzicielska jest wystarczająca, aby z poczuciem pewności siebie zainicjował Pan stosunek seksualny? 0 1 2 3 4 5 * Czy uważa Pan, że gra wstępna jest przyjemna i satysfakcjonująca dla Pana i Pana partnerki? 0 1 2 3 4 5 * Czy poziom satysfakcji seksualnej i zdolność przeżywania orgazmu przez Pana partnerkę ma wpływ na Pana możliwości seksualne? 0 1 2 3 4 5 * Czy może Pan utrzymać erekcję do momentu, aby stosunek seksualny zakończył się satysfakcjonującym orgazmem? 0 1 2 3 4 5 * Czy po stymulacji Pana członek jest wystarczająco twardy, by stosunek seksualny zakończył się satysfakcjonującym orgazmem? 0 1 2 3 4 5 * Czy jest Pan w stanie osiągnąć i utrzymać erekcję przez cały czas trwania aktywności seksualnej? 0 1 2 3 4 5 * Czy jest Pan zdolny do kontrolowania wytrysku, by stosunek seksualny trwał tak długo, jak Pan by tego chciał? 0 1 2 3 4 5 * Czy jest Pan zdolny do osiągnięcia orgazmu podczas stosunku seksualnego? 0 1 2 3 4 5 * Czy Pana poziom sprawności seksualnej zachęca Pana do częstej aktywności seksualnej? 0 1 2 3 4 5 Aby obliczyć swój iloraz SQ, pomnóż swój wynik przez 2. Wyniki: 81 – 100 Gorące życie seksualne: jestem bardzo zadowolony z mojego życia seksualnego i w pełni się nim cieszę. 61 – 80 Ciepłe życie seksualne: cieszę się seksem, ale istnieje jeszcze miejsce na poprawę. 41 – 60 Letnie życie seksualne: obawiam się, że moje zadowolenie seksualne mogłoby być znacznie lepsze. 21 – 40 Rozczarowujące życie seksualne: mam poczucie, że moje życie seksualne nie daje mi wystarczającej satysfakcji. 0 – 20 Frustrujące życie seksualne: obawiam się, iż odczuję większą satysfakcję, czytając dobrą książkę, niż angażując się w życie seksualne. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 18:36 widzisz - nie ma sensu pomiar jakości życia seksualnego przygotowany przez kobietę, bo kobieta nie ma cienia pojęcia o męskiej seksualności. Świadczą o tym pytania testowe, które są przykładaniem damskiej miary do męskiego świata. Próba zmierzenia objętości linijką jeszcze się żadnej kobiecie nie udała. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 18:44 A Lwu? wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/526939.html Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 19:10 Lew przede wszystkim jest impotentem, a zaraz potem teoretykiem seksu. Stawia się też w roli autorytetu w sytuacji, gdy nie ma praktycznego pojęcia o czym mówi, co też o nim nie najlepiej świadczy. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 19:13 Dziesięć autorytetów się do Funsteina wybrało. Lecz jeden był kobietą, dziewięciu tylko zostało. Dziewięć autorytetów nad Funiem się pochyliło, lecz jeden był impotentem, tak to się osiem zrobiło. cdn. Odpowiedz Link
dolor Re: Funstein 19.05.09, 19:19 > Lew przede wszystkim jest impotentem To chyba dobrze? Nie masturbuje się przecież. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: Funstein 19.05.09, 19:06 Sam to wymyśliłeś? Szczególnie te tezy o masturbacji i depresji? To efekt objawienia czy jakichś własnych badań? Jeśli objawienia, to nie mam pytań. Jeśli badań, to proszę o szczegóły. Np. ile razy się masturbowałeś sam (lub inny eksperymentator) i przez jaki czas, żeby wyciągnąć wniosek, że masturbacja jest przyczyną depresji. Sądzę, że jeśli Twoje wnioski są efektem badań, to powinieneś je opublikować, a następnie walczyć o (ig)Nobla. Jeśli natomiast nie, to... no cóż... Gdzie jest najbliższa Poradnia Zdrowia Psychicznego? Pozdrawiam Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 19:13 droga Elżbieto, jeśli przeredagujesz swój post, tak żeby nie był agresywny to z przyjemnością odpowiem na Twoje pytania. Na razie jedyne co mogę zrobić to go zignorować. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: Funstein 19.05.09, 19:35 Odpowiadanie wazeliniarstwem na Twoją agresję i chamstwo uważam za niewłaściwe. Nie odpowiadaj, tylko się zastanów (we własnym interesie). O ile, oczywiście, jesteś w stanie. Bo, jak rozumiem, zgodnie z wyznawanymi przez Ciebie poglądami Hipokratesa, obrzezałeś się, co spowodowało upośledzenie tego organu, którym myślisz. To chyba strata? Chociaż nie jestem do końca pewna... Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 21:29 jesteś agresywna i nieelegancka. _Fałszywie_ postrzegasz moje grzeczne i wyważone wypowiedzi jako agresję wobec siebie, gdyż są sprzeczne z Twoim instynktem obrony interesu macicy. To jest właśnie cecha człowieka, który jest powodowany instynktami a nie rozumem, że nie podejmuje rozmowy tylko agresywnie broni swojego status quo. nie jesteś w stanie rzeczowo rozmawiać, bo jedyne co zaprząta Twój umysł to instynkty. Na myślenie nie ma miejsca - czego dowodem jest ograniczenie wypowiedzi wyłącznie do agresji słownej. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: Funstein 19.05.09, 21:53 >jesteś agresywna i nieelegancka. >_Fałszywie_ postrzegasz moje grzeczne i wyważone wypowiedzi jako >agresję wobec siebie, gdyż są sprzeczne z Twoim instynktem >obrony interesu macicy. >To jest właśnie cecha człowieka, który jest powodowany instynktami >a nie rozumem, że nie podejmuje rozmowy tylko agresywnie broni <swojego status quo. >nie jesteś w stanie rzeczowo rozmawiać, bo jedyne co zaprząta Twój >umysł to instynkty. Na myślenie nie ma miejsca - czego dowodem >jest ograniczenie wypowiedzi wyłącznie do agresji słownej. To Twoja interpretacja. Zgodna z Twoim tokiem myślenia (o ile myśleniem to można nazwać). Odpowiedź na moje pytania (np. ile czasu zajmuje Ci masturbacja (dziennie)) nie ma nic wspólnego z moimi ułomnościami. Chodzi wszak o wpływ masturbacji na depresję. Przecież wyniki badań naukowych nie zależą od nastawienia opinii publicznej. Póki co, taki jest paradygmat naukowy. I od tego jest uzależniony jest sukces w wyścigu o (ig)Nobla. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Funstein 19.05.09, 20:10 Odpowiedział funstein wyrażnie nie ignorując postu elżbiety. Odpowiedz Link
funstein Re: Funstein 19.05.09, 21:30 czy bezproduktywne szczekanie to kwestia braku chromosomu Y ? Odpowiedz Link