Dodaj do ulubionych

Tajna kieszen

27.12.16, 18:54
1. Cel w stosunkach Cesarzowa
2. Co on o mnie mysli 2 monety
3 Jak sie zachowuje 8 monet
4. Co zamierza zrobic 2 bulawy
5. Co ukrywa As kielichow
6.'Co powoduje ze musi ukrywac Rycerz denarow

Zrobilam sobie rozklad na sympatycznego kolege,nie moge go rozgryzc,taki cichociemny w stosunku do mnie. Tylko tak....Cesarzowa?? Wiem,ze ma zone. I pytanie, czy Cesarzowa oznacza zone, jakas inna kobiete czy moze w tym przypadku mnie?
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: Tajna kieszen 28.12.16, 13:35
      jak ma zone to to by tlumaczylo te wszystkie dwojeczki w twoim rozkladzie.

niestey dwojki sa mocno bierne.
      duzo zonatych generalnie lubi sobie popatrzec ale jak przychodzi do aktywnosci to im opada kita
      • lola1104 Re: Tajna kieszen 28.12.16, 13:37
        aaaa i jeszcze opieprz taki maly bo do kazdego z tych pytan losuje sie po 3 karty. oprocz co ukrywa i dlaczego ukrywa.

nie da sie snuc powiesci po 1 kartach Dzastir juz to przerabialysmy 😈😈😈. masz 3 dioooooobly zamiast 1.
        • dzastirbiber Re: Tajna kieszen 28.12.16, 14:31
          No wlasnie,pozniej zauwazylam ze dalam d.... trzy karty a nie jedna.
          • dzastirbiber Re: Tajna kieszen 28.12.16, 14:38
            Ja laik, nie znam realnie nikogo kto zajmuje sie tarotem. Co sobie wyczytam w necie to moje. Tak kombinuje jak kon pod gore. 😥
            • dzastirbiber Re: Tajna kieszen 28.12.16, 14:39
              Juz przestalam losowac karty dnia,bo jakos nie potrafilam odczytac znaczenia karty. Rzadko i to bardzo rzadko zdarzalo sie aby karta dnia sprawdzila mi sie
              • lola1104 Re: Tajna kieszen 28.12.16, 16:31
                ja nie losuje kart dnia bo bym autosugestia sciagala los znaczenia wybranej karty.
              • misboaa Re: Tajna kieszen 28.12.16, 20:47
                dzastirbiber napisał(a):

> Juz przestalam losowac karty dnia,bo jakos nie potrafilam odczytac znaczenia ka
                > rty. Rzadko i to bardzo rzadko zdarzalo sie aby karta dnia sprawdzila mi sie

Nie sprawdzała się bo nie potrafiłaś odczytać znaczenia big_grin Po to losuje się karty dnia żeby uczyć się tarota. Ma to na celu wyciąganie wniosków.
                Ja nie stosowałam tej metody. Zrobiła to kilka razy dopiero niedawno, tutaj w Szkółce, za namową innych lub pod wpływek zbiorowej euforii by wziąć udział w zabawie. Wychodzi to smile Nie polecam z jednego powodu: czasami losuje się bardzo trudną i strach zaczyna rosnąć, a zazwyczaj karta dnia pokazuje tendencje energetyczne a nie samo sedno/choć oczywiście bywa i tak. Z tego samego powodu nie losuje kart na cały rok. Raz tak zrobiłam i pół roku masakry bo "coś" tam się pokazało. Po razie zrezygnowałam.
                • beata25_84 Re: Tajna kieszen 30.12.16, 03:10
                  Mi losowanie kart dnia bardzo pomogło zakodować znaczenie kart i stworzyć indywidualne skojarzenia do nich, często bardziej dogłębnie zrozumieć daną kartę. smile To dobra metoda, tylko wymaga cierpliwości, wnikliwej analizy, notatek, porównywania wydarzeń, zwłaszcza przy kartach powtarzających się.
                  Tak można się przestraszyć, ale często karty dnia też mnie nauczyły,że nie ma się czego bać,np. Śmierć - jako przełom starego i nowego roku, a Wieża - w momencie kiedy padły komputery w pracy - nic groźnego, ale fakt praca na kilka godzin się zawaliła tego dnia. wink
          • misboaa Re: Tajna kieszen 28.12.16, 20:40
            dzastirbiber napisał(a):

> No wlasnie,pozniej zauwazylam ze dalam d.... trzy karty a nie jedna.

I bardzo dobrze to tobie wyszło. Nic nie dzieje się z przypadku.
            Dzięki temu rozkład jest jasny. Dla ciebie z tej relacji może być fajne koleżeństwo bo pan cię lubi. Pewnie sobie żartujecie lub wspominacie coś wesołego gdy się widzicie. Na tym poziomie to pozostanie bo facet wie co robi. Tylko tacy chłopcy powinni się rodzić smile Fajny gość smile I ty też tak to zostaw. Lepiej dla ciebie.
        • misboaa korekta 28.12.16, 20:35
          lola1104 napisał(a):

> aaaa i jeszcze opieprz taki maly bo do kazdego z tych pytan losuje sie po 3 kar
          > ty. oprocz co ukrywa i dlaczego ukrywa.

Owszem, taki jest wzór/ a nawet nie pamiętam dokładnie czy to o ten rozkład chodzi, ale w którymś pytaniu chyba nawet cztery karty.
          >
          > nie da sie snuc powiesci po 1 kartach Dzastir juz to przerabialysmy 😈😈😈. mas
          > z 3 dioooooobly zamiast 1.

Da się, i z reguły w rozkładach stosuje się jedną kartę na pytanie. Rozkład stanowi całość i dlatego praktycznie nie stosuje się więcej kart. Losowanie dużej ilości kart to domena osób początkujących które doświadczenie dopiero zdobywają. Wynika to z tego że nie potrafią odczytać informacji i dokładają kolejne karty w nadziei że więcej zobaczą. Efekt jest taki że jeszcze więcej zamydlają obraz i odpowiedź traci sens.
          Jeśli chodzi o jedną kartę to nie da się nią powróżyć na złożone pytanie i dlatego robi się rozkład, a nie np.: wyciąga trzy karty. Ja stosuje trzy, ale mam specyficzne podejście do tego, takie bardziej indywidualne i nie wiem czy był bym w stanie nauczyć kogoś tej metody.
          • beata25_84 Re: korekta 30.12.16, 03:15
            misboaa napisała:

> Da się, i z reguły w rozkładach stosuje się jedną kartę na pytanie. Rozkład
            > stanowi całość i dlatego praktycznie nie stosuje się więcej kart. Losowanie duż
            > ej ilości kart to domena osób początkujących które doświadczenie dopiero zdobyw
            > ają. Wynika to z tego że nie potrafią odczytać informacji i dokładają kolejne k
            > arty w nadziei że więcej zobaczą. Efekt jest taki że jeszcze więcej zamydlają o
            > braz i odpowiedź traci sens.
            > Jeśli chodzi o jedną kartę to nie da się nią powróżyć na złożone pytanie i dlat
            > ego robi się rozkład, a nie np.: wyciąga trzy karty. Ja stosuje trzy, ale mam s
            > pecyficzne podejście do tego, takie bardziej indywidualne i nie wiem czy był by
            > m w stanie nauczyć kogoś tej metody.

Zgadzam się z Misboaa, która jest genialną wróżką - i pod względem umiejętnego podejścia do ludzi i pod względem odczytu z kart - słowa uznania dla jej wiedzy i umiejętności, więc jak radzi to skrupulatnie notować w łepetynie. wink
    • beata25_84 Re: Tajna kieszen 30.12.16, 03:17
      Ty mu się podobasz, ale nie traktuje Cię na poważnie, więc lepiej będzie jeśli zostawisz to na stopie koleżeńskiej i nadal będziesz błyszczeć, nie dając nic więcej. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka