Od czego zacząć może od tego , że mężczyzna , który był moim narzeczonym pokazał na co go stać . Zapewniał , że jestem ważna dla niego ,ale ja tego nie czułam.
Straciłam 3 lata znajomości na człowieka , który nawet nie myślał o tym aby aby ze mną spędzić całe życie , zawsze coś było ważniejsze ode mnie . wybaczyłam gdy flirtował z inną kobietą , po tym sytuacja się uspokoiła było później różnie , aż do dzisiaj, Po sprzeczce doszedł do wniosku , że nie chce dalej ze mną być . Ja głupia dałam mu szanse drugą i tym m i się odpłacił .
Sama nie wiem już co myśleć , z jednej strony przyzwyczaiła się do niego ,a z drugiej czuję , że spadł mi kamień z serca i uwolniłam sie z toksycznej znajomości . Zapytałam jak to dalej czy już będzie rozstanie czy jeszcze powrót .
przełożenia: 4monet - 9 mieczy- 8 mieczy
Jest przywiązanie , ale i jest nieprzyjemna sytuacja , nie wiadomo jak z niej wybrnąć .
1. Obecna sytuacja - 4 miecze - Cisza z każdej strony .Jak by to ująć nie mam już nawet siły tego ratować , ani działać na siłę . Wiele razy się na nim zawiodłam i nie otrzymałam wsparcia , nie o sam seks chodzi przecież w związku .
2. Powód kłótni/ rozstania - Paż monet
Poszło o pieniądze
3. Uczucia partnera do ciebie - As kielichów
Hmm trudno mi tą kartę przyjąć jako prawdziwą bo zawsze mówił , że jestem ważna i takie tam , ale niegdy , że mnie kocha przez cały okres znajomości nie usłyszałam od niego tego
4. Jego plany i zamiary wobec ciebie - Papież
Odciął się ode mnie , zmienił nr.telefonu. zażyczył sobie uszanowania jego osoby i nie kontaktowania się z nim .
5. Jego chęć do powrotu - Król Mieczy
Brak , Pan i władca urażony .
6. Co powinnaś zrobić - Zakochani
Podjąć decyzję czy chcę z nim czy bez niego. Decyzję konkretną tak aby nie płakać za nim bo albo z nim albo z kimś innym .
7. To przemawia za ratowaniem związku - Śmierć
Że związek już się wypala .
8. To przemawia za rozstaniem - Paż mieczy
Ciągłe kłótnie , które się nie skończą , docinki i ciche dni - tygodnie między nami.
9. Tak będzie z pogodzeniem się - Qrólowa Denarów
? No nie wiem , królowa monet - ja się chyba zajmę pracą i nie będę myślała o nim.
10. Przyszłość relacji - 3 kije - 7 mieczy - 3 monet
11. Główny problem w związku - 8 mieczy
Nie wiadomo co dalej , jak dalej , nic nie wiadomo , trzy lata stracone.
12. Co stanowi problem dla niego - Słońce
13. Co stanowi problem dla ciebie - Księżyc
On uważą , że ja podchodzę do związku jak dziecko , a ja uważam , że z nim nic nie można zrobić ,wiele razy proponowałam wspólne zamieszkanie to on na to póżniej , ślub jakoś nie podejmował nigdy rozmowy inicjatywy w tym kierunku .
14. Czy będziecie razem -4 miecze (8 kielichów,10kijów,5 monet)
Sytuacja się ucichnie ale emocje pozostaną na długi czas , ciężko będzie się z tym uporać. Nie wiem ja to widzę , tak że zostałam zrobiona w balona i ktoś ze mnie zakpił i zabawił się moim kosztem . Dojrzałam trochę się otrząsłam i wiem , że jeżeli ktoś kocha to wróci , jeżeli nie to odejdzie ,,.