Dodaj do ulubionych

Rozmowa 2 część

08.02.17, 00:59
dlaczego nie dzwoni ? 8 miecz y 5 monet 7 mieczy

Same miecze =sam intelekt , wiedza i rozum ....słowa i słowa .Obiecał oddzwonić i przekazać informacje - po kartach to kojarzy mi się że chce pokazać a sama sobie radź 8 mieczy = czego chcesz ode mnie 5 monet . 7 mieczy - On ma wątpliwości do mnie , skoro on w tym interesu nie ma 5monet +7 mieczy to w nie trzeba się starać .
Trudny człowiek , brak chęci na współdziałanie , on ma wibrację egoizmu .

czy chce abym to ja zadzwoniła 2 raz? 9 mieczy-7monet-GWIAZDA

W zasadzie to ja mam interes więc efekt sam sie nasuwa niby obiecał oddzwonić i podać informacje . Tutaj widać e boi się rozmowy ze mną .
7 Monet= oczekuje mojej rozmowy , pokornie sobie czeka od ziarna do plonu .
7 monet to lenistwo i odwlekanie spraw na póżniej często mi to pokazuje . Wskazuje też na chęć uwolnienia się od obowiązków - czyli ja zadałam zadanie a ten gnuśny człowiek nic sobie z tego nie robi . Gwiazda = on chce innego tematu o uczuciach a nie o finansach/sprawach zawodowych .

Jaka była by jego reakcja/emocje gdybym ponownie zadzwoniła do kapuśniaka?
4 kielichy-MAG-9kijów

Wychodzi z 4 kielichów - on czeka na mój ruch , woda w 4 kielichów zarówno jak i u Maga kielich jak i wyże Gwiazda również uczucia i emocje.

MAG= manipulant pieprz***y , już ma plan , to mądry człowiek=wie jak wykorzystać sytuację aby na jego stronę było super.
Ta karta jest generalnie spokojna , on podchodzi do tej rozmowy emocjonalnie ,że ta karta to nudy i wogóle zmanierowanie że nic mi się nie chce to obok Maga jest chęć , ciekawość co dalej , tworzenie swojego filmu = on ma pełną wyobrażnię do tego jak bym zadzwoniła ,wie jak mój telefon wykorzystać .

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Rozmowa 2 część 09.02.17, 02:28
      dlaczego nie dzwoni ? 8 miecz y 5 monet 7 mieczy
      Pan jest cały czas zblokowany, uważa, że inicjatywa nie do niego należy, w dodatku czuję się zraniony, no i trochę kombinowania jest z tym milczeniem lub tez i Ciebie przejrzał i uważa,że Ty kombinujesz w tych 7 Mieczach. Szczerości brak w tej znajomości. uncertain

Martwi się,że nie zadzwonisz, ale jednocześnie ma nadzieję,że jak Cię przetrzyma, wykaże się cierpliwością, to w końcu się odezwiesz.
      Gwiazda - czy Ty planujesz coś z nim wyjaśniać, ma on Cię w czymś oświecić? wink

Gwiazda to sympatia, ale chłodna za razem karta, to bardziej porozumienie intelektualne niż emocjonalne.

Jaka była by jego reakcja/emocje gdybym ponownie zadzwoniła do kapuśniaka?
      4 kielichy-MAG-9kijów

On jest zamknięty w sobie, urażone ego ma. Czuję swój potencjał i może i lubi manipulować, ale tutaj tego nie wykorzystuje, jest zraniony i przeciążony i przez to Maga wewnątrz siebie zamyka, a na zewnątrz pokazuje, że mu wszystko wisi i powiewa.
      • lola1104 Re: Rozmowa 2 część 09.02.17, 20:00
        wlasnie nie do konca tak to widze ostatnia trojke 4kiel mag 9kijow jak Ty Beatko.

w sensie ze mu nie wisi i powiewa ale ze walczy ostro aby okielznac w sobie tego maga. ze swiadomie nie chce sie zaangazowac
        • misboaa Re: Rozmowa 2 część 09.02.17, 20:14
          ale jaka jest podstawa pytania? O co chodzi w problemie? Karty nie wygladaj dobrze. Wyglada na to ze on zrezygnowal. Nie odpowiadalo Jakby chcical sie odegrac sie typu: masz za swoje.
          • blue_kwiatuszek Re: Rozmowa 2 część 09.02.17, 22:31
            Podstawa pytania : dlaczego nie dzwoni ? 8 mieczy 5 monet 7 mieczy
            Jaka była by jego reakcja/emocje gdybym ponownie zadzwoniła ? 4 kielichy-MAG-9kijów

Wyciągnięte 3 karty bez odwracania .

Dziękuę beatko , lola, misboaa .
        • beata25_84 Re: Rozmowa 2 część 11.02.17, 23:31
          Może być i tak jak napisałaś Lola, ale Mag jest w środku jak by zamknięty, dlatego tak to zinterpretowałam.
          • blue_kwiatuszek Re: Rozmowa 2 część 12.02.17, 17:47
            No i oddzwonił dzisiaj = telepatia działa ! Tłumaczył się że nic nie wiedział to dlatego nie dzwonił a jak zebrał informacje to dał mi znać ......A JA go znam i wiem że czekał na mnie bo nie wiedział co robić ..........ja miałam gdzieś i w sumie zrozumiałam że jak chce to zadzwoni jak nie to znajdę inną osobę która mi pomoże w tym temacie Ot takie wielkie mi to .
            Doceniłam jednak kontakt .
            Lola on naprawdę walczył ze sobą bo to można wyczuć - i tak jak pisałaś nie wisi i nie powiewa jemu . Także brawo się należy .

Koleżanki wam też dzieki .

• misboaa Re: Rozmowa 2 część 12.02.17, 17:58
              Nie tak szybko z wnioskami kwiatuszku. Mowil prawde. Wlasnie przed chwila mialam o tym napisac, a ubieglas mnie. Dokladnie to mialam powiedziec. On niczego jeszcze nie wiedzial. Nie ma tu kart walki ze soba itp. Bardziej poczul sie wazny bo poproszono go o pomoc. Dostal meskie zadanie i wywiazal sie z niego po mesku ☺
              Dobrze to o nim swiadczy, nie mowie ze go zupelnie nie interesujesz (tego nie wiem) ale nie o to w tych kartach chodzilo. Nic z tych rzeczy.
              • blue_kwiatuszek Re: Rozmowa 2 część 12.02.17, 19:59
                dzięki misboaa
            • lola1104 Re: Rozmowa 2 część 12.02.17, 22:28
              hej dzieki Kwiatuszku, tak ta 9kijow to niestety walka takie troche bezzasadne narzucanie sobie ograniczen blokady muru
              cos wiem o tej karcie.....przechodze jeszcze silniejszy przypadek niz Ty z ta dziewiatka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka