blue_kwiatuszek
08.02.17, 00:59
dlaczego nie dzwoni ? 8 miecz y 5 monet 7 mieczy
Same miecze =sam intelekt , wiedza i rozum ....słowa i słowa .Obiecał oddzwonić i przekazać informacje - po kartach to kojarzy mi się że chce pokazać a sama sobie radź 8 mieczy = czego chcesz ode mnie 5 monet . 7 mieczy - On ma wątpliwości do mnie , skoro on w tym interesu nie ma 5monet +7 mieczy to w nie trzeba się starać .
Trudny człowiek , brak chęci na współdziałanie , on ma wibrację egoizmu .
czy chce abym to ja zadzwoniła 2 raz? 9 mieczy-7monet-GWIAZDA
W zasadzie to ja mam interes więc efekt sam sie nasuwa niby obiecał oddzwonić i podać informacje . Tutaj widać e boi się rozmowy ze mną .
7 Monet= oczekuje mojej rozmowy , pokornie sobie czeka od ziarna do plonu .
7 monet to lenistwo i odwlekanie spraw na póżniej często mi to pokazuje . Wskazuje też na chęć uwolnienia się od obowiązków - czyli ja zadałam zadanie a ten gnuśny człowiek nic sobie z tego nie robi . Gwiazda = on chce innego tematu o uczuciach a nie o finansach/sprawach zawodowych .
Jaka była by jego reakcja/emocje gdybym ponownie zadzwoniła do kapuśniaka?
4 kielichy-MAG-9kijów
Wychodzi z 4 kielichów - on czeka na mój ruch , woda w 4 kielichów zarówno jak i u Maga kielich jak i wyże Gwiazda również uczucia i emocje.
MAG= manipulant pieprz***y , już ma plan , to mądry człowiek=wie jak wykorzystać sytuację aby na jego stronę było super.
Ta karta jest generalnie spokojna , on podchodzi do tej rozmowy emocjonalnie ,że ta karta to nudy i wogóle zmanierowanie że nic mi się nie chce to obok Maga jest chęć , ciekawość co dalej , tworzenie swojego filmu = on ma pełną wyobrażnię do tego jak bym zadzwoniła ,wie jak mój telefon wykorzystać .