Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację

08.03.17, 16:04
Witajcie moi Drodzy. Mam prośbę o interpretację rozkładu na pytanie "Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe w tym roku, czy w najbliższym czasie mam szansę na dobrą pracę?.
Coś tam sama próbowałam interpretować ale wolałabym zasięgnąć rady kogoś bardziej doświadczonego. Podam jak wyszedł rozkład bez numerowania kart bo różne są szkoły numerowania kart w krzyżu celtyckim. Rozkład był na 6 kart. Wygląda to tak:

karta na samym środku pierwsza- WISIELEC
karta położona na niej w poprzek- GIERMEK BUŁAW
karta na dole KOŁO FORTUNY
karta na górze KRÓL BUŁAW
karta po lewo 6 BUŁAW
karta po prawo AS MIECZY

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • goldmalina Re: Prośba o interpretację 08.03.17, 20:02
      C.D... Moja interpretacja jest następująca:

*obecna sytuacja- wisielec czyli stagnacja i bierność, sytuacja teoretycznie bez wyjścia

* to co mnie blokuje-giermek buław- i tu pojawia się znak zapytania bo jest to karta pozytywna, czyżby chodziło o to, że ja jestem niedojrzała i sama się tym blokuje? a może chodzi o inną osobę która posiada cechy giermka i blokuje mnie w działaniu? czy może chodzi o miejsce w którym aktualnie jestem?

* to co odchodzi do przeszłości- koło fortuny- rozumiem to tak, że los przestaje decydować o moim życiu i czas na świadome decyzje i wzięcie sterów we własne ręce. Lub może to być związane z karmą, że wszystko co miało byc już "odrobiłam" a teraz zaczyna sie nowy etap z czystą kartką w moim zyciu?

* to co było w przeszłości-6 buław- brak pomysłu na interpretację

* przyszłość- król buław- przedsiębiorca, energiczna osoba, silna psychicznie i fizycznie, władcza... może być osobą lub sytuacją do której ja dążę, może byc osobą, która pomoże mi w znalezieniu pracy??? (tu też wątpliwości czy dobrze interpretuję)

*przyszłość, wynik pytania- as mieczy- i tu pojawia się milion pytań, czy karta mówi o odpowiedzi odmownej i ucięciu tematu czyli, że pracy szybko nie znajdę, czy też karta jest obietnicą na przyszłość, że pracę będę miała, intelektualną, z potencjałem i tylko ode mnie zależy jak go wykorzystam?

Interesuje mnie też czas- pytałam czy w najbliższym czasie dostanę pracę więc As Mieczy rozumiem jako odpowiedź na nie, lub na tak ale za pół roku, ponieważ As Mieczy oznacza jesień.

Co myślicie? Czy ktoś obiektywny może rzucić na to okiem?
      • beata25_84 Re: Prośba o interpretację 12.03.17, 21:21
        *obecna sytuacja- wisielec czyli stagnacja i bierność, sytuacja teoretycznie bez wyjścia
        Stan zawieszenie, przeczekania. Natomiast Wisielec to dobra karta, nie powiedziała bym,że bez wyjścia sytuacja, raczej czas na przeczekanie, odpoczynek, zwolnienie obrotów, ale dla mnie tak karta nigdy nic przykrego nie oznaczała, czasem jakieś drobne opóźnienia, czy lenistwo.

* to co mnie blokuje-giermek buław- i tu pojawia się znak zapytania bo jest to karta pozytywna, czyżby chodziło o to, że ja jestem niedojrzała i sama się tym blokuje? a może chodzi o inną osobę która posiada cechy giermka i blokuje mnie w działaniu? czy może chodzi o miejsce w którym aktualnie jestem?
        To karta informacji - powinnaś szukać, wysyłać CV, bardziej aktywnie działać lub jeśli już masz pracę, to być na bieżąco z informacjami.

Biorąc pod uwagę wcześniejszego Wisielca, to chyba chwilowo nic Ci się nie chce i w tym barku Twoich aktywnych działań cały problem. Trzeba tyłek ruszyć. wink

* to co odchodzi do przeszłości- koło fortuny- rozumiem to tak, że los przestaje decydować o moim życiu i czas na świadome decyzje i wzięcie sterów we własne ręce. Lub może to być związane z karmą, że wszystko co miało byc już "odrobiłam" a teraz zaczyna sie nowy etap z czystą kartką w moim zyciu?
        Wszelkie zawirowania, zmienność losu odchodzi. To dobrze. Ja osobiście nie lobię Koła Fortuny, bo potrafi sporo zamieszania wprowadzić, nie daje stabilizacji.

* to co było w przeszłości-6 buław- brak pomysłu na interpretację
        Karta sukcesu, zadowolenia z siebie - coś udało Ci się osiągnąć, coś wywalczyłaś.

* przyszłość- król buław- przedsiębiorca, energiczna osoba, silna psychicznie i fizycznie, władcza... może być osobą lub sytuacją do której ja dążę, może byc osobą, która pomoże mi w znalezieniu pracy??? (tu też wątpliwości czy dobrze interpretuję)
        Tak, może być tak,że to będzie Twój przyszły szef lub ktoś, kto będzie Cię rekrutować. Fajny, serdeczny, energiczny człowiek.

przyszłość, wynik pytania- as mieczy- i tu pojawia się milion pytań, czy karta mówi o odpowiedzi odmownej i ucięciu tematu czyli, że pracy szybko nie znajdę, czy też karta jest obietnicą na przyszłość, że pracę będę miała, intelektualną, z potencjałem i tylko ode mnie zależy jak go wykorzystam?

Szkoda,że nie dociągnęłaś, bo As Mieczy to faktycznie może być różnie.
        To taka niezbyt entuzjastyczna karta. Ja obstawiam na to,że musisz zacząć myśleć rozsądnie, popracować nad CV, przestać zalegać na kanapie przed komputerem. wink
        Samo się nie zrobi, dużo od Twojej własnej aktywności zależy.
        As Mieczy to też mogą być rozmowy kwalifikacyjne. Miecze to mowa, intelekt, wiedza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka