Dodaj do ulubionych

Ja i talenty

21.06.17, 22:24
Inspirując się postem asi.33, zapytałam karty o talenty, które powinnam rozwijać. No i wyciągnęłam to:

as buław - 7 mieczy - księżyc

Moja pierwszą myślą było, że powinnam coś podziałać w kierunku swojej wyobraźni, rozwijać ją. Kiedyś pisałam opowiadania, może powinnam co tego wrócić? Bo nie sądzę, aby 7 mieczy mówiło, że mam talent do oszustw big_grin
Obserwuj wątek
    • donbas Re: Ja i talenty 21.06.17, 23:02
      Fantazja to też pewnego rodzaju oszustwo (kłamstwo, tajemnica, niejasność), co w połączeniu z Księżycem (iluzja, wyobraźnia, świat marzeń, oderwanie od rzeczywistości,napięcie, niepokój, magia, ...) daje odpowiedź, że masz talent do przekładania swoich wyobrażeń na papier bądź scenę. Może powinnaś pisać scenariusze, teksty kabaretowe, albo kryminały, ogniste romanse (z tymi ostatnimi dwoma tak As buław mi się tutaj skojarzył). Może rzeczywiście powinnaś wrócić do dawnych pasji.
      • augusta88 Re: Ja i talenty 21.06.17, 23:11
        Dziękuję za odpowiedź smile Ostatnio właśnie myślałam, żeby siąść i napisać coś jak za starych czasów. Być może nawet karty mnie do tego gonią big_grin
    • adoptowany Re: Ja i talenty 22.06.17, 00:46
      ,.. a nie myslalas nigdy o szkole aktorskiej??,..bo te karty to idealny wzorzec dla przyszlej akorki, z duza szansa na sukces w tej dziedzinie.
      • augusta88 Re: Ja i talenty 22.06.17, 06:51
        Nie, kompletnie. Nigdy to nie było w sferze moich zainteresowań, wolałam rysować, pisać i czytać książki smile
    • asia.33 Re: Ja i talenty 22.06.17, 22:18
      I ja potwierdzam księżyc to film , księżyc to emocje więc też jest to związane z psychologia. 7 mieczy obok cóż = złodziej . Może mogłabyś być psychologiem lub zajmować się resocjalizacja więźniów. Kolejne skojarzenia 7 mieczy i księżyc razem to jak tłumaczenie (mecze) filmów(lektor), kolejny pomysł 7 mieczy i księżyc - detektyw
      • augusta88 Re: Ja i talenty 23.06.17, 09:34
        Jak byłam w gimnazjum to chciałam być psychologiem lub psychiatrą, lubię te dziedziny i sporo swego czasu czytałam. W ogóle lubię emocje - w muzyce, książkach, filmie, ludziach. Coś musi być na rzeczy z tym księżycem smile
        Robota detektywa też mi się podobała, choć wybrałam sobie na cel ścieżkę nie tak daleką w sumie - bo prokuratorską smile
        • adoptowany Re: Ja i talenty 23.06.17, 10:01
          augusta88 napisał(a):

> Robota detektywa też mi się podobała, choć wybrałam sobie na cel ścieżkę nie ta
          > k daleką w sumie - bo prokuratorską smile

,..no prosze,a jednak cos w tym jest,bo badasz mroczna strone i ludzi i ksiezyca,. jako szczeniak marzylo mi sie zostac brudnym Harrym ..8)
          • adoptowany Re: Ja i talenty 23.06.17, 10:23
            i zobacz, na Twoim przykladzie widac jak mocna w rozkladzie jest kazda karta wiodaca A.W. tu akurat Ksiezyc.
            • augusta88 Re: Ja i talenty 23.06.17, 11:33
              Masz rację smile Księżyc chyba mnie "lubi", nawet na mój wygląd wypada big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka