Dodaj do ulubionych

Partner docelowy - interpretacja rozkładu

31.01.18, 08:59
1. Gdzie poznam mojego docelowego partnera?
V buław - w miejscu pełnym ludzi. Podczas jakiegoś wydarzenia?

2. W jakich okolicznościach nastąpi nasze poznanie się?
VIII buław. Dociągnełam Rycerz kielichów bo ta karta niewiele mi mówiła.

3. Kiedy to nastąpi?
IV denary - trzecia dekada Koziorożca, 11-20 stycznia. Tego roku?

4. Jaki będzie miał charakter?
IX kielichów - prowadzi ożywione życie towarzyskie, zawodowe. Lubi imprezy i różne wydarzenia. Często „dusza towarzystwa”, rozgadany, uśmiechnięty.

5. Jaki będzie miał wygląd?
Cesarz, dociągnełam As kielichów - wydaje mi się, że te dwie karty zwiastują po prostu partnera docelowego, męża. Nie wygląd.

6. Charakterystyczna cecha mężczyzny, która pomoże mi go rozpoznać.
Świat - nie mam pojęcia.

7. Co nas połączy?
Sąd - siły wyższe.

8. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć swojego docelowego partnera?
III buław - patrzeć w przód, myśleć o przyszłości.

9.Jak będzie wyglądać mój związek z docelowym partnerem?
III kielichy - radośnie. Mam nadzieję że nie w trójkącie miłosnym, takim którego nie chciałaby żadna z nas.

10.Rada od kart na ten związek.
IV miecze - nie mam pojęcia.
Obserwuj wątek
    • yorka83 Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 31.01.18, 10:43
      9. Moze chodzilo o to, ze bedzie was 3.wy+dziecko
      • sandrax6 Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 31.01.18, 15:32
        A jak interpretujesz resztę rozkładu?
        • yorka83 Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 31.01.18, 15:55
          Kochana ja dopiero raczkujesmile)to tylko moje odczucie.a co do wygladu partnera cesarz to przeciez osoba duzej posturze itp.wiec mysle ze wyglad sie tu jednak pojawil
          • sandrax6 Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 31.01.18, 16:30
            Pozdrowienia 🙂
    • jolanciak Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 02.06.18, 20:53
      Stary wątek - mam nadzieję, że już znalazłaś swojego właściwego partnera smile wg mnie:
      1 - to może być miejsce, w którym odbywa się rywalizacja sportowa, np. jakiś stadion, siłownia, tor wyścigowy itp.
      2 - w jakimś tłumie ludzi na jakimś wydarzeniu np. sportowym?lub ktoś Cię w jakiś sposób skontaktuje z nim?
      3 - wg mnie to okres od kilku do max. kilkunastu miesięcy, a jak pora roku to zima
      4 - ta karta nieco przypomina mi Rycerza Pucharów, czyli rozrywkowego typa, który potrafi sobie zjednać ludzi i posiada niezwykły urok osobisty, na który Ciebie też złapie smile
      5 - wygląd stateczny, poważny, może mieć nieco surowe rysy twarzy i być szpakowaty już wink
      6 - to może być obcokrajowiec lub ktoś kto mieszka lub powrócił z zagranicy lub ma pracę związaną z wyjazdami
      7 - to też karta odnowienia kontaktów z kimś z przeszłości, ale może być tak jak napisałaś, że siły wyższe Was ze sobą połączą smile
      8 - dokładnie tak, otworzyć się na nowe doświadczenia i znajomości
      9 - często to karta luźnych ale radosnych związków, niekoniecznie "otwartych" w sensie trójkątów miłosnych, ale na początku możecie np. spotykać się niezobowiązująco chadzając razem na rożnego rodzaju imprezy i dobrze się razem bawić, ale oczywiście coś takiego z czasem może przerodzić się w stały związek
      10 - tu i ja mam problem. Może to rada, abyście czasami zwolnili tempa i zastanowili się nad swoim związkiem, czego od siebie chcecie na wzajem bo życie nie kreci się tylko wokół dobrej zabawy wink
    • emily-rose Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 04.07.18, 20:03
      Żeby nie zaśmiecać podłączę się ze swoim rozkładem.

1. Gdzie? - 4 miecze - zamknięte pomieszczenie, wnętrze budynku, szpital? Jakieś odosobnione miejsce.

2. Okoliczności - Świat - zakończenie długoterminowego projektu, czegoś ważnego, kończy się coś ostatecznie, zaczyna się nowy etap życia, pytający stanie się uczonym, uwolnienie od czegoś

3. Kiedy? - Pustelnik - gdzieś znalazłam, że to do 9 miesięcy, lub nawet kilka lat

4. Jaki charakter? - 9 mieczy - ktoś, kto ma poważny problem, depresja, bezsenność, zły stan psychiczny, znajomy z internetu, gadanie po nocach, imprezowicz,

5. Wygląd - Wisielec - ktoś ekscentryczny, osoba o skrajnym wyglądzie - drobna lub otyla, przesadna łagodność w wyglądzie, "dobre", naiwne oczy, spokojne ruchy,

6. Charakterystyczna cecha, która pomoże go rozpoznać - Moc - chłopięcy typ urody, nie typowo męski, dzikosc, wysportowany, kulturysta, masywny, rozbudowana górna część ciała,

7. Co nas połączy? - Księżyc - oderwanie od rzeczywistości, tajemnica, dyskrecja, wrażliwość, uczuciowosc, ból duchowy, tęsknota

8. Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągnąć? - As kielichów - okazywać uczucia, skorzystać z szansy

9. Jak będzie wyglądał związek? - 4 kielichy - nuda, przesyt, rozczarowanie, monotonía, zobojetnienie, niespełnienie emocjonalne

10. Rada od kart na związek - 9 buław - nie rozpamietywac, nie skupiać się na tym, co jest nie tak, potrafić odpuścić, wybaczyć, zaakceptować, cieszyć się życiem, sprawiać sobie samemu przyjemność.

Czy mogłabym prosić o Waszą interpretację?
      • misboaa emily-rose - porzadek 04.07.18, 20:23
        emily-rose napisała:

> Żeby nie zaśmiecać podłączę się ze swoim rozkładem

Kilka dni temu pisalam do ciebe abys tak nie postepowala. Wlasnie w ten spsob "zasmiecasz" watek i sandrax6 moze miec klopoty w zorientowaniu sie ktore odpowiedzi dotycza jej. A to przeciez wazna sprawa dla niej.

> Czy mogłabym prosić o Waszą interpretację?

Nie w tym miejscu.
        • emily-rose Re: emily-rose - porzadek 04.07.18, 20:59
          Z kolei w innym wątku pisano, że właśnie można się podłączać. Także proponuję, żebyście się zdecydowali. Nie widzę problemu w orientacji, tym bardziej, że forum się wyświetla, jako "drzewko".
    • misboaa Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 04.07.18, 20:43
      Tego typu rozklady sa troszke po wodzie pisane jesli ktos oczekuje konkretnej odpowiedzi. Ja takich unikam po to by osoba sie nieprogramowala niepotrzebnie. Niemniej widac wyrazne tendencje. To bedzie taki chlop z krwi i kosci. Byc moze typu"miesniak" lub tez w naturalny sposob postawny. Przeoczyc sie go nie da big_grin Duzo zalezy tez od tego jaki tryb zycia prowadzisz. Jesli lubisz sport to moze sie to stac podczas zawodow, pokazow, ale tez zwyklej potancowki. On sam moglby np: zdobyc jakakis medal albo towarzyszc znajomym.
      On lubi wesole zycie. Mozecie wtedy cos razem swietowac jak rowniez byc na tym samym festynie, klubie itp. Moze byc blondynem lub miec jasne oczy.
      Moze tez byc lekko pod humorkiem big_grin
      Moglby byc obcokrajowcem na wycieczce. Spotkacie sie chyba tez gdzies zagranica. Mysle ze ty planujesz jakis wyjazd lub zaczniesz za jakis czas. Jak nazbierasz gotowki to pojedziesz smile To tam sie powinno wydarzyc.
      Mam watpliwosci jednak czy to twoj docelowy partner. Ja bym go tak nie nazwala poniewaz minusem jest jego zbyt otwarte podejscie do zycie. On szybko i latwo cie poderwie bo bedzie laczyl w sobie takie atrakcyjne dla ciebie cechy: meski i czuly. Musisz na to uwazac i miec glowe na karku. Przy pierwszym "potknieciu" powinnas relacje z nim zakonczyc. Miej glowe na karku przy nim. Formalizuj wszystko i nie daj sie wodzic za nos za bardzo. Baw sie dobrze smile
      • emily-rose Re: Partner docelowy - interpretacja rozkładu 04.07.18, 20:55
        Wow dziękuję za taką obszerną interpretację. Rzeczywiście mam zaplanowany wyjazd za granicę. Ale szczerze mówiąc nie jestem osobą, która łapie się na czułe słówka, a tym bardziej, która leci na mięśniaków. Raczej interesuje mnie, co facet ma intelektualnie do zaoferowania. Tym bardziej to ciekawe, co napisałaś 😉
        • misboaa emily-rose 04.07.18, 21:31
          emily-rose napisała:

> Wow dziękuję za taką obszerną interpretację.

To byla wrozba dla sandrax6. Wlasnie z powodu takiego zamieszania prosilam cie o osobny watek. Poza tym powyzej odpowiedzialas niegrzecznie zamiast zastanowic sie nad sensem tej zasady, lub tez dopytac jesli masz watpiliwosci.
          Tak dopisujemy sie:
          1. do ogolnych watkow, np: opisu kart, zapytan itd
          2. do watkow innyh osob by wspomoc ich rada, a samemu czegos sie nauczyc.

Swoje osobiste wrozby wpisujemy osobno.

• emily-rose Re: emily-rose 04.07.18, 21:42
            Nie odpowiedziałam niegrzecznie, nikogo nie obraziłam i nie użyłam niestosownych słów. A Ty ewidentnie lubisz się czepiać mojej osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka