Dodaj do ulubionych

znalezione karty

07.08.18, 15:14
wczoraj stawialam sobie tarota. dzisiaj jem sobie obiad i nagle pod krzeslem obok widze karte krolowej denarow, mysle sobie ze no tak..."glupia ja...jak moglam zostawic". biore do rak a spod tej karty pojawia sie druga: 3mieczy. czyli ogolnie nie fajnie. jak byscie to zinterpretowaly?ostatnio faktycznie czuje sie zdolowana moim zyciem uczuciowym-no nie uklada mi sie tak jakbym mchciala, ale czy to byl jakis znak czy przypadek. bo to, ze jestem w psychicznie nie najlepszej formie to wiem....
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: znalezione karty 08.08.18, 19:08
      W tarocie nie ma przypadku.
      Zdarza mi sie to, i musze powiedziec ze jest to najtrafniejsza informacja.
      U mnie to oznacza nagle, niezaplanowane zdarzenie typu tel. z informacja, dzwonek do drzwi niezapowiedzianej osoby w waznej sprawie lub wlasnie stan emocjonalny ktory jest odpowiedzialny za atmosfere i znacznie wplywa na inne sfery zycia.
      Musisz byc smutna obecnie i to odbija sie na twoim zyciu lub sposobie widzienia swiata. Niekoniecznie tak jest, a ty tak to odbierasz.
      Mam jeszcze jedno, swietne wsparcie od tarota smile Gdy pracuje w domu do pozna w nocy wiedzac, ze odbije to sobie rano bo nie musze wstawac wczesnie to czasmi trace reka talie i wypadnie np: 9Mi albo 4Mi i ja sie smieje bo juz teraz wiem, ze tarot pogania mnie spac poniewaz rano co sie wydarzy i nie bede mogla lezeć w lóżku do 10.00 tylko zerwe sie i bede musiala to zrobic chodzac caly dzien na rzesach big_grin
      • yorka83 Re: znalezione karty 08.08.18, 20:55
        dzieki za odpsmile)
        • misboaa Re: znalezione karty 09.08.18, 14:56
          yorka83 napisał(a):

> dzieki za odpsmile)

Bardzo proszę smile
          Zawsze zwracaj na to uwage bo to wazny znak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka