babetka84
10.08.18, 21:35
cześć, przesyłam moje pytania o sferę uczuciową i uprzejmie proszę o pomoc,czy dobrze to widzę:
1) czy do końca roku uda mi się wejść w związek: Król kielichów,9 pucharów - pojawi się jakiś mężczyzna, z którym będzie możliwość stworzenia związku. Typ: wrażliwy, uczuciowy, domator, w podobnym wieku lub starszy
2) czy to będzie nowa osoba (świeża znajomość): Król mieczy - to może być ktoś kogo już znam, z kim urwał mi się kontakt? Cechy przypisane tej osobie zaprzeczają cechom Króla pucharów, zatem domyślam się, że pierwsza karta (król puch.) może określać stosunek do mnie tej osoby, a druga karta (król mieczy) określa charakter tej osoby - to ktoś twardo stąpający po ziemi, o analitycznym umyśle, na zewnątrz chłodny, może nie potrafić okazywać uczuć?
3) kim będzie ta osoba: Głupiec,paź pucharów - widzę to dwojako: albo to będzie osoba, z którą kiedyś łączyło mnie uczucie i z którą rozeszły mi się drogi, ewentualnie to będzie ktoś nowy lub kto porzucił swoje dotychczasowe życie i ruszył w nową drogę życiową, widać tu też początek rodzącego się uczucia między nami?
4) co nas połączy: Diabeł,Cesarzowa - tu już mniej mi się podoba, tak jakby znajomość zaczęła się od seksu, a może się zakończyć ciążą?Cesarzowa to jednak nie kochanka (wtedy wyszłaby w tym miejscu raczej Kapłanka) więc czy jest szansa z romansu na stały związek?