Dodaj do ulubionych

wejście w związek

10.08.18, 21:35
cześć, przesyłam moje pytania o sferę uczuciową i uprzejmie proszę o pomoc,czy dobrze to widzę:
1) czy do końca roku uda mi się wejść w związek: Król kielichów,9 pucharów - pojawi się jakiś mężczyzna, z którym będzie możliwość stworzenia związku. Typ: wrażliwy, uczuciowy, domator, w podobnym wieku lub starszy
2) czy to będzie nowa osoba (świeża znajomość): Król mieczy - to może być ktoś kogo już znam, z kim urwał mi się kontakt? Cechy przypisane tej osobie zaprzeczają cechom Króla pucharów, zatem domyślam się, że pierwsza karta (król puch.) może określać stosunek do mnie tej osoby, a druga karta (król mieczy) określa charakter tej osoby - to ktoś twardo stąpający po ziemi, o analitycznym umyśle, na zewnątrz chłodny, może nie potrafić okazywać uczuć?
3) kim będzie ta osoba: Głupiec,paź pucharów - widzę to dwojako: albo to będzie osoba, z którą kiedyś łączyło mnie uczucie i z którą rozeszły mi się drogi, ewentualnie to będzie ktoś nowy lub kto porzucił swoje dotychczasowe życie i ruszył w nową drogę życiową, widać tu też początek rodzącego się uczucia między nami?
4) co nas połączy: Diabeł,Cesarzowa - tu już mniej mi się podoba, tak jakby znajomość zaczęła się od seksu, a może się zakończyć ciążą?Cesarzowa to jednak nie kochanka (wtedy wyszłaby w tym miejscu raczej Kapłanka) więc czy jest szansa z romansu na stały związek?
Obserwuj wątek
    • parasomia Re: wejście w związek 11.08.18, 08:56
      Patrząc na te karty myślę, że coś w kierunku związku zacznie się dziać w tym roku. Na początku mogą połączyć Was wspólne spędzanie czasu typu wyjścia do restauracji, pubu, niezobowiązujący seks. Gdyby nie ten król pucharów pomyślałabym, że to będzie związek oparty głównie na fascynacji erotycznej i Twojej urodzie, którą go przyciągniesz, ale ten król i paź pucharów mogą tutaj mówić także o uczuciach tego pana. Kim będzie ta osoba - karta głupca i pazia pucharów wskazywałaby na bardzo młodą osobę,która dopiero wkracza w życie uczuciowe i zbiera doświadczenia, ale wcześniej mamy dwóch królów wiec sądzę, że to będzie dojrzała osoba osoba po przejściach, która porzuciła swoje dawne życie uczuciowe (zakończyła związek?) i jest otwarta na nowe doświadczenia
      • misboaa Re: wejście w związek 11.08.18, 17:11
        Och, nie podchodz tak pesymistycznie do Diabla zanim to soe jeszcze nie wydarzylo. Tak, to paskudna karta, i najczesciej najlepiej ja od razu omijac, ale ja mam/pewne podejrzenia co do niej w tym wypadku/sugerujac sie tym rozkladem.
        Zwiazku do konca roku nie zbudujesz, ALE:
        moze byc tak ze interesujacego cie mezczyzne poznasz np: w listopadzie i trudno mowic ze w ciasgu 3-4tyg. zbudujesz zwiazek. Tak? smile
        Karty pokazuja bardzo interesujacego pana. Zgadzam sie, ze to moze byc ktos kogo juz nasz lub taki gogo znasz z widzenia. On moze byc rozwiedziony, ale to bardzo czyly, szczer czlwiek. Moze tez by po prostu np: straznikiem miejskim, konduktorem i cokolwiek innego. Bardzo/wesoly i sympatyczny pan. Ladne karty.
        Bardzo sie sobie spodobacie. Bedziesz dla niego mega atrakcyjna. Moze az za bardzo heheheh big_grin
        Romans bedzie iskrzyl big_grin I albo sie od tego iskrzenia zacznie i stad ambaras z Diablem, albo tez to moze byc pan w sepracji i troszke potrwa zanim sie ujawnicie.
        Najgorsza z mozliwosci jest tak ze on ma zone i bedzie szukal tylko romansu np: w knajpie przy piwkj. Tym moglby bardzo cie kusic. Jesli tak bedzie to nie wchodz w to a od razu bierz nogi za pas bo przy Diable tylko bys tracila i topila sie w tym jeszcze bardziej bez zadnej nadziei.
        Mysle ze tak zle nie bedzie. Jestem optymistyczna do tych kart. W tym rozkladzie problemem moze byc akurat to ze dalas krotkie ramy czasow do realizacji (to nie jest blad) i stad taki uklad bo karty musza pokazac sytuacje w tym okresie a nie np: cala charakterystyke tej relacji.
        Jesli on zaoferuje tobie zwiazek ukrywany to odwróć sie na piecie i nawert nie zaczynaj rozmowy/z uwagi na Diabla.
        • babetka84 Re: wejście w związek 20.08.18, 11:57
          dzięki za pomoc kiss
        • anastazja11 Misboaa 20.08.18, 12:03
          Misboaa, przepraszam, że ja tak nieoficjalnie i w innym wątku, ale czy mogłabyś podać mi do siebie kontakt mailowy? Mam uruchomioną pocztę gazetową, więc możesz też wysłać mailem smile
    • beata25_84 Re: wejście w związek 12.08.18, 02:13
      Związku do końca roku nie widzę ale poznać kogoś poznasz do końca roku i ten pan będzie okazywać Ci ciepłe uczucia, ale uwaga (bo tak sobie myślę o tym co Misboaa napisała), jeśli on faktycznie ma żonę, to 9 Kielichów może oznaczać że będzie podchodzić do relacji egoistycznie (czego Ci nie powie), bo w Diable to może czarować i manipulować. Może ten Diabeł oznaczać też mega seks i dużą namiętność. Tam się pojawia jeszcze karta Głupca i Pazia Kielichów na pytanie kim on będzie - może otaczać młodszego faceta, który w tej Cesarzowej będzie po prostu zafascynowany Twoją urodą, kobiecością, może być po prostu zaślepiony tym, że udało mu się wyrwać starszą od sobie, w jego oczach 100% kobietę. Warto zwrócić uwagę na to, że Cesarzowa pojawiła się w kartach na to co będzie łączyć, a nie kim on jest, więc bardziej obstawiam na fascynacje starszą od siebie kobietą, a nie posiadanie żony (to przecież nie łączy). Jeśli on będzie młodszy, to i wigoru będzie miał od groma w łóżku.
      Myślę że to może być nowa osoba, bo Król Mieczy to dystans, czasem karta przemieszczania, więc może ten facet dopiero wkroczyć (przybyć) w Twoje życie.
      • babetka84 Re: wejście w związek 20.08.18, 11:56
        bardzo dziękuję za pomoc kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka