Wczoraj próbowałam dodać wątek z rozkładem na znajomość mojej bliskiej koleżanki z pewnym panem, wywaliło mnie w trakcie, jak już prawie skończyłam pisać 🙄 rozkład odnosił się do ich znajomości, tak ogólnie co można powiedzieć - Karty wyszły rydwan/kapłanka/Król mieczy. Znajomość bardzo szybko się rozwinęła, szybko pojawiły się poważne plany mimo że znają się od kilku miesięcy zaledwie no i cóż.. Król mieczy - pan wykazuje coraz więcej cech tego króla, koleżanka czuje się tym przytłoczona, wręcz stłamszona jego pomysłami na ich wspólne życie. Dziś jeszcze dopytalam jak ta znajomość się potoczy i wyszły mi karty: Krol mieczy/giermek buław/giermek mieczy. Drugi raz krol mieczy się pojawił i tak myślę czy to nie jest jakieś ostrzeżenie, takie wyraźne oznaczenie jego osoby. Ja najpierw myślałam że wyszedł w tej karcie bo zakończył długoletni związek a krótko po tym związał z moją koleżanką, ale pan jest taki hmm król mieczy w najgorszej postaci, mnóstwo wymagań (zero od siebie) i oczekiwań typu "ty zrobisz, ty to ogarniesz, ty się przeprowadzasz do mnie, ty płacisz za jedzenie ja za rachunki (wiadomo co jest droższe

) nie kupuję kwiatków bo nie jestem kwiatkowy, właściwie nic jej nie kupił chociaż wiedział że od niej dostanie prezent na święta 😬 no nic a nic się facet nie stara a wręcz oznajmia że nudzi się, mimo że to naprawdę krótka znajomość, i myślę że nie ma się co łudzić że "pan się zmieni" tylko lepiej od takiego wiać tylko czy będzie to takie proste, skoro koleżanka ma tendencje do bycia taką kapłanką a relacja raczej milusio się rozkręcać nie będzie.. macie jakieś uwagi czy coś mi umknęło w tych rozkładach i widać tu coś dobrego?
Zaznaczam że rozkłady postawione i udostępnione za zgodą koleżanki