polsz 26.07.11, 13:18 nie jemu komentować a jednak komentuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poulouloulou Wykrakałem! IP: *.business.telia.com 27.07.11, 00:19 ja tez wykrakalem, tylko po cichu. szkoda, ze dyr. leraczyk pogrzebie teatr zaglebia, jesli nie znajdzie artystycznego, ktory wyprowadzi teatr na szerokie wody. kempinsky mogl to zrobic, bo jest nieprzecietny i ma wziecie w kraju i zagranica. dozyjemy, zobaczymy !!! moze jaki wielki polski talent zechce zjechac do sosnowca, ale... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Wykrakałem! IP: *.146.31.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.07.11, 14:24 Wykrakać może wrona, albo kawka na dachu bloku, bo nie teatru. Małomiasteczkowość, prostactwo i grubiaństwo poparte chamstwem. Cynizm nieudacznika i odwet marnego aktorzyny. Marnego, bo bez charakteru, ale z układami jak nie wiem co. Cóż Panie Grzegorzu, misja Pana się zakończyła - szkoda, ale to może i lepiej, bo w takim zaprzęgu Pan byłby tym co ciągnie ten wóz, a ten cepr byłby tym który hamuje i zamiast ciągnąc on z Panem, to Pan ciągnąć tego cepra i cały za nim majdan zamęczyłby się Pan na śmierć. On miał szanse a teraz to mu można zasunąć Wyspiańskim: Miałeś chamie złoty róg! Kup se Leraczyk powrózek i przybij piątkę swym kolesiom z urzędu miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmund Wykrakałem! IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.11, 18:06 Panie Michale: czy te sporadyczne tematy sosnowieckie sa Panu wciskane w redakcji sila ? Wspólczuje. Slask przede wszystkim ! Silesia first !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagala Wykrakałem! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 00:07 Po raz kolejny mamy do czynienia z przypadkiem, gdzie nie liczy się talent tylko...znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś