skorpionek37
20.02.19, 21:38
Witam wszystkich Serdecznie 🙂 Pewna bardzo miła osoba Leda☺ forum rozłożyła mi karty na faceta którego znam i chciałabym wiedzieć co mogę zrobić żeby poruszyć jego serce .Byłabym bardzo wdzięczna i miło było mi jakbyście coś rzuciły od siebie oczywiście też coś dorzucę jak Ja widzę karty. Karty z przełożenia 3 monety,8 buław,Giermek Buław. 1.Jakim jest mężczyzną:2 mieczy(Niezdecydowanym,nie pewnym siebie ,tajemniczym). 2.Jak go uwieść: Księżyc (Być kobietą tajemniczą,nie odkrywającą się za bardzo). 3.Co zrobić żeby go zainteresować sobą:Rycerz Buław (Być wesoła energiczną kobietą pouwodzicć trochę). 4.Czego nie powinnam robić:Król mieczy(Nie być oschłą zimną jak lód). 5.Jaka kobieta zwróci jego uwagę:As monet(Przedsiebiorcza stąpającą twardo po ziemi, niezależna). 6.Jakiej kobiety pragnie:Rydwan(Przebojowej,rozrywkowej którą trzeba zdobywać ). 7.Z jaką się zwiąże:2 monety(Zdecydowaną, rozważną wiedząca czego chce od życia). 8.Jak postrzega mnie:Moc (Nie jestem jemu obojętna podobam się jemu widzi mnie jako silną pewną siebie namiętna atrakcyjną kobietę). 9.Jak widzi naszą relację:6 Monet(Dawanie i branie równowaga fajna karta wzajemne wsparcie). 10.Jakie ma życzenie związane ze mną:2 puchary(Ciepłe uczucie,randki ,przyjaźń). 11.Jaki wynik starań:As Pucharów(Ładna karta coś z tego się narodzi być może wstęp do miłej relacji romansu ,związku). Fajnie byłoby jakbyście zerknely jak widzicie swoim okiem moją interpretację.Dziekuje🙂😘