Dodaj do ulubionych

Jak zdobyć jego 💓 faceta!!!

20.02.19, 21:38
Witam wszystkich Serdecznie 🙂 Pewna bardzo miła osoba Leda☺ forum rozłożyła mi karty na faceta którego znam i chciałabym wiedzieć co mogę zrobić żeby poruszyć jego serce .Byłabym bardzo wdzięczna i miło było mi jakbyście coś rzuciły od siebie oczywiście też coś dorzucę jak Ja widzę karty. Karty z przełożenia 3 monety,8 buław,Giermek Buław. 1.Jakim jest mężczyzną:2 mieczy(Niezdecydowanym,nie pewnym siebie ,tajemniczym). 2.Jak go uwieść: Księżyc (Być kobietą tajemniczą,nie odkrywającą się za bardzo). 3.Co zrobić żeby go zainteresować sobą:Rycerz Buław (Być wesoła energiczną kobietą pouwodzicć trochę). 4.Czego nie powinnam robić:Król mieczy(Nie być oschłą zimną jak lód). 5.Jaka kobieta zwróci jego uwagę:As monet(Przedsiebiorcza stąpającą twardo po ziemi, niezależna). 6.Jakiej kobiety pragnie:Rydwan(Przebojowej,rozrywkowej którą trzeba zdobywać ). 7.Z jaką się zwiąże:2 monety(Zdecydowaną, rozważną wiedząca czego chce od życia). 8.Jak postrzega mnie:Moc (Nie jestem jemu obojętna podobam się jemu widzi mnie jako silną pewną siebie namiętna atrakcyjną kobietę). 9.Jak widzi naszą relację:6 Monet(Dawanie i branie równowaga fajna karta wzajemne wsparcie). 10.Jakie ma życzenie związane ze mną:2 puchary(Ciepłe uczucie,randki ,przyjaźń). 11.Jaki wynik starań:As Pucharów(Ładna karta coś z tego się narodzi być może wstęp do miłej relacji romansu ,związku). Fajnie byłoby jakbyście zerknely jak widzicie swoim okiem moją interpretację.Dziekuje🙂😘
Obserwuj wątek
    • misboaa Tak się nie robi 21.02.19, 00:24
      Skorpionku to nie jest w porządku.
      Ktoś zrobił wróżbę dla ciebie nie po to żeby publikować ją w każdym innym zakątku.
      My tutaj wypowiadamy się i doradzamy sobie wzajemnie bo z góry wiadomo że takie jest założenie Szkółki tarota. To ma zupełnie inny cel. Odbywa się w gronie osób które są tego świadome i dobrowolnie na to się godzą.
      Nie sprawdzamy nikogo.
      Jeżeli nie masz zaufania do umiejętności osoby które wróży to nie proś ją o to.

Nie ma możliwości dopisywania się do tego wątku.
      • skorpionek37 Re: Tak się nie robi 21.02.19, 00:32
        Znam zasady forum🙂 to że ktoś rozłożył mi rozkład kart ale bez interpretacji takie są zasady.Dostalam rozkład bez interpretacji dlatego wrzuciłam tutaj swoją interpretacje chciałabym wiedzieć czy dobrze interpretuję karty.
      • skorpionek37 Re: Tak się nie robi 21.02.19, 00:38
        Tutaj tylko na forum mam wstawiony rozkład ktoś mi stąd doradził,że mogę wrzucić do szkółki tarota.Znam zasady regulaminu a rozkład dostałam bez interpretacji.
      • skorpionek37 Re: Tak się nie robi 21.02.19, 00:46
        Bardzo lubię czytać jak dziewczyny interpretują karty.Zadko korzystam z prośby o wróżbę To ,że ktoś tutaj z forum ma pozakładane konta i wrzuca rozkłady dziewczyn interpretację jako własne i lata na wszystkich możliwych forach to nie znaczy,że Ja to muszę robić.
      • skorpionek37 Re: Tak się nie robi 21.02.19, 16:27
        Proszę na drugi raz czytać dokladniej treść każdy tutaj wie ,że ta osoba rozkłada karty każdemu z dobrego serca ale bez interpretacji.
    • cichosza Re: Jak zdobyć jego 💓 faceta!!! 21.02.19, 00:40
      Ja podpowiedziałam, żeby tu otworzyła wątek. Misboa, osoba która wylosowała karty (wątek Tarotowe pogotowie) nie interpretuje kart wcale, wyłącznie je losuje, a to jeszcze nie wróżba, do której można mieć zaufanie.
      • skorpionek37 Re: Jak zdobyć jego 💓 faceta!!! 21.02.19, 16:22
        Dzięki 😊 Dobrze,że Ty chociaż ze zrozumieniem przeczytałaś mój wątek.Jesli chodzi co do osoby co poświęca swój czas i energię z dobrego serca każdemu rozkłada karty bez interpretacji to jest w tym dobra ma ten dar.
    • cichosza Re: Jak zdobyć jego 💓 faceta!!! 21.02.19, 00:45
      Kolorowych snów Skorpionek! Dobranoc Misboa.
      • skorpionek37 Re: Jak zdobyć jego 💓 faceta!!! 21.02.19, 00:49
        Tobie też kolorowych snów Cichosza!
        • misboaa do cichosza 22.02.19, 00:52
          Jeżeli czegoś nie rozumiesz to zapytaj zanim to coś zrobisz.

To jest ostatnie upomnienie do ciebie.

• cichosza Re: Jak zdobyć jego 💓 faceta!!! 22.02.19, 01:31
      Szkoda Misboa, że wykasowałaś całą moją interpretację.... Na ostateczne ostrzeżenie nie czekam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka